Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıta bir zam daha !!!!

'Sohbet' forumunda ultraviolet tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Canarslan006

Canarslan006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    745
    Ad Soyad:
    Özgürcan Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Beyfendi siz her chpliyi gezici ya da terörist mi ilan ediyorsunuz ? Sizlerden iflah olmaz biz zamdan bahsediyoruz siz tutturmuşsunuz yok kaset yok şu yok bu.Size göre sizin görüşünüzde olmayan herkes terorist,fetöcü.Megri megri demesi sorun değil beyefendi sorun o müziği söyleyen kişi.Bu milletin kafası değişmediği sürece Kılıçdaroğlunun elinde değil,20 seçimde kaybeder.Sanatçılara gelince şivan perverle şarkı söyleyen adamın orda ne işi var.Oğullarını askere götürmeyen kişilerin orda ne işi var ? Onca asker şehit olurken çalgı çengi eğlence olması ne kadar mantıklı ? Sizinki ülkenin güncel sorunlarını konuşmak,çözmek değil.Güncel sorunları kapatmak için muhalif kişilerin kusurlarını bulmaya çalışmak.Valla ben size ne anlatsam boş.Siz ekonominin iyi olduğuna türkiyenin dünya gücü olacağına inanmaya devam edin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umutd07, HakanTorbali, gogo46 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  2. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,173
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Komik olan şu ben şahsim adina ilk 3 seçim bu hükümete destek verdim oy verdim baktım bir yil öcalan bariş elçisi olmuş bir yil yahudi üstün hizmet madalyası almış bir yil abd askerleri için dua ediyorum derken sonra anaların yüzüne bakamam parali askerliğe karşıyım dedikten 2 gun sonra paralı askerlik çıkartırken vermem dedim bir daha 16 yildir ülkeyi yöneten hükümet şu kaset olayını aydinlatsada bizde bilsek olayın gerçeğini... her ortamda söylüyorum gezi olaylarında bir eksik varsa devletindir yakala at hapse çürüsün ama öyle değil önce zarar verdirt sonra yıllarca ağla var nasıl biliyormusun; pkk hendekleri yaparken valilere komutanlara emir ver sonra sanki sen masabaşinda degilmiş gibi başa dön o kadar şehit ver yazık günah...
    Sonra son 10 yıl feto tüm kurumlara girerken soru calarken kargalar bile güler diye dalga geç
    AYIP budur yahuuuu....

Son düzenleme: 13 Nisan 2018
    MSC, HakanTorbali, muhendus ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  3. marvel

marvel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ahmet Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Hyundai kullanıcısı olarak bu forumda uyeyim başörtüsüne hakaret etmeniz için değil osmanlı tugrasi görünce nefretiniz i kusmanız için değil malum kesim deyip aşağılanmış bir sürü yorum var ayıptır sizin için kutsal olmayabilir ama bizim için kutsal.Herkesin değerleri kendinedir.Yurt dışında ondan fazla ülke gezdim kendim almanya doğumluyum bana mi anlatıyorsunuz. siz onların diliyle konuşuyorsunuz eziklik içinize islemis yazık.

mkopru bunu beğendi.
  4. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,173
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ben 2 yıldır üyeyim hiç başörtüsüne laf eden görmedim sen nerenle gördun çok merak ettim osmanlı işini fesli deliye sor hani keşke yunan gelip gelseydi diyen eziğe sor... 15 degil 25 ulke gezsen ne olur konuyu nereye getirdin biz zam diyoruz başörtü diyorsun adam yahudi hizmet madalyası aldı diyorum sen kutsalımız var diyorsun istediğin gibi yaşarsın bu ülkede eziklenmene gerek yok kalk ayağa bırak bu edebiyati artık PARA etmiyor

umutd07, Shurzan, gogo46 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  5. Canarslan006

Canarslan006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    745
    Ad Soyad:
    Özgürcan Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Boşver abi Reis yapıyorsada doğru yapıyordur :) Adam Dünyaya meydan okuyor yalan bunlar inanma.Dış mihraplar bu adam güçlenirse müslüman alemini 1. yapar bildiklerinden böyle oyunlar oynuyor.Oyuna gelmeyelim.Dolar 4.1 olmuş euro 5 olmuş,fabrikalar satılmış,çarpık kentleşme artmış,şehit sayısı artmış,tarım bitmiş,tecavüz,hırsızlık artmış ne fark eder ? Reyis ne yapıyorsa doğru yapıyordur.Gitse kim gelecek yerine ? Kılıçdaroğlunda liderlik vasfı yok.Bak Chp Fetöye,pkkya hep laf etti insanlarda bu adam ne söylüyorsa yalan söylüyordur deyip tersini yaptılar,fetöye taptılar.Chp bu cemaat tehlikeli demese zaten fetöyü sevmiceklerdi.Herşey kılışdarogluyla cehapenin suçu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. marvel

marvel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ahmet Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    2019 da kayik ittifakinda saadetle hdp ile basarilar. sonuc bknz: hüsranspor. Hadi eyvallah.

7. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Gelirken "zamsız" benzinden alıp kâra geçecektim. Benzinlikte benzin bitmiş. Görevliye dedim ki; tabi, normal olarak zam geleceği için benzin bitmiş olur. Abi biz benzin alamadık siparişi anca bugün verebildik dedi.

8. Sevra

Sevra Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,548
    Ad Soyad:
    Sevra
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    VW
    Öncelikle tartışma çıkarmak istemiyorum, bunu size doğru değil de, havaya doğru söylenmiş küçük bir sitem olarak görün. Son zamanlarda da bu durumdan gerçekten çok rahatsızım, sadece ben değil, herkes rahatsızdır.

Hükumet destekli bazı cemaatler var.
    Kadınlar hakkında söylemleri de pek iç açıcı değil. Mesela Meclis Başkanı da aynı şekilde. Maalesef bir defa tepki verildi, sonrasında hiç bir şey yapılmadı. Bunlara devlette kadro veriliyor. Bir bakıyorsunuz, bir ilin Milli Eğitim Müdürü, çok terbiyesizce açıklamalar yapılıyor. Ertesi gün bakıyorsunuz, bir cemaat lideri terbiyesizce açıklama yapıyor. Unutuyorlar ki, " kadın insanoğlunun anasıdır. ".

Kimse başörtüsüne laf etmemiş, ama sadece biraz empati kurup, hukümet yanlış yapıyor, şöyle böylesi bunları da eleştirebilir. Doğrusunda destekleyin, yanlışında eleştirebilin.
    Bizde inançlı Allah'tan korkan biriyiz, peki onlar korkmuyor mu?
    Biz eskiden böyle değildik.

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

baş örtüsüne kim ne demiş? cidden soruyorum,

hakaret postunu lütfen gösterir misiniz? gösteremezseniz bunun da bir karşılığı var.

gogo46, Blue-Tuscani ve Canarslan006 bunu beğendi.
  10. marvel

marvel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ahmet Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    burda bircok kadin uye var tirtikli geciktiricili degil de sorun ben miyim ? iki sayfa once erdogani destekleyen disi olmayan bir kadin tamam cahildir belki size gore ama asagilama hos degil.saat 15.45 de paylasilmis 16.31 de yorumlanmis video birkac sayfa geride. O kadar devletin basindaki kisiler hakkinda yazilar videolar var sorun bensem banlayin beni istemiyorsaniz moderator sizsiniz.

11. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    İki üstteki mesajdaki resim hakkatten hoş değil.

12. cenker_baba

cenker_baba Guest

Bu başörtüsü olmasa ne bahane bulunacaktı her tartışmada çok merak ediyorum 38 yaşındayım annem hacı sulalemin çoğu başörtülü ama hiçbir mekanda dislandik diye sitem etmediler ne bitmez başörtüsü derdimiz varmış arkadaş 38 senedir tecrit pilavı gibi hemen başörtüsü bahanesiyle tartışma farklı yere taşınmaya çalışıyor ya sabır

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. marvel

marvel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ahmet Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Daha fazla polemige girmek istemiyorum. Herkese iyi geceler

14. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ne baş örtüsüymüş arkadaş 20 yıldır dinliyoruz, memleketin yarısı baş örtülü zaten kim kime ne hakaret edecek? Herkesin ailesinde var zaten.Baş örtüsüne bir şey söyleyen hiç görmedim ben bu forumda ama yerli ve milli denip memlekette satılmayan bir şey kalmamış, şimdide ormanlarımız satılıyor. Ormanlar, fabrikalar, atalarımızın verdiği onca emek kutsal değil mi? Kimin malını kime satıyorlar? Biraz bunlarada bakın. Bunları yapanları ve ses çıkarmayanları eleştirme hatta daha kötüsünü söylemeye hakkımız var, kusura bakma.

15. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

ben de acaba hakaret eden biri mi oldu diye sormuştum. ama sizin amacınız farklıymış. siz haksız olduğunu bir konuda üste çıkmak için saçmalamışsınız.
    siz yalan söylüyorsunuz, yalan söyleyen ve etrafa saçma sapan sataşan bir insansınız. isterseniz 180 tane ülke gezin, tartışmayı da bilmiyorsunuz. sonra da polemiğe girmek istemiyorum demişsiniz.

var mı daha başka saçmalık? onları da yazın da tam olsun, içinizde kalmasın.

Canarslan006 bunu beğendi.
  16. coolbaris11

coolbaris11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    176
    Ad Soyad:
    Kamil
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Öncelikle profesyonel bakış açınızı takdir ettim.Zonguldak kdz.Ereğli'de yaşıyorum burda ilcenin en merkezi yerlerinde bile kazilan yerlere asfalt dökmek yerine bildigimiz hazir beton dokuyorlar.2 ay sonra beton kiriliyor tabi.suan ön takimlari dagitmama az kaldi sanirim.burasi turkiye dedirtiyorlar malesef...

17. AgaBey*

AgaBey* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    668
    Ad Soyad:
    Serdar Çalışkan
    Yaşadığınız Şehir:
    5-AMASYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Diyecek laf söz bulamıyorum 3 günde 3 zam satılan fabrikalar araplara satılan parsel parsel topraklar vb şeyler gibi şimdi saymakla bitmez son sözü bu adam söylemiş zaten

Son düzenleme: 14 Nisan 2018
    Shurzan, gogo46 ve Canarslan006 bunu beğendi.
  18. fraps34

fraps34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    ismail
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Birileri yine yalandan mağdur olmuş.

19. Sevra

Sevra Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,548
    Ad Soyad:
    Sevra
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    VW
    Bir çok birlik, karayollarında beton kullanılmasını destekliyor. Sebebi ise; maliyetinin yarı yarıya olması, daha uzun ömürlü olması imiş. Maalesef ki; desteklenecek şey değil.

Asfalta göre sürüş konforunu ciddi derecede bozacaktır, yolda küçük çökmeler oldu mu, asfalt esnek olduğu için eğimli şekilde çökeceği için tekerin yol ile teması kesilmeyecektir ama beton sert ve esnek olmadığı için çöküntü kırık şeklinde olacak teker yerden kesilecek ve belki de kazaya sebebiyet verecektir.

Aynı zamanda asfalt uygulandıktan 10 dakika sonra trafiğe açılırken betonda o mümkün değil. Şehir içi yollarda beton daha fazla ses yapacağı için gürültü düzeyi yüksek olacaktır.
    Beton yolda sürtünme daha fazla olduğu için lastikler daha çabuk aşınacaktır.

Eski asfalt sökülüp geri dönüşüme gönderiliyor, asfaltın maliyeti azalıyor zaten. Şuanda da en iyi asfalt; mastik asfalttır. Yol sesi, titreşimi yoktur. Üst katman esnek olduğu için fren ve yol tutuş artar. Sürtünme az olduğu için lastikleriniz daha az aşınır. Ama maliyeti biraz fazladır.

Şöyle ki; her zaman bir işi olması gerekenden biraz daha fazlasını güzel ve kaliteli yapabiliriz. Her şeyde geçerlidir. İnsanımız, başkalarının kazandığı paranın kıymetini bilmiyorlar. Yakında o parayı hiç göremeyebilir de. Değer bilmeleri gerekli.

Bir mahalleye gittiğimizde verdiğimiz sözler, hesap vermeye dönmemeli.

Şöyle bir örnek vereyim; 3 km'lik cadde asfaltlanacak. Gece yol kapanır, asfalt öncesi PMT serimi yapılır, sonrasında silindir düzenleme yaparken aynı kamyon geri döner, eski asfaltı dönüşüme götürür ve yeni asfaltı getirir. Asfalt serilen yerlerde aynı saat içinde dekoratif kaldırım ve refüj taşı çalışması başlar. Onlar bittikten sonra yol çizgi çalışması başlar. Akşam bozuk olan yol, sabah kalktığınızda tertemiz olur.

Aynı gün, aynı devriye de bittiği için daha az işçi, daha az mesai ücreti. Aynı kamyonlar çalıştı, daha az kamyon yakıt ücreti, daha az şoför ücreti ve daha az kamyon kira ücreti. Ve aynı zamanda daha az iş makinesi yakıt ve mesai ücreti. Eski asfalt dönüştü, daha az asfalt maliyeti.

Bu şekilde, hem çalışan işçi daha fazla kazanır, hem de belediye bütçesinden daha az para çıkar. En önemlisi de; kaliteli ve temiz iş.

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shurzan, gogo46, santafe2004 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  20. Shurzan

Shurzan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    405
    Ad Soyad:
    İsmail Aktaş
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    "Tuvalet 1 milyon liraydı dedim atın şu altı sıfırı attık oldu 1 lira" diyen süper zeka bir reis var.

"Bu şehre ihanet ettik, bunda benimde mesuliyetim var" diye hainliğini itiraf eden bir reis var.

vs. vs. vs.

Bu kafayla ülke yönetiyorlar ve bunu alkışlayan bir kitle var. Tabi ki ekonomi uçuşa geçer.

Çiflik Bank sahibi Tombalak Urugaydan açıklama yapıyor "en verimli öküzler türkiyede imiş"

Benzin 10 lira olsada seçimi gene kazanırlar çünkü Avrupa bizi kıskanıyor.

santafe2004 ve Canarslan006 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş