Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıta bir zam daha !!!!

'Sohbet' forumunda ultraviolet tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. cenker_baba

cenker_baba Guest

Ben sameti kaaleye almamazlik yapmam o beni az cok tanır. Eğer dediğiniz gibi anladiysa yazsın üzerime düşeni yaparim. Samet yazdigimdan ne anladığını yazar misin sana zahmet? Gazi kardeşim Siz tabiki fikirlerinizi beyan edebilirsiniz. Burada önüne gelen essek vs diyemez o zaman forumda ne üslup kalır nede düzen. Burası kahvehane değil hepimiz düzene uymak zorundayız. Bana verilen yetkiyi kullandım forum sahibi hatam varsa zaten bani açardı. Forum kuralları içerisinde herkese iyi forumlar dilerim.

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

santafe2004 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Ue-Gazi

Ue-Gazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    771
    Ad Soyad:
    Ulaş TETİK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    @cenker_baba Hocam ben uzun uzadıya kelimeler el verdiğince düşüncelerimi açıklamaya çalıştım hatta çok farklı şeyler anlatmaya çalıştım ama anladım ki kelimeler el verememiş ya da ben evirip çevirip açıklayamamışım. Hiç sorun değil hocam.

Kendi tarafımca ben düşüncelerimi burada bitiriyor konunun uzayıp kişi ya da kişileri üzmesini istemiyorum. Affına sığınarak arada ki 9 yaşın hatırına kırdıysam özür dilerim. Herkes konu ile ilgili olarak olumlu olumsuz düşüncelerini paylaşabilir. Fakat lütfen benden cevap bekleemyiniz. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme: 11 Nisan 2020
  3. cenker_baba

cenker_baba Guest

Yo ben sizi iyi anladım da. Siz forum kuralları ni ve düzeni anlayamamissiniz sanırım sorun yok.herkes düşüncelerini karşıdakini kırmadan sinirlendirmeden veya kötü laf etmeden dile getirebilir iyi forumlar dilerim.

santafe2004 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. cenker_baba

cenker_baba Guest

Samet konuya davetlisin yazım hakkında görüşünü yazarmisin aynı şeyi özelden de yazdım sana kirdiysam üzerime düşeni yapayım

5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    @Ue-Gazi hocam , iş bu noktaya biraz da inatlaşmaların sonucu geldi. 2013 den beri bu forumdayım , kurallara uymadığı için forum yönetimince uzaklaştırılanlar olmuştur. Tabii iki taraflı düşünmek lazım , üye ve yönetim olarak.

Tapatalk kullanarak Nokia 3310 aracılığıyla gönderildi

6. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu konuyu en başından itibaren takipteyim. Herkese olduğum gibi, iki tarafa da eşit mesafede olarak kendi düşüncemi belirtmek isterim.

@onurforces in içinde en ufak artniyet olmadığına kesinlikle eminin. Gıyabında sevip, muhabbet ettiğim sayılı kişilerdendir. Keşke o kelimeyi kullanmasaydı diyorum. Eminim @cenker_baba da ufak bir özür bekledi. Ilk gördüğümde ben de bekledim açıkçası. En baştan, ya kusura bakma falan demiş olsaydı, bence olay bu kadar büyümezdi.

Büyüğüm, yaşıtım yâda küçüğüm fark etmez. Kimseye o tavizi vermem. İçimizden birisi bana da böyle bir kelime kullansa, tavrım daha farklı olurdu. Ben hiç bir moderatörün, yetkisini sahsi husumete kullandığını görmedim. Görürsem de kesinlikle uyarırım. Kimse babamın oğlu değil.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

Aslında özür diledi ama özrü kabahatinden de büyük oldu. Ondan dolayı özrünü kabul etmedim. Sonrada inceden laf sokmalar devam edince arkadaşın duzelmeyecegine kanaat getirdim ve yetkim dahilinde uzaklastirdim gene Diyorum forum sahiplerinin hatam varsa bani açma ve beni de uzaklaştırma hakkı var sonuçta takdir kendilerinindir.

8. gokhan06

gokhan06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    867
    Ad Soyad:
    Gökhan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    @cenker_baba hocam bir sorum olacak müsadenizle. Onur beyi forum dışında görüşmeniz var mı? Ya da forum içi samimiyet dereceniz nedir?
    Eşşektir kelimesinden sonra bu sorduklarımı düşündüm. Konu buraya gelince şimdi sormak istedim.

Uygun olmadı söz ama diğer taraftan özür de diledi.
    Diğer taraftan hayatta her konuda olduğu gibi bu konuda da niyet önemli. Kötü niyetli bir hareket bence değildi.

@Ue-Gazi hocama da yazdıkları yönünden hak veriyorum.

9. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Cenker Bey'in Onur Bey'in de ikiside çok güzel arkadaşlar benim için lakin Forumun kuralları göz edilmelidir bu konuda@Asel & Kaan Efe katılıyorum Cenker hocam forum kurallari çerçevesinde olan bir durum olduğunu beyan ediyor umarım Onur arkadaşımızın ban süreci biter gelir @Ue-Gazi hocam sohbeti bırakmalım lütfen

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Forum kurallarına uygun hareket ettikçe, kimse sıkıntı yaşamaz.
    Bu tarz şeylerden, bir daha hiçbir üyeyi kaybetmemek ve onur arkadaşımızı yöneticilerin uygun gördüğü bir zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle. Herkese keyifli forumlar.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Herkese merhabalar, bu konu başlığı altında 2 cümle söz de ben etmek isterim.
    Malumunuz bu konu başlığı artık tüm forum üyelerince bir nevi eğlence başlığına dönüştü. Zam geldi şakalaşıldı, @Asel & Kaan Efe Ahmet abi benzin aldı indirim geldi şakalaşıldı, deposu biten doldurma niyetine girdi zam geldi yine şakalaşıldı.

Hangimiz bu başlıkta yeni mesaj olduğunu görünce ufaktan bir heyecan yaşamadık ki :)

Onur arkadaşımız da bana göre tamamen iyi niyetle ama aklındaki anlamını aşan bir şekilde bir kelime kullanmış. Bunu kesinlikle hakaret olsun diye söylediğini düşünmüyorum. Onur’a tek kızdığım konu emniyet kemeri kullanmayıp yerine toka takması veya koltuğun arkasından takması, o da kendi güvenliğini hiçe sayışından.

Öte yandan Cenker hocam da kendi penceresinden haklı, o da belli kurallar dahilinde işletilen bir forumda işlerliği takip ile görevlendirilmiş bir üyemiz. Tabi daha farklı cezalar/yaptırımlar olabilir miydi, olabilirdi. Mesajın ilgili kısmı silinip uyarı yapılabilirdi. Bunu nasıl yapacağı yönetim takdiridir.

Biz üyeler çoğu otomobil forumunda olmayan samimiyet ve aile ortamından ötürü buradayız, kimimiz artık Hyundai sahibi bile değil ama buradan kopmuyoruz, kopamıyoruz çünkü buradaki sohbetler de, paylaşımlar da, yardımlaşmalar da gerçekten çok kıymetli. Bu konunun tekrar bir şekilde tatlıya bağlanmasını, hataların telafi edilmesini, kırılan gönüllerin onarılmasını çok isterim.

Herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim.

12. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    @muhendus kardeşim , anlayışına ve fikirlerini beyan etmene teşekkür ederim. Ben bile bir kaç kez tekerrür eden şanssızlığımdan dolayı kendimi tiye almaya başlamıştım. Ama forumda bu kadar ilgi duyulacağına inanamıyorum. Gerçekten bayağı uzamıştı şakalar.

13. cenker_baba

cenker_baba Guest

Onur beyi tanımam ve hiç görüşmedim forum haricinde

gokhan06, muhendus, smtsmt227 ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  14. yesil_09

yesil_09 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,186
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    +1
    Koca koca insanlarız hiç birimiz çocuk yaşta değiliz,hepimiz hatalar yapıyoruz,içinde oldugumuz hayat şartları zaten fazlasıyla yorucu, böyle zor günlerde birbirimizi üzmeyelim, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim, sağlıcakla.

15. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,948
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    kötü bir şaka ama insanı üzecek bi şaka değil forum ahalisi onuru tanıdığı için iyi niyet maabında
    özgür bir ortam tanınan kişilere biraz daha sağduyulu olunabilir .
    Dışardan tanımayan kişilerin görmesine karşı böyle bi durum oldu galiba mesajın silinmesi daha mantıklıydı bence çünkü hata aranmaya kalkışılırsa mutlaka bulunur , bulunur halede getirilebilir.
    kalpleri kırmayalım herkes evde illaki o benzinmi mazotmu düşmesine ne kadar heyecanlandıysa yazmış

Ben oyumu geri gelmesinden yana kullanıyorum tabi kabul edilirse böyle bişey. +1

16. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,161
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Forum yönetiminden bende rica etsem,
    Onurforces tekrar foruma katilmasi uygun olurmu acaba

17. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Yönetimin kararı neyse hepimiz uymalıyız , kararı biz vereceksrk yönetime ne gerek var o zaman , anca iyi dilekte bulunuruz.

Son düzenleme: 11 Nisan 2020
  18. Tamer5150

Tamer5150 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Tamer ALTUNER
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    @Ue-Gazi Hocamin soylediklerinin coguna bende katiliyorum. Bende forum kurallarina uyulmasindan yanayim. Sakalarin daha dikkatli yapilmasindan yanayim ama bu konuda Onurun soyledigi argo kelimeden fazla karsilastigi tutum dikkatimi cekti. Olusan problemlerin bu sekilde cozulmemesi gerektigini dusunuyorum.

19. Ue-Gazi

Ue-Gazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    771
    Ad Soyad:
    Ulaş TETİK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    Petrolde rekor üretim kesintisi için anlaşıldı
    Corona virüsü salgınının küresel talebi düşürmesi ve Rusya ile Suudi Arabistan arasında başlayan fiyat savaşıyla rekor düzeyde gerileyen petrol fiyatlarını yükseltmek için anlaşma yapıldı. OPEC+ koalisyonu, 1 Mayıs'tan itibaren günlük üretimi 9,7 milyon varil azaltacak. Petrol fiyatlarındaki düşüşle, Türkiye'de akaryakıt fiyatları da gerilemişti. Fiyatlardaki artış, Türkiye'nin enerji faturasını artırabilir.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/petrolde-rekor-uretim-kesintisi-icin-anlasildi-5743990/

Asel Kaan Efe, smtsmt227 ve cenker_baba bunu beğendi.
  20. yesil_09

yesil_09 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,186
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Yani özetle kapitalist sistem yine kendini düşündü ve bizler için uçuşan fiyatlar yakındır...

Huawei P30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş