Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıta bir zam daha !!!!

'Sohbet' forumunda ultraviolet tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Doğru Tarımı hayvancılığı da bitirdi bu hükümet bunu unutmuşum listemde.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Afedersin ama Ananıda al git dedi adam dert yanan çiftçiye. Delikanlı civanım oldu.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifOy patlaması yaşarlar bu sene. Seneye Parti kuruyorum zaten. HCTR Halkçı Cumhuriyetçi Türkiye Partisi HCTR'ye özel benzin 1,50 mazot 1 Lİrahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : Turgay

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok heyecanlıyım , halimiz ne olacak çok merak ediyorum ... yakın tarihde ne yaşanmış bilmiyorum , nereyi okuyup araştırmalıyım öğremeliyim lütfen kaynak gösterin ? Yakın tarihtedemi oy pusulaları çalınmıştı ? yoksa yakılmışmıydı ?

3. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    ehliyet yazılı sınavını verdim, hafta sonu direksiyon sınavınıda allahın izniyle vericem, trafikte son işlemleri yapmak içinde zam gelmiş:( araba almaya param yok. hadi aldık diyelim, vergisini, sigortasını benzinini koymaya yetişemicem. bu ülkeyi kalkındırmaya çalışmaktan nerdeyse yaya adım atamaz hale geldim, birde ehliyet almaya çalışıyorum:)))

Düzenleyen : Tülin

4. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Bu tür polemiklere girmem....Günümüz de her türlü bilgiye ulaşmak çok kolay..Hatta şu an kullanıyor olduğun internet sayesinde cevabını bulamayacağın soru yoktur Mirkan...
    Araştırmayı kendin yapacaksın,haybeye kaynak vermek yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yeriz hamdolsun , kafayıda yerizhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    ogün beyde söylemiş bende söyledim burda SİYASET konuşulmuyor konuyu istediğiniz düşünceye yani AK PARTİYİ eleştirmeye çekmeyin bence konu bu değil.

konu olduğumuzun mantığı ben göğsümü gere gere akpartiye oy VERMEDİM diyebiliyorumda neden bi Allahın kulu da ben VERDİM diyemiyor demiyor gizli bırakıyor anlam veremiyorum. oysa bu ülkede düşünce hak özgürlüğü mevcut kimse kimseye neden oy verdin diye birşey demeyecek ki.

benim tabirimde bu bir nevi iki yüzlülüktür benim insanım bu ikiyüzlülüğü yaparsa hükümetin veya başkalarının suçu olmaz suç tamamen kendimizin olur.

bak iki gün önce araba sattık adam etme eyleme biz biniciyiz dedi yalvardı yakardı noldu şimdi internette noldu ne gerek vardı bu yalanlara ben bunu satacam deseydi ben o adama satmayacakmıydım

kendimizi de yargılayalım yazdıklarımın verdiğim örneklerin de sonuna kadar arkasındayım.

7. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Siyasette herkes taraftır Adnan bey kimse objektif değildir. Özellikle İktidar yanlıları olanların sayesinde Laik-Dinci, Türbanlı-Türbansız, Kürt-Türk, Alevi-Sünni kavramları ülkemizde insanların kafasına yerleştirildi.

8. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    yakın tarihlerde ücra köylerde sandık başında tüfekli adamlar duruyordu sıkıyorsa oyunu istediğine att https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    İstediğiniz kadar eleştirin, değiştiremezsiniz...Ben göğsümü gere gere derim ki Ak Parti ye oy verdim....Bu hiç kimseyi ilgilendirmez..Ayrıca kimseye de oy verdim diye bana hakaret etme hakkı vermez...

10. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abicim oku öğren araştır diyorsan kaynak vereceksin ... Gidip Fetullah Gülen'in yazdıklarınımı okuyayım ? Onun dediğinimi doğru bileyim , gözümle gördüğümü , milletin dediğinimi ?
    Millet ağlıyor , toprak ağlıyor , gök ağlıyor , Çanakkale ağlıyor , Ankara ağlıyor , Anıtkabir ağlıyor ... Amerikan uşaklarının yolundanmı gideyim ?
    Yol gösteren büyüklerim olsunki doğru yoldan gideyim ... Polemiğe gir demiyorum , yaşım genç vaktim bol , kafam okuduğumu alıyor ... boş şeylerle doldurmayayım kafamı değilmi ?

11. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Yanlış anlamayın kendi görüşümü de saygı çerçevesi altında yazmak istiyorum.. kürt açılımı diye PKK yandaşları Atatürk'ü hedef alarak, poster ve çaput parçası açarak gösteri yapıyorlar.. ** Önceden bunları yapmaya cesaretleri yoktu.. Çünkü destekçi partileri bdp de yoktu.. bdp ye de izin veren akp dir.. herşeye bir yasa uyduruyorlar, buna da bir yasa uydurup kapatsalar ya bu partiyi.. Onlar yerine askerlerimiz, habercilerimiz hapse atılıyor.. 1 liralık benzine 3 lira vergi ödüyoruz.. Neden peki? Şu çılgın proje için milletten yolunan paralar lazım.. ** Turizmi baltalayacak içki yasağını da unutmamalı.. buraya gelen turistlerin %90 ı birayı su niyetine içiyor.. bizim milletimiz dertten kederden içiyor, üstüne içki yasağı ve cezalar geliyor.. **Milyonlarca öğrenci sınav sisteminden mağdur oldu.. KPSS ye atanamayan bir çok kişi bunalıma girdi, intihar edenler ayrı bi yandan.. **Haksız yere bir üst düzeye atanan hakimler, savcılar, valileri de unutmamalı di mi? kimin adamı bunlar, yandaş partinin adamları.. **Belediyelerdeki yolsuzlukları da es geçmeyelim.. neymiş chp izmir de yolsuzluk yapmış.. Akp kaç seçimdir yıkamadığı izmir kalesini böyle yıkmayı planlıyor, çünkü şu an chp ye ait orası.. kasetler, videolar da cabası.. **Son zamanlarda internete sınırlama mı ne gelcekmiş güvenli internet adı altında.. başka hiçbir avrupa ülkesinde böyle bir uygulama yok iken, AB ye girmeye çalışan Türkiye için olumsuz bir durum.. **Akp çalışkan, köprü, tünel yapıyor diyorlar ama.. bizlerden yoluna yoluna yapılıyor o köprüler, tüneller.. türk mühendislerimiz, türk ham maddemiz dururken, yabancı ülkelere para yediriyoruz.. **ANGUS denen inekleri ithal ediceğimiz parayla, yabancıları zengin edeceğimize, neden çiftçimize yardım edilmedi.. EN ÇOK DA BU KOYUYOR BANA.. Orta okul lise yıllarında Türkiye nüfusunun yarısı hayvancılıkla geçimini sağlıyordu.. peki ya şimdi.. Çifti mazot alamıyor pahalı.. yem alamıyor pahalı.. hayvan besleyemiyor çünkü ANGUS VAR
    Demek istediğim böyle bir yönetim, böyle bir uygulama hiçbir avrupa ülkesinde yok.. İşsize bile maaş ödeniyor, bizde ise sadece vergi..vergi..vergii...bi de AB ye gircekmiş mişiz.. pehh...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley31.gif

12. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Turgay bey..Mutlaka siyasetçi taraftır.Ona itirazım yok..Ben eserlerin objektif olanlarını kastediyorum.Yoksa tabii ki savunduğun fikir neyse onu yücelteceksin.Ama bu karşındakini rencide etmeye varmamalı..

13. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    anlamadığım şey kim size ak partiye oy verdiniz diye bir cümleyi bırakın kelime etti ki ?

hadi söylenenlerin verilen örneklerin aksini ispatlayın görelim

bu arada tebrik ederim söyleyebilen gizli bırakmayan birisini gördük sayenizde

dip not ;

kesinlikle ama kesinlikle ben de siz akpartiye oy verdiniz diye ne size nede başka birseye karşı hiçbirşey değişmedi yine verin yine değişmez ama bir yara mı var ki biri size bişiey mi söyledi ki anlamadım

14. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Böyle birşey asla sözkonusu olamaz ... Bahsedilen , saklanan taraftarlık ... Bu ülkede henüz düşünce özgürlüğü var , arkadaşımızın yazdığı yanlış anlaşılmış olabilir ...

15. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    ha birde felsefe değil somut olayları konuşalımda yapılan yapılmayan ortada olsun

ekmeğe suya herşeye zam gelirken devlet memura işçiye zam yapmış alım gücü artmadıktan sonra ne anlamı var

arabaya sigorta yaptırırken yine mi zam geldi demekten yoruldum arkadas

16. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Yoooo bana kimse birşey söylemedi...Sadece kimse söylemiyor herkes gizliyor dediniz ya...Onun için.Saklamanın anlamsızlığını ifade edeyim dedim.Bir de eleştiriler acımasız boyuta varınca duyarsız kalamıyor insan..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Tabiki kimse kimsenin kalbini kırmadan kendi doğrularını karşısındakine aktarmalıdır.

18. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tüm kardeş ve abilerime teşekkür ediyorum ... Çok seviyeli bir 3 sayfayı geride bırakdık ... :) şaşırdım ...

20. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Ben sana kaynak gösterirsem yanlı davranırım....Onun için kendin çift taraflı oku..

Bu Sayfayı Paylaş