Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aksaray Çağlayan Motorlu Taşıtlar Hyundai Plaza & Servis

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda i20 Troy tarafından 28 Ekim 2012 tarihinde açılan konu

1. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Nasıl yani... Bildiğim kadarıyla onlar oto expertiz yapıyorlar... Anlamamışlar mı pert olduğunu, incelemişler mi kayıtlarını vs vs... Yada sizinle konuştuklarında neyin ne olduğunu sormamışlar mı ?

2. eskilli

eskilli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    eyup talaşlı
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    selim bey öncelikle memnun oldum.Takas ettiğim aracı herşeyiyle incelediler ben aracı memleketten tanıdık diye affedersiniz bi esnaf demeye dilim varmayan bi karaktersizden 27750 liraya aldım 8 ay bindim aracın masrafını bitiremedim ve elantra almaya karar verdim önce benim aracıma 24000 lira verdiler tamam dedim sonra servise çektiler 21000 lira dediler kaza yapmış tavan komple boyalıymış klima arızalıymış vs vs.ben yine okey dedim çünkü aractan tiksindim 15000 verseler yine satacam ve 25000 lira borçlandım arabayı aldım..10 gün sonra telefon açtılar işte aracınız pertmiş 17500 lira ediyor aradaki 3500 lirayı siz ödeyeceksiniz diye.bende kabul etmedim oranın müdürü ilk taksitte resmen tehditvari konuşarak ben o parayı sizden alırım dedi.ikinci taksitte de murat beye parayı ödedim.Adam senedimi yarım saat sonra polis çağırırım tehdidiyle getirdi.Şimdi ise aracımın bi kuruş senetli kredili borcu olmamasına rağmen rehinini kaldırmıyorlar.bende hyundai ana bayiine başbakanlık şikayet hattına şikayet ettim çağlayanı..ana bayiiden yarına dair söz aldım yarında olmazsa savcılığa gidip gerekli şikayetimi sunacağım..

3. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Eveeet nihayetinde aracımızın ilk senesini doldurduk ve bakıma Çağlayan Servisine götürdük... Genel anlamda tatminkar olmakla birlikte yapılan işlemlerin standart oluşu sebebiyle aşırı beceri gerektirmeyen işleri yaptılar... İlgi alaka fena değil... Aracımla ilgili bakım harici işlemler için her ne kadar şikayet tespit konusunda vasat bir tablo ortaya çıksa da benim pinpirikli oluşumdan ötürü çok fazla müdahale etmelerini istemedim. Çünkü sorunu %100 çözebilecek bir güven veremediler... Ama genel anlamda ilgileri gayet yeterli düzeyde idi... Bana olan 35 TL borçlarını ödemeleri de güzel oldu.. Gerçi bunu benden önce onların belirtmesi gerekirdi ama yapacak bir şey yok... İşin içersine para girince böyle oluyor... Aracımızın bakımını yaptırdık... Detayları bakım bölümünden görebilirsiniz...

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    19 Nisan 2014 tarih için servis randevumu aldım... :)) Biraz erken oldu sanırım...

Tutar için 360 TL dediler... Başka bir servis 420 TL çekti.. Yapılacak işlemler aynı sadece Çağlayan 10-30W Shell kullanacakken diğeri Castrol 5-30W kullanacağını belirtti...

Yapılacak işlemler;

Yağ değişimi
    Yağ filtresi
    Hava Filtresi
    Polen filtresi
    Fren balata temizleyici
    Tapa contalar
    Cam suyu

5. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    19 Nisan için aldığım randevumu 12 Nisanda %20 fiyat indirimi ile yararlandım... Araçta yapılan işlemler yukarı da belirttiklerimin aynısı.

Bunun için toplamda 332 TL ödedim... Bayram ustama da ilgi ve alakasından ötürü çok teşekkür eder ve bu ustamı tavsiye ederim...

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

6. REMAS42

REMAS42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Bende aracımı Çağlayandan aldım.Hüseyin Bey ve Murat Bey çok ilgilendiler. İkisine de çok teşekkür ediyorum.Satış esnasındaki ilgiyi bakımlarda da bekleriz.

Bu Sayfayı Paylaş