Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıta bir zam daha !!!!

'Sohbet' forumunda ultraviolet tarafından 7 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. umutd07

umutd07 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,504
    Ad Soyad:
    Umut Dürüş
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Burada kimse memletimi sevmiyorum demiyor! Zam gelmesinde demiyor! Birileri durmadan zam yaparak halkını fakirleştirip kendi cebini şişiriyorsa orada dur demek lazım... Ülkemizi çok seviyoruz cennet vatanımız sadece düzgün bir yönetim ve ekonomide istikrar görmedi. Her geçen gün alım gücü düşüyor zengin ve fakir arasindaki ayrım büyüyor. Borcuna yol köprü yapıyor sonra kullanılmayınca bizim cebimizden çıkıyor. Büyüme ve istikrar üretimle oluyor. Ne üretiyoruz.... Hepsi hava hepsi yalan ap açık adamlar bizi soyuyor bizde gönül rizamizla soyulmaya razı oluyoruz. Söz meclisten içeri!

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,098
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Şahsım adına hiç bir cevap yazmayacağım size , allah selamet versin , o yolların köprülerin parasını ne zammana kadar ödeyecek bu millet acaba ?

santafe2004, Bgc71, Unicorn ve 5 kişi daha bunu beğendi.
  3. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Benim verdiğim vergilerle yapılan köprüye tabi ki itiraz ederim. Yapılan daha doğrusu yaptırılan bu köprülerin üzerinde sen ,ben vetüm vatandaşın hakkı var. Ülkeyi yönetenler zevki-sefa içinde yaşarken halk evine götüreceği 1 parça ekmeği düşünürse tabi ki itiraz eder yapılanlara. Dolar yükselirken akaryakıta zam, dolar düşerken akaryakıta yine zam.
    Ben bu ülkede ikinci sınıf vatandaş konumunda yaşıyorum ve aldığım nefese dahi vergi ödüyorum ama hala yeterli sağlık hizmeti alamıyorum. Hasta olsam devlet hastanesine gidemiyorum. Ameliyat olacak olsam 2 sene sonraya belki sıra geliyor. İlaç yazıyor doktor ilacın ücretinden fazla para ödüyorum. Ama bu devlete 1 kuruş yararı olmayan (üreme dışında) suriyeliler sorgusuz sualsiz sağlıktan faydalanıp , eğitimden faydalanıp benim önüme geçerse kimse kusura bakmasın ben de yapılan herşeyi sorgularım muhalefet olurum.

Ayrıca bu ülkenin iyiliğini istemeyenler sizin gibi sorgusuz sualsiz yapılan herşeye onlar ne yapıyorsa doğrudur deyip susup ses çıkarmayanlardır. Siz dersiniz şimdi 80 yıldır bu ülkeye hiç birşey yapılmadı. Son 20 yılda dünya ülkesi olduk. Eğitimin halini de görüyorsunuzdur umarım bunları da söylerken.

SoysaL06, santafe2004, Bgc71 ve 7 kişi daha bunu beğendi.
  4. Canarslan006

Canarslan006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    745
    Ad Soyad:
    Özgürcan Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Yapılan yollar ve köprüleri kötüleyen yok,Allah razı olsun,bunlar zaten bizim vergilerimizle yapılıyor.Yapıldıktan sonra ayrıca para alınıyor o ayrı da :) Ben bu zamlara,bu ranta yakınmam benim ülkemin kötülüğünü değil aksine iyiliğini düşündüğüm içindir.Yakıt dediğin nedir o nedir bu nedir diye diye aldığımız herşeyin %30-40 ndan fazlasına vergi öder olduk.Bu yapılan zamlar oynanan oyunlardan değil ülkenin birşey üretememesinden kaynaklanıyor.Tarım bitmek üzere,teknolojiye dair zaten bir gelişmemiz yok..Zaten teknoloji ve eğitimde bir ilerleme olmadıkça benzini 20 tl de yapsalar Allah korusun gidişatımız Suriyelilerden farksız olacaktır.Akşam gidecek bir evimiz olsaydı diyen insanlar genellikle bilime,sanayiye,eğitime önem vermeyen ülkelerden çıkıyor.Yapılan yollar İstanbul trafiğine çare oldu mu ? olmadı.Sebebi nedir ? Çarpık kentleşme.. arabaları park edicek yerler bile yok diyor bazı tanıdıklarım düzenli ve planlı bir imar olsaydı o yol ve köprüleri kötüleyen olmazdı.Ha bu arada ben vergi alınmasın demiyorum alınsın her devlet için şarttır ancak olay şu ki bunları abartılı düzeylere çıkartmamak gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. mehmedbekir

mehmedbekir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    176
    Ad Soyad:
    bekir korkmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bu arkadaş şimdiki iktidar değil de başka bir iktidar başta olsa aynı şeyleri söyleyebilecek mi çok merak ediyorum.. eleştirmeye gelince bazı kesimleri futursuzca eleştirirler hiç affetmezlerr

6. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,167
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    İnsaat demiri 1200 tl den 2720 tl ye çimento 8 tl den 12 tl ye... eve devamli 11 tl ye aldığım peynir 16 tl ye çıkmış en kötü kira 750 tl olmuş ,yıllık 200 bin tl kdv ssk muhtasar geçici vergi ödüyorum...konuşmuyorum saygılar.
    .

7. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    "yol yaptı, yol" kafası güzel kafa.

8. marvel

marvel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ahmet Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Toplu tasima yayginlastirilmali ,ciftciye mazot destegi sunulmali. cng ve elektrikli araclardan otv kdv alinmamali devlet destegi olmali bu araclara. Yerli otomobilde iyi olcaktir desteklenmeli.

9. dgnzcn

dgnzcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    durmuş mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Valla bir gecede oluşan devaülasyonları, benzin fiyatı 1 iken ertesi gün 2 olduğunu da gördüm, paramızın defalarca kaybettiği değer ve enflasyon kazıklarını da gördük ve bu kazıkları hep bize yüklediklerinide unutmadım, herşey hemen güllük gülistanlık bir anda olsa keşke.

Bunları yaşamamış görmemiş insanların eleştirisi çok kolay tabi adamın umrundamı, ülkemizi yıkmak için iç ve dış düşmanlar bir olmuş güzel ülkemizi nasıl yıkar ve böleriz diye kahpe planlar yaparken, ordumuz afrine girme hazırlığındayken bizler birlik beraberlik mesajları vereceğimize, oturmuş 10 kuruşun derdine düşmüşüz, hafta sonu da gidip kişi başı 5-10 tl verip çaylarımızı kahvelerimizi yudumlayacağız.

mkopru bunu beğendi.
  10. dgnzcn

dgnzcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    durmuş mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:

Canım kardeşim bu adamlar hırsızsa eğer cumhuriyet tarihine bir bakarsanız tarih boyunca yapılmayan yatırımları yapmışlar mı araştırmak yeterli, malesef bu adamlar size göre hırsızsa, geçmişte yatırım yapmayıp ülkeyi batıranlara ne demek gerek? Onlar için kimin sesi çıkar acaba?

mkopru bunu beğendi.
  11. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bence konuyu ve kontağımızı kapatalım

Unicorn, Evren Arvas, YasinD. ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  12. dgnzcn

dgnzcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    durmuş mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Haksızlığa karşı sağır ve dilsiz duramıyorum...

13. dgnzcn

dgnzcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    durmuş mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Eskiden olsa bir gecede değil 10 kuruş % 100 hatta daha fazla zam gelirdi ama kimse korkudan sesini çıkaramazdı ama şimdi bilen bilmeyen herkes rahatça eleştiriyor ama ne de olsa bu adamlar diktatör, nasıl bir diktatörlükse bu böyle diktatörlüğe can kurban, eleştirirken geçmişte olanları şimdiki olanlarla karşılaştırıp vicdan ve memleket sevgisi çerçevesinde eleştirelim ki vicdanlar acımasın

Son düzenleme: 18 Ocak 2018
    mkopru bunu beğendi.
  14. Canarslan006

Canarslan006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    745
    Ad Soyad:
    Özgürcan Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Valla bu kadar vergiyi ben alsam yeni bir ülke kurardım :) Biz eski yönetenler iyi yönetiyor diye birşey dedik mi hocam ? Sizinki ülkeyi değil ülkeyi yönetenleri düşünmek ? 10 kuruş zam yapıldı diyorsun arabalardan alınan vergi nedir mtv den alınan vergi elektrikten,sudan,doğalgaz dan alınan vergi nedir? Yahu onu geçtim vergiden vergi almak nedir ? 15-16yıldır bu ülkeyi Akp yönetiyor bırak yapsın hastahaneyi,okulu,yolu.Soruyorum size okul,hastahane,yol yapıldı ama hangisinin bir faydası oldu ? Yol desen trafik var yapılan yolu 2 hafta sonra geri kazmaya başlıyorlar o ayrı,köprü yapıyorlar maşallah geçene geçmeyene ödettiriyorlar,hastahane desen hala rezil,üniversite desen mezun olan çok işsiz de çok, ben öncesini bilmem yaşım yetmez ama şunu biliyorum bu ülkede gram bir ilerleme yok her geçen gün kötüye gidiyoruz ve siz bunu kabul etmeyip bu anormal vergileri normal görerek ülkenize yarar değil zarar veriyorsunuz.Bir toplumun ölçütü üretmekten,eğitimden,teknolojiden geçer bunların hangisi bizde gelişti ? Kısacası terör bitti mi bitmedi,yerli arabamız yok,dünya piyasasında yarışacak bir telefonumuz bile yok,eğitim desen her sene sistem değişiyor,trafiğin durumu belli,hastahaneler hala kalabalık,tarım zaten bitti. Ne yatırım yapılmış bu yatırımlarla ne kazanılmış bana onu söyleyin

15. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,167
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Keşke feto ülkeyi ele geçirirken sinav sorularını çalarken pkk hendeklere kamyonlarla silah taşırken pyd kobaniye ülkemizden davul ve zurnayla gecerken hatta bizim paramızla lahmacun yerken tekel ve turk telekom bedavaya satılıp 10 katı kâr ile 2 yıl içerisinde yeniden satılırken 2 oglu ve 1 damadı askere gitmezken 3 milyon suriyeli 1 milyon afgan irakli ülkemize gelip 40 yilda benim tirnaklarimla kazandığım tum kazanımlara bedavadan otururken, 30 milyar doları bunlara harcarken , ben büyük ortadogu eş başkanıyım derken , israilin 50 yıldır giremediği oecd ye nasil girdiğini söylerken , yahudi üstün hizmet madalyası takılırken, amerikan askerleri için dua ediyorum derken, one minute postasini koyup 15 dakika sonra sayin perese ve yahudi halkına söylemedim derken derken yaparken ederken deseydiniz daha anlamli olurdu...

ardaozdemir, rpurcek, MSC ve 7 kişi daha bunu beğendi.
  16. marvel

marvel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ahmet Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Ne uretiriz ne yapariz demek yerine gunluk ucuz ezber siyaset yorumlari yapilmis.

Canarslan006, Evren Arvas ve umutd07 bunu beğendi.
  17. Evren Arvas

Evren Arvas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    174
    Ad Soyad:
    Evren Arvas
    Yaşadığınız Şehir:
    65-VAN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sabah sabah arabayı geri geri park yerinden çıkarırken çarptım hemde kayınpederin arabasına lanet olsunnnnn sensör gitti :( kimse görmedi ama :)

18. cenker_baba

cenker_baba Guest

BİR hükümetin işi değil mi yol hastane vb şeyleri yapmak.
    ben mi yapım?
    tabiki hukumet yapıcak
    yol yaptı diye sevinmek neden çözemedim ben bunu
    bilen varsa anlatsın

19. dgnzcn

dgnzcn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    durmuş mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Neyse ben daha fazla yazmayacağım artık büyük çerçeveyi görmek varken küçük çerçeve ile oyalanmak kendimizi kandırmaktan başka birşey değil, sorulan sorular ve verilen cevaplardan bunu gördüm.

20. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    bir ATATÜRK daha gelmedikçe bu memleket iflah olmaz kardeşim al birini vur ötekine hangisi başa gelse aynı bu ülkenin kaderi malesef.önce vatan diyecek kimseyi göremiyorum ben .

Bu Sayfayı Paylaş