Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıta bir zam daha !!!!

'Sohbet' forumunda ultraviolet tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende görmedim , duymadım , bilmiyorum ... Yaşasın hükümet , yaşasın muhalefet , yaşasın ana muhalefet ... Kim gelirse onu şakşaklar bizim millet ...
    Irak'da da aynısı oldu , Saddam'ın elini öpen köylüleri amerikan askerlerinin avucunu yalıyordu ... Bizimkilerde güçlüden yana olmayı sever ... Ata sözü : bana dokunmayan yılan bin yaşasın , işte bunu söyleyen bunların atası olmalı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif...

2. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Evet pahalıydı fakat bu kadar değildi. Petrolün varil fiyatı arttıkça bunlar zam yaptı. Düştükçe indirmediler yada indirince yaptıkları zam kadar olmadı. Bundan önceki hükümetlerde hiç bir zaman dünyanın en pahalı yakıtını kullanmadık. En pahalı benzini kullanıyoruz kapalı kapılar ardında yapılan doğalgaz anlaşmaları yüzünden her kış belimizi büküyor.
    * Ülke parsel parsel satıldı. Özelleştirmeler hızla yayılıyor. * Yaptıkları bir karadeniz duble yolu var o da her sene çöküyor. * En son Zonguldak Üniv. ben açtım dedi Üniv 1992'de açılmış. * KPSS, YGS gibi sınavlarda her türlü dolaplar dönüyor. * Cari açık aldı başını gidiyor. * İhracatçı kan ağlıyor. * Dolaylı vergiler Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerinde.
    * İşsizlik arttı. * 3 yılıdr suçunun ne olduğunu bilmeyen Gazeteciler içerideler hala * Deniz Fenerinin davasının üzeri örtüldü. * Açılım açılım dediler ülkeyi kaos ortamına sürüklediler. ... .. ..
    Daha bunun gibi bir sürü şey varken hala bu insanları geçmişi örnek vererek başarılı gösteriyorsunuz.

3. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    O kuyrukların sebebi amerika'nın bir oyunudur. Amaç Halkı yıldırıp herşeyi kötü gösterip Ecevit hükümetinin düşürüp Kıbrıs'ı kurtarmaktı.

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Cevabını ben vereyim ...
    * Ülke parsel parsel satıldı. Özelleştirmeler hızla yayılıyor. Eskidende satılıyor ve özelleştiriliyordu ...
    * Yaptıkları bir karadeniz duble yolu var o da her sene çöküyor. Eskidende o yol çöküyordu ...
    * En son Zonguldak Üniv. ben açtım dedi Üniv 1992'de açılmış. İşte bak eskiden açılmış ...
    * KPSS, YGS gibi sınavlarda her türlü dolaplar dönüyor. Eskidende dolaplar dönüyordu ...
    * Cari açık aldı başını gidiyor. Eskidende cari açık başını almış gidiyordu ...
    * İhracatçı kan ağlıyor. Eskidende kan ağlıyordu ...
    * Dolaylı vergiler Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerinde. Eskidende vergi alınıyordu ...
    * İşsizlik arttı. Eskidende işsizlik vardı ...
    * 3 yılıdr suçunun ne olduğunu bilmeyen Gazeteciler içerideler hala Eskidende gazeteciler gözaltına öldürülüyor veya suçsuz yere hapis yatıyorlardı ...
    * Deniz Fenerinin davasının üzeri örtüldü. Eskidende deniz feneri yanmıyordu ...
    * Açılım açılım dediler ülkeyi kaos ortamına sürüklediler. Eskidende sağ sol diye kaosa sürüklüyorlardı ...
    Hani bunlar ilericiydi ? Ne kadar geri kafalılarmış ...

5. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

6. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Fark etmiyor sonuçta halkımız 3. Dünya ülkelerindeki halklar gibi yönetilmek istiyor. Başbakan hedef 2023 diyor. Acaba 2023'te bizde Irak halkı gibi birilerini çiçeklerle mi karşılayacağız ne dersiniz?

7. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Karşılarmısınız karşılamazmısınız bilemem ... Bu ülkede yaşamam , bu milleti tanımam artık ... Avrupalılaşmamız lazım , örflerimizi adetlerimizi bir kenara bırakmalıyız , sencil değil , bencil olmalıyız değilmi ? Banane , isterseniz taş kaynatın suyunu için , ben amerikada karnımı doyururum ...

8. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Bu gidişhat oraya doğru...

9. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Mirkan çavuş 2023'te lazımsın sen bize.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

10. blueeyes_38

blueeyes_38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    * Ülke parsel parsel satıldı. Özelleştirmeler hızla yayılıyor. * Yaptıkları bir karadeniz duble yolu var o da her sene çöküyor. * En son Zonguldak Üniv. ben açtım dedi Üniv 1992'de açılmış. * KPSS, YGS gibi sınavlarda her türlü dolaplar dönüyor. * Cari açık aldı başını gidiyor. * İhracatçı kan ağlıyor. * Dolaylı vergiler Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerinde.
    * İşsizlik arttı. * 3 yılıdr suçunun ne olduğunu bilmeyen Gazeteciler içerideler hala * Deniz Fenerinin davasının üzeri örtüldü. * Açılım açılım dediler ülkeyi kaos ortamına sürüklediler. ... .. ..
    Daha bunun gibi bir sürü şey varken hala bu insanları geçmişi örnek vererek başarılı gösteriyorsunuz. [/QUOTE]

bu kadar kızmana gerek yok arkadaşım...
    bide geçmişte duyduklarını yazsana... listeyi güzel kaydetmişin...
    .ülkeyi parsel parsel satmışlar... önceden toptan satıyorlardı... . karadeniz duble yolu yapmışlar çöküyomuş... öncekilerin çaktığı çiviyi gösterirmisin... olmayan şey çökmez tabii... . Ne olmuş dili sürçmüşse açı versin ne kızıyon... . KPSS YGS, her türlü dolap dönüyormuş.. ne güzel dolap döndüğünün farkında bile değildi millet. . cari açık aldı başını gidiyor diyorsun... iş yapılan yerde harcama olur.. . hangi ihracatcı kan ağlıyor diyorsun kaç tanesi ile görüştün... . İşsizlik arttı diyorsun işsiz yok masa başı olsun rahat olsun sıkılmadan çalışıyım diyenler ordusu.. gerçek işsizlik yüksek değil... . 3 yıldır sucunu bilmeyen gazeteciler yatıyo diyosun onlar biliyorlar merak etme... gazeteci olduklarından yatıyorlar değil... . deniz feneri davası zaten üfürme idi... ortaya çıkaranlar açılacak dava olmadığını biliyorlar.. . açılım açılım dediler... olsun açılalım kaos ortamı olsun ... bulanık hava ii olur
    kardeşim biraz espiri olsun dedim ama söylediklerine fazla katılmıyorum... kızma haklı olduklarında var.. söylemek istediğim önceden de pek ii ortamımız yoktu onu anlatmak için yazmıştım

11. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    bence konu başlığını değiştirelim, memleket nereye gidiyor yazalımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

12. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Bakıyorum da yine siyaset almış başını gitmiş....
    Birbirimizi kırmadan rencide etmeden devam edelim arkadaşlar..
    Bu işler netameli işler.Herkes kendi haklılığını ispat etmeye kalkar.Bu işin sonu gelmez...En güzeli seçim sandığında oyunu kullanmak,kendi fikrini ifade ederken görüşlerini paylaşmayana hakaret etmemek....

13. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    bu kadar kızmana gerek yok arkadaşım...
    bide geçmişte duyduklarını yazsana... listeyi güzel kaydetmişin...
    .ülkeyi parsel parsel satmışlar... önceden toptan satıyorlardı... . karadeniz duble yolu yapmışlar çöküyomuş... öncekilerin çaktığı çiviyi gösterirmisin... olmayan şey çökmez tabii... . Ne olmuş dili sürçmüşse açı versin ne kızıyon... . KPSS YGS, her türlü dolap dönüyormuş.. ne güzel dolap döndüğünün farkında bile değildi millet. . cari açık aldı başını gidiyor diyorsun... iş yapılan yerde harcama olur.. . hangi ihracatcı kan ağlıyor diyorsun kaç tanesi ile görüştün... . İşsizlik arttı diyorsun işsiz yok masa başı olsun rahat olsun sıkılmadan çalışıyım diyenler ordusu.. gerçek işsizlik yüksek değil... . 3 yıldır sucunu bilmeyen gazeteciler yatıyo diyosun onlar biliyorlar merak etme... gazeteci olduklarından yatıyorlar değil... . deniz feneri davası zaten üfürme idi... ortaya çıkaranlar açılacak dava olmadığını biliyorlar.. . açılım açılım dediler... olsun açılalım kaos ortamı olsun ... bulanık hava ii olur
    kardeşim biraz espiri olsun dedim ama söylediklerine fazla katılmıyorum... kızma haklı olduklarında var.. söylemek istediğim önceden de pek ii ortamımız yoktu onu anlatmak için yazmıştım [/QUOTE]
    Sadık bey maalesef millet değil ümmet toplumu olduk. Bizden olsun da ne olursa olsun mantığıyla hareket edilmez. Eğer bundan önceki mesajlarımı okursanız mesajımda muhalefetide eleştirdim ve Muhalefette de iş yok demiştim. Ben herhangi bir partiyi yada kişiyi savunduğum yok. Benim tek savunduğum insan Atatürk'tür diğerleri zaten fasa fiso hepsi birilerine uşaklık etmiş yada şimdikiler gibi ediyor.

14. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben 2015'i çıkarabileceğimi bile sanmam ... Amerika'da 1000dolara satılan yükseltme kitini 200 dolar gibi bir rakama getirebiliyoruz kargo ile ... gümrük masrafı ile birlikde 4700 dolara mal oluyor ... Vergi yani :) 4700-1200 = 3500 dolar VERGİ ...
    Heaaa birde aracım gasp edilmişdi , ama hiçbir avukat devlete karşı açacağın bu davayı kazanamazsın , kazansan bile 2 yıl sürer en az bu dava dedi , 2 yıl aarabasız kalacağın istedikleri tüm paraları ver aracını al dedilerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif 1 haftadır 240tl mazot ve benzin yaktık git gellere ...

15. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ara ara heyecan oluyor Adnan bey. Durum kontrolüm altıda sadece eleştiri var kalp kırmak olmaz.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çalınan , değiştirilen , ölen ve olmayan insanlara kullandırılan ve yakılan oy pusulalarına ne demeli ? Bunlar yaşanmadımı ?

17. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    1 çiftli ekmek 10 lira olsun akp ye oy verenlerin gözünün önünde alalım çatır çatır yiyelimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

18. adnan20

adnan20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    ADNAN EĞDİR
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Mirkan yaşın genç heyecanlısın...Biraz yakın tarihi iyi okumalısın...Tek yanlı değil objektif olarak yazılmış yakın tarihle ilgili eserler bu konuda yardımcı olur ümidindeyim...

19. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    koray senin söylediğinde doğru ama sitemiz araba üzerine ee can yakanda akaryakıt fiyatları.

burda sorun akaryakıtta değil bugün soruyorum size avrupanın Türkiye topraklarında ekim alanları ve hayvancılık adına yaptıkları girişimler olumlu sonuç göstermiyor mu?

tarım alanlarını nadasa bırakın toprak rahatlasın dediler çiftçi çalışıp 10 kazanacağıma yatar 5 kazanırım dedi tembelleşti. köylerden şehire altın var diye göç yaptırıldı çiftçi diye bişey kalmadı ekim azaldı hayvancılık azaldı üretim sıfıra geldi

üretim yok pancar ekmiyoruz şeker bir kere fiyatı düşmedi
    üretim yok patates ekmiyoruz kilosu 2,5tl
    üretim yok pirinç kilosu 3 tl
    ......
    ......

bunları üretmek için avrupadan formül mü fabrika mı getireceğiz? toprağımız mı yok insanımız mı yok.

Nolacak üretim olmayınca dış ülkelerden ithalat yapacağız dış ülkeler kazanacak ne serefsiz bir düşünce

bu söylediklerime nazaran bunların doğrusunu bilen varsa söylesin benim memleketim 45bin nufüstu 29a düştü. Şehre geldiler noldu fabrikalar mı açıldı işçi sayısı mı arttı. Bir evde 2-3 aile var niye kandırıldılar

tek parti iktidara geldiğinde maymun gözünü açtı dediler ama hala gözlükler çıkmadı madem gözümüzü açtık bunları neden görmezden geliyoruz

ha tüm bunları yazar devletin yolunu kötülerken kendimizi de unutmayalım.
    yoldan cıkmayalım birbirimizin hakkına göz dikmeyelim. işimizi doğru yapalım.

20. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Eskiden de yaşanıyordu Mirkandiyip kafayı yedirirmişim sana şimdi.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş