Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

albea_megane_admire kaza ve yorumlar

'Accent Forum - Club' forumunda Çağlar Baykan tarafından 15 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    1-Acaba bir konu hakkında bahse konu olmayan bir araçla ilgili birşeyler yazmak için accent1,5gls 'den izin almamız gerekiyormu?

2-Ben bu yazımda admireyi kötülemedim tam tersine meganenin bu kadar sağlam olmadığını ve videonun reno bayisi tarafından yada reno taraftarları tarafından yapıldığını ve inandırıcı olmadığını söyledim

3-Ortalığı germek,konuyu bozmak ve tartışma ortamı yaratmak gibide bir amacım yok kesinlikle.

birde "admire varken era yoktu era varken admire hala var" bu söz ne anlama geliyor?

2. Misafir

Misafir Guest

Tabi'ki böyle bir şey söz konusu bile değil...Doğan kardeşimiz cevap yazarken sadece aklından geçenleri dile getirmiş, size karşı bir suçlama yapmak için mesaj atacağını sanmıyorum.....Sanırım kendiside bu konuda açıklama yapacaktır...

3. 1 benden öyle bir izin alın veya alma zorunluluğunuz var diye birsey demedim istediğinizn yapabilirsiniz

2.siz demissinizki era olsa bukadar olmazdı demissiniz siz bundan ne anlıyorsunuz onuda nalmaış değilim era yükseltriken admirayı düşürüyorsunuz ve meganenin sağlam olmadığını dile getirdim diyorsunuz

3.bende zaten ortalığı germe amaclı yazmadığımı belirtmisim

bu söz ise kalıplaşmış bir sözdür durmadınızmı hiça acaba??misal olsun diye yazdım rahatsız olduysanız yönetime bildirirsiniz

dahada yorum atıp kirliliğe yol acmıyalım!!!!!! atarsanız cvp bende atarım ortalık karışır....

SAYGILAR....
    Düzenleyen : accent1,5gls

4. Misafir

Misafir Guest

Konu tarafımdankilitlenmiştir, mesajları inceleyip gerekliişlemler yapıldıktansonra gerekirsetekrar açılacaktır...Saygılar

5. kahraman10

kahraman10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Burası kimsenin çiftliği değil arkadaşlar. Kimse istediğini istediği gibi güdemez. Ben dahil kimsenin böyle bir lüksü yok.

"dahada yorum atıp kirliliğe yol acmıyalım!!!!!! atarsanız cvp bende atarım ortalık karışır...."

gibi yazılan bir cümle kesinlikle yakışıksız bir tavırdır, sadece forum adına değil bir insan olarak böyle bir davranışı kınıyorum. Hiçkimse istediği gibi "ortalık karışır" gibi cümlelerle ortalığı karıştıramaz. Varsa bir sorun ve yapılacak işlemi bizler yaparız.

Ayrıca "ortalık karışır" diye yazıp ardından "saygılar" demek de şüphe uyandırıcı. Bir yandan olumsuz bir yandan olumlu bir yazım şekli açıkçası kafa karıştırıcı.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş