Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıta bir zam daha !!!!

'Sohbet' forumunda ultraviolet tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    öpülmeye alışmışın da hali başka oluyor

2. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Mazotu 1 lira yapacağım diyen bile bu kadar götürmemiş hayretler içindeyim yapılan vurguna. eskiden olsa kızar sinirlenirdim olan bitene. ama artık nötr'üm bu konuda ,özellikle yakınlarımla siyasi konularda konuşmuyorum. takmıyorum. napalım yapacak hiçbişeyimiz yok. sandıkta oyumuzu kullanıyoruz ötesi de yok. her gelen bişeyler götürüyor, her gelen kesesini dolduruyor, oysa gelenler gerçekten dürüst olsa bolluk bereket içinde olur memleket, 100 milyar euro dile kolay. akşam olunca evine ekmek götüremeyen insanların halini,o halin ezikliğini üzüntüsünü çaresizliğini, bunun edebiyatını yapan değil bizzat bu durumu yaşayanlar bilir. ne desek kendimizi yıpratmaktan ileri gidemeyiz. çünkü bakınız video ;
    Benzin Zammından Memnun Olan Vatandaş - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

3. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Biz bu kafalarla düzelmeyiz.

"Öncekilerde götürüyordu napalım"

Geçmiş olsun hepimize...

cenker_baba ve MSC bunu beğendi.
  4. ozanunlu

ozanunlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Ozan üNLü
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadaşlar aldığımız duyuma göre bugün de motorine 5 kr zam beklentisi vardır.

cenker_baba ve MSC bunu beğendi.
  5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,970
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bugün biri bunu yazdı bir platformda "hirsizsa da adam gibi hirsiz". Kesin bir menfaati var, yoksa akıl işi değil.

6. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abi eskilerden beri Türk milletini buna alıştırdılar. Hepsi çalıyor. Ulan ADAM GİBİ ADAm yokmu bu mecliste. Bu Millet Adam gibi birini seçemiyormu?

Başımıza gelen ya çalıyor ya satıyor, yada ikisini birden. Ben kesinlikle götüren hiçbirini tasvip etmiyorum. Ama ADAm GİBİ ADAM yokmu bu mecliste...

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

bende şunu anlayamıyorum
    normal vatandaş çalınca veya usulsüzlük yapınca ceza çekiyor mahkum vs oluyor da.
    Hükumetten birisi aynı usulsüzlüğü yapınca neden ceza almıyor onlarda ceza alsın dokunulmazlık kalksın. birde bağımsız bir denetleme olsun polisten savcıdan bile yetkili her şeyi denetlesinler suçu olana direk hapis.
    millet vekili bir dönem vekillik yapsa bile ömrü boyunca emekli aylığı alıyor ben ise 55 yaşına kadar çalışmak durumundayım kimse adaletten söz etmesin bu ülkede bana.

faruk55 bunu beğendi.
  8. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ne adaleti Cenkerim, 800 TL maaşa mahkum bir kitleyi soyup sağana çeviren, aktifinin 17000 TL, emeklisinin 7000 TL, hem emekli aynı zamanda çalışmaya devam edenin 24000 TL maaş aldığı bir ülkede yaşıyoruz. 2 yılda emekli oluyorlar bide. 800 TL maaş alanda yırtınsın dursun 65 yaşında emekli olucam diye...

9. cenker_baba

cenker_baba Guest

dün doğalgaz faturam geldi 271 TL düğmeyi bir kademe kısıp bir kat daha kalın giyindik evde maalesef

10. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    size yemin ediyorum 22 yaşımda ülkemden soğudum
    tabi bizden daha kötü ülkelerde var ama hep kötüleri göremiyorum emeklilik desen bitirdiler
    tazminat desen ona el koymaya çalışıyolar şimdi gıda yakıt fiyatlar ortada asgari ücret ortada suçumuz ne bizim ?

11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,970
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Maalesef bu ülkede siyaset rant kapısı konumunda. Çoğunluk vatan millet için değil cebini doldurmak için siyasete atılıyor. Aslında suç burada parti başkanlarına düşüyor, seçmenin karşısına temiz adam çıkartamıyorlar. Her partide şu an olan durum bu. Hepsinde kirli çamaşır var, hükümetin konumu tabii çok ayrı.

12. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Benzin biraz daha zamlanabilir. Dolar 2.10 a doğru sağlam bi şekilde gidiyo. Doların yüksek olması uzun vadede iyi ama kısa vadede çok kişiyi kötü etkiledi. Allah sonumuzu hayır etsin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. mustafa11

mustafa11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    mustafa ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Ya arkadaşlar ben oturduğum yerden bilirim bu ülkede geri kafalı cahil o kadar çok insan varki emin olun say say bitmez.Siz zannediyormusunuz her yer istanbul ankara izmir ne biliyim eskişehir gibi neden bir üniversite okumak istiyen gençler küçük yerleşim yerlerinden kaçıyor.Adam garibanın yanına gidiyo 2 çuval kömür veriyo garibanda napsın cahil, diyo bak bu karda kışta bize kömür getirdi baba adam Allah razı olsun diyo.Kaç kişiyi böyle kandırdılar ben bizzat bilecik istasyonda oturuyorum gözlerimle gördüm.Ben bu saatten sonra hiç bir partiye oy vermeyi düşünmüyorum.Biliyorum ki 3 büyük partinin başındakilerden kusura bakmayın bir bok olmaz.Biri çalar biri daha konuşmayı bilmez biri anca b.k atar icraat 0 denilecek kadar az.Bence yeni bir parti kurulmalı ve başına gençler getirilmeli yoksa her zamanki gibi milletin düşüncesi işte ben şu partiye o verecektimde bölünmesi diye chp verdik olaylarına dönecek.Her şeye evllahta ulan çıkmış diyo bakın terör örgütüyle pkk ile çatışmalar durduuuuu.Analar ağlamıyoo ocaklar yanmıyorrrr.Pkk ile anlaşacağına ölürüm orda şehit olurum daha iyi kusura bakmasın kimse....

14. H.c.K

H.c.K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    H.Cemal KASIM
    Allah sonumuzu hayır etsin. Türk'lüğün azınlık hale geldiği, herşeyin özelleştirilip satıldığı, hayat pahalılığının arttığı, Tuvaletin bile 1TL olduğu, Teröristler ile anlaşma yapılıp şehit kemiklerinin sızlatıldığı günümüzde hala bazı şeylerin fark edilmemesi ve yandaş medya ile bazı şeylere doğru gözüyle bakıldığı ülkemde ne desek ne anlatsakta olmuyor :) Ben Giresun'luyum. İstanbula 2010 yılında geldim. Mecburi ve istemeyerek. İlçemde 1700 kişi nufüsta var gözüküyor ama oda yok. Sokaklarda insan göremezsiniz. Benim gibi kaç kişi var Allah bilir. En çok Sivas ve Giresun nufüs veren iller. Neden ben memleketimde yaşamayayım. Tarımı bitirip, Fındığı bitirip dünyanın en kaliteli fındığı olan Giresun fındığının ispanyaya gönderilip, tekrar işletilip ülkemde fahiş fiyatları satılmasına kim muamma neden etti? Daha çok şey yazılır çizilir anlatılır ama nereye kime ne konuşulsun. K.Bakmayın biraz uzun oldu. Tersini düşünen varsa lütfen geri dönüş yapmasın benim fikrim benim düşüncem cevap yazmak zorunda değilsiniz. Nasıl olsa demokrasili ve laik bir ülkede yaşıyoruz :RpS_cool:

15. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ulende bende benzin deposuna işiyip gezmessem !!!! :RpS_mad: Yiter gari !

16. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Pardon şimdi hatırladımda, benimki LPG li idi... :) Şimdi ne yapacağımı az çok anlamışsınızdır ?! :p

17. Sekoc

Sekoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    492
    Ad Soyad:
    Emrah Topçuoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
  18. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Belkide adım adım krize gidiyoruz. Son olaylardan sonra her şey olabilir. En basiti neredeyse herkes borçlu ve borçlar genelde tüketim mallarına yönelik...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Milletce ariyoruz ya az yakan araba az yakan araba. Araba az yaksa ne olacak. Bugun 9 lt yakan araba yarinda 9 lt yakiyo ama cebimden cikan bedel hep daha fazla

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    Bir kişinin Kömür,yiyecek ve giyecek yardımı alabilmesi için kendisi basvuruda bulunmuyor bu oy toplamak için yapılan birşey deyildir. Mahallenizde yiyecek yakacak yardımına muhtaç biri varsa belediye yada AK Parti ilçe teşkilatına dilekçe yazıyorsunuz araştırılıp mutlaka geri dönüş yapılıyor. Ayrıca ben teşkilat üyesi olmadığım halde kendi aracımla gönüllü yardım ettim ve gittiğim kişiler AK Partinin adını bile anmazlar herşey göründüğü gibi değil malesef
    Birde konusma ustubuna dikkat et

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş