Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıta bir zam daha !!!!

'Sohbet' forumunda ultraviolet tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Valla geçende bir polemiğe girdim birileriyle. ya anlamış değilim cahilide üniye gidenide. adam diyorki ötekiler gelse daha kötüsü olurdu. böyle bir mantallite var mı ? bu ülke diktatörlükten far kı ne . sadece secim adı altında mı demokrasi. adalet ne olacak. kimin elinde.... şuanda ülke RT ' nin hegomanyasında. adam sigaraya zam yapıyor. içmeyin kardeşim diye bahane sunuyyor. sen nasıl karışırsın benim sigarama. ama biliyor ki bu bağımlılık fiyatla engellenemez. ben para mı kırarım. aynen akaryakıt gibi düşünün. millet nede olsa alcak diyor. ben geçirdikçe geçirirm. benim halkı nede olsa koyun diyor... tam millet bana sallıyacakken diyor gündemi değiştirim... Ben bireysel olarak: alınan vergileri bu şerefsizlere helal etmiyorum ....

2. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hocam gel bak bakalım istanbul , ankara gibi buyuk sehirlere trafikte cok kucukte olsa bir azalma varmı ben soylıyım yok emin ol kimsenin umrunda degil zamlar sadece bir kac kişi bir araya geldimi konusuyoruz ama maalesef hadi sokaga cıkalım tepki koyalım desek kimse cıkmayacak

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,952
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ne ilk ne de son olacak bu zamlar. Ezilen yine gariban asgari ücretle çalışan kesim olacak.Seçim zamanıda oylarını 2 çuval kömüre 5 kilo şekere satan bu kesimdi ( herkes böyle değildi, istisnalar var tabiki) hani kriz bize teğet geçmişti?

yetmez ama evet https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

İnsanımız akıllanır mı bu zamlarla bence hayır. Hatta tam tersine daha çok kabullenir. Kimine göre sigara alkole zam getirerek devlet bizim sağlığımızı düşünüyor. Ciddi bir kesim buna inanıyor. Böylelikle diğer zamlarda arada kaynıyor. Elektirik ve petrole zam demek içtiğimiz çaya yediğimiz ekmeğe de zam olduğunun farkında değil.

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Arabaya Binmeyin Otobüse Bininhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

50 cc MOtosikletlere Bakıyorum Artık Vergiside Yok Zaten . 4.35 TL Den Benzinide Fullerim Ohh

6. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1 yıl önce arabayı aldığımda mazot 3.32 TL idi. o zaman 140 TL ye fullüyodum depoyu. Bugüm mazot 3.85 (OPET) 160 a dayandı. ilk MTV yi 697 idi ilk taksidi 348.50 TL ödedik, yılbaşında MTV 769 olucakmış yani 384.50 TL ödücez.

Devlet gelirinin %80 ini otomotiv sektöründen kazanıyormuş arkadaşlar. Yani Araba satışları, Benzin, MTV ...

Yani biz araç sahipleri yolunacak kazız Sayın Başbakanımızın gözünde.
    %50 çoğunluğa sesleniyorum; hayırlı olsun...

7. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu millet anca kendi çıkarına dokunulduğu zaman sesini çıkarır, yoksa milleti takan yok. Örnek verecektim ama aşırı polemik olacağı için bu kadarı ile yetindim...

8. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    eramı mayıs ayında aldım faturamı bu günkü gibi hatırlıyorum vergiye tabi fiatı 17 bin kusur ötv + kdv 10 bin küsur tl toplam 27 bin kusur tlsına araç faturalandırılmış adam araba yapıp satıyor bu kadar para kazanmıyor.

9. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Akaryakıt da ki güncellemeler dursun artık... Sayın https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley38.gif

10. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ne güncellemesi hocam bu kadar, windows bu kadar update yapmıyo.

11. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  12. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Zamlar için yakın dönemde kullandıkları terim güncelleme oldu :) tabi ki gelecek de yep yeni bir terimle karşımıza çıkacaklardır :)

13. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hahahahahha.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

14. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Halimiz kötü valla gelirde gram artış yok ama herşeye kiloyla zam https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif

15. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şimdi sen seyret olacakları, kriz bahanesiyle godamanlar işçi kesimine bu yılda zam yapmayacak.

16. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Haziranda zam yapacaktı şirket bize eylüle ertelendi daha sonra aralığa erteledi zammı aralık gelsin bakalım ne zamana erteleyecekhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif

17. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    çalışana zam yapma konusunda acele etmeyin, yazı var kışı var:)

18. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    <H1>Dizelde fiyat farkına son verin</H1><a href="#" target="_blank">
    [​IMG] </A>-->
    <DIV id=divAdnetKeyword =divAdnetKeyword>ENERJİ Düzenleme Kurumu (EPDK), dağıtım şirketlerine gönderdiği yazıda, piyasada kullanılan katkılı motorin fiyatlarının 26 Ekim 2011 tarihine kadar motorine yakınlaştırılmasına istedi. EPDK Başkanı Hasan Köktaş imzasıyla dağıtıcı şirketlere gönderilen yazıda, Türkiye petrol piyasasında fiyatların Petrol Piyasası Kanunu’nun 10. maddesinin, “Rafinerici <A oncontextmenu="return false;" ="showAd('31028','101217','628c58d2' ,);clearAdInterval_();" =hidePopUpAd(); name=aspx1>ve</A> dağıtıcı lisansı kapsamında yapılan piyasa faaliyetlerine ilişkin fiyatlar, en yakın erişilebilir dünya serbest piyasa oluşumu dikkate alınarak, lisans sahipleri tarafından hazırlanan tavan fiyatlar olarak Kuruma bildirilir” hükmüne göre belirlenmesi gerektiği hatırlatıldı. Akaryakıt lisansı sahiplerinin belirlediği fiyatların yakından izlendiği, gerekli görülmesi halinde ‘taban ve/veya tavan fiyat tespitine ve gerekli tedbirlerin alınmasına Kurumun yetkili olduğu’ belirtilen yazıda akaryakıt dağıtım şirketleri uyarıldı. Yazıda, 2011 yılının Eylül ayında ilan edilen son 1 aylık verilere göre bahse konu AB üyesi ülkelerdeki fiyatların ortalamasından elde edilen brüt marj toplamının kurşunsuz benzin 95 oktan ve motorin için 38 kuruş/litre olduğu belirtilerek, şirketlerin fiyatlarını 26 Ekim 2011 tarihine kadar yeniden değerlendirmeleri istendi. Akaryakıt Ana Dağıtım Şirketleri Derneği (ADER) Başkanı Fikret Öztürk, EPDK’nın uyarısını genel anlamda olumlu karşıladığını söyledi. Öztürk, şunları kaydetti: “Akaryakıta katılan katıklar tabii ki ilave faydalar sağlamaktadır ve tüketicinin tercihini etkileyebilir. Bu katıklar 18 Eylül’e kadar litrede 1-2 kuruş gibi bir farklılığa sebep olmaktaydı. Ancak nedense, 18 Eylül sürecinden sonra bazı şirketlerin uyguladığı bu fiyat farkı ciddi derecede yükseldi. Katkı maddeleri, ilave kâr yapmak için değil, tüketicinin tercihini kazanma amaçlı kullanılmalı.”

<A oncontextmenu="return false;" ="showAd('30583','100272','e2722798' ,);clearAdInterval_();" =hidePopUpAd(); name=aspx1>Petrol</A> Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkanı Muhsin Alkan ise, “Geçmişte EPDK’ya tek tip motorin ve tek tip kurşunsuz benzin satışı olmasını biz önermiştik. Tek tip akaryakıt olduğu zaman böyle katkılarla, matkılarla göz boyaması olmazdı” dedi. Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Genel Sekreteri Erol Metin de, tüketicinin tercihlerine sunulan ürün çeşitlerinin korunması gerektiğini belirterek, “Tüketici isterse katkısız ürünü alır, isterse katkılı ürünü olur. Avrupa ülkelerinde de tüketicilere birçok çeşit sunuluyor” dedi.

19. yalçın55

yalçın55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    YALÇIN EKREN
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Katkılı benzin ve motorinde fiyat indi
    EPDK'nın akaryakıt dağıtım <Z id=z1>şirketlerine</Z>, <Z id=z0><NOBR target="blank" ZcJfS="zHighlighted_5571">motorin</NOBR></Z> ve <Z id=z4>benzinde</Z> 'katkılı ve katkısız' <Z id=z3>ürünlerin</Z> <Z id=z5>fiyat</Z> farkının kaldırılmasına yönelik uyarısının ardından bazı <Z id=z2>şirketler</Z> <Z id=z6>indirime</Z> gitti

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK), akaryakıt dağıtım şirketlerine, motorin ve benzinde ''katkılı ve katkısız'' ürünler arasındaki fiyat farkının kaldırılmasına yönelik yaptığı uyarının ardından, dağıtım şirketleri bazı akaryakıt ürünlerinde indirime gitti.

POAŞ'ın bugün yaptığı düzenleme ile 97 oktan kurşunsuz benzin litre fiyatları Ankara'daki bayilerinde 4,47 liradan 4,41 liraya, İstanbul'da 4,48 liradan 4,41 liraya, İzmir'de 4,48 liradan 4,40 liraya düştü. POAŞ'ın ''motorin 10'' ürünü de Ankara ve İstanbul'da 3,98 liradan 3,88 liraya, İzmir'de ise 3,95 liradan 3,85 liraya geriledi.

OPET bayilerin ''97 oktan kurşunsuz benzin'' olarak satılan yakıtı, Ankara'da 4,49 liradan 4,38'e, İstanbul'da 4,50 liradan 4,38 liraya, İzmir'de de 4,49 liradan 4,38 liraya indirildi.

BP bayilerinde ise ''ultimate kurşunsuz'' olarak satılan akaryakıt Ankara ve İstanbul'da 4,50 liradan 4,43 liraya, İzmir'de 4,49 liradan 4,42 liraya düşürüldü. Şirketin diesel motorin ürününde 2 kuruşluk, ultimate motorin ürününde de ortalama 6 kuruşluk indirim yapıldı.

20. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Çok iyi anlatıyor durumu..

Bu Sayfayı Paylaş