Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Allahaısmarladık

'Sohbet' forumunda koyay tarafından 29 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla hyundaiden vazgeçmek zor gerçekten.Ben de tekrar hyundai'ye dönüş yapanlardanım.Accent admire vardı.İşim gereği satmak zorunda kalmıştım.Daha sonra babamın ısrarlarıyla ortak bi skoda fabia aldık.Arkadaşı çok methetmiş skodayı.Alır almaz masraf açmaya başladı.Yedek parçaları el yakıyodu.Hep hyundainin parçalarını uydurmaya çalıştık ama olmadı.Sonunda anladık hyundai'nin kıymetini.Onu satıp accent era dizel aldım.Sonra babamda bende araba alıcam dedi.Başka marka bakalım dedik yok illa hyundai olacak dedi.Ona da aynısından aldık.Dersimizi aldık.Bundan sonra hyundai'den şaşmayız heralde.

2. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayırlı olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. Getzimde donanım hiç yoktu ama parasını sonuna kadar hak eden bir araçtı. Kullandığım sürece özellikle şehir içinde beni hiç üzmedi. Lakin bebeğimiz olduktan sonra araç bize küçük, uzun yolda konforsuz gelmeye başladı. Bir ara satayım dedim vaz geçtim.

Opel galerisi aracıma 17.000 lira verdi. Kendim satsam zaten en fazla 17.500 ederdi. Araç donanımı, yarı otomatik ve dizel oluşu, oldukça konforlu, güvenli oluşu bizi cezbetti.(ABS, EPS, yokuşta kalkış desteği, park sensörü, kendinden kararan dikiz aynası, ısıtmalı elektrikli aynalar, tam otomatik dijital klima, hız sabitleyici, lastik basınç uyarı sistemi, yağmur sensörü, far sensörü, easytronic vites, 7 hoperlörlü aux girişli mp3 özellikli ses sitemi, 4 hava yastığı, yol bilgisayarı) İyi bir alışveriş olacağı kararını verip aldık. Aracı çok araştırdım. Özellikle şanzumanı konusunda çok dedikodu yapılmıştı. Söylentilere baksak zaten hiç bir araba alınmaz. Bu işler biraz şans biraz bilinçli kullanıma bakıyor. Kaldı ki Hyundai ve Getz için o kadar kötü laf duyuyordum ki. Ama ben aracımdan çok memnundum.

Araca gelince: araç yarı otomatik. Yani 6 ile vitesi baskı balatası mevcut. Sistem sizin yerinize debriyaja basıp vites attırıyor. İster manuel ister otomatik kullanabiliyorsunuz. Vites geçişleri tam otomatikler gibi olmasa da yumuşak. Hızlanması çok güzel. Kick down yaptığınızda fırlıyor. Tüketimi manuelle hemen hemen aynı. Ş.içi 6, ş.dışı 4.3, karma 5 litre yakıt değeri var. Dikkat edilecek tek bir yönü var. Araç durduğunda 1. viteste bekliyorsa debriyaj kavrama noktasında kalıyor. Tek yapılması gereken uzun süreli beklemelerde aracı boşa almak. Yoksa o dedikodu ve şikayetlere neden olan baskı balata sorunları ortaya çıkıyor.

Şimdilik bu kadar.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

Bu Sayfayı Paylaş