Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

alarm sisteminin ışığı hakkında

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda phersu tarafından 29 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çalacaklarsa alsın gitsinler, boşa mı kasko yaptırıyoruz.bahaneyle yenileriz.

2. phersu

phersu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Belkide sonradan takılmıştır bilemem ama aracı zaten sıfır ,yeni aldım.Konuştumservis ile, 'gel bir ara sorunu hallederiz,led arızalanmış olabilir' dediler. Led'in görevi geceleyin ışık görevi birnevi ikaz etmek,alarm sistemi var diye.
    Çok önemli bir problem değil ama insan arabasındaherşey tamçalışsın istiyor,hastalık gibi bir şey yani.

3. schumi50

schumi50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Allah Allah benim araçtada led yok ama alarm çalıyo.ya şimdi bunun hangisistandart ışığın olması mı olmaması mı? yada yine yeni modellerde o ışığıda mı kaldırdılar dicem ama ee yok artık

4. erdemege

erdemege Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arada 1,4 select te alarm varmı ? katalogta alarm gözüküyo ama ben alarm sesine hiç rastlamadım.

5. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    haricen takılan alarmlarda led vardır ama.(belki orjinalinden kapsamlı alarmı olanlarda da led vardır).her yeni arabanın teybinde yanan o kırmızı lamba immobilizer lambasıdır. alarm değil. kısaca alarmsız fakat immobilizer lı her arabanın orjinal teybinde kırmızı lamba vardır ve yanar. günümüzde zaten immobilizer olmayan araba yok. imb bildiğniz gibi anahtarınızın kopyası çıkartılsa bile araba çalışmaz. içindeki chipte bulunan kodların da kopyalanması gerekir. o yüzden bunu son zamanlarda yapmaya çalışan anahtarcılar piyasaya çıkmış dahi olsa, malum anahtar kaybedilince servis ten isteniyor yüklü bir paraya kimi 150 der kimi 250 ben bilmiyorum.

eralardaki alarm korna sesidir...anahtarsız kapı açılır veya kopya anahtarla araba çalıştırılmaya çalışılırsa öter.
    Düzenleyen : mdx78

6. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Alarma denilen basit bir sistem.Aracını kumandayla değil anahtarıyla açıp binmeye çalış.Ortalığı yaygaraya veriyor.Tekrar kumandasına basıp susturmassan imobilizer devreye giriyor ve kontak çalışmıyor.

7. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    belki expo gold modellerinde led vardır. aracı alınca bakayım bi.

Bu Sayfayı Paylaş