Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Akaryakıt Tavsiyesi

'İ20 Forum - Club' forumunda mrtgfb tarafından 1 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. Duygu

Duygu Guest

eğer nedenini söylerseniz bende uğramamaya çalışacağım. çünkü burdan aldığım gaz daha fazla yol gidebilme imkanı sağlıyor, gaz hemen bitmiyor , başka yerde fullediğim gaz 1 hafta anca giderken bu 2 hafta götürüyor yani

2. PolisÖzelHarekat

PolisÖzelHarekat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    134
    Ad Soyad:
    Batuhan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    30-HAKKARİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Sayin duygu hanim bu markanin hangi istasyonundan aldiysam az yol gittim hep yakitim erken bitti. Ya Olcumle ilgili sikinti var yada yakitin kalitesiyle ilgili. Ayrica olcumunuzu hafta bazinda degil bir depoda kac km gittiginiz seklinde yaparsaniz daha saglikli olur

Duygu bunu beğendi.
  3. Agririch

Agririch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    Abdulkerim ZENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Merhaba hakan bey, opetten aldığım benzin konusunda haber bekliyordunuz benden.
    Opetten aldığım son benzin ile şunlarlar karşılaştım.
    1. Motor sesi değişti gibi geldi. Eskiden motor sesini bu kadar duymazdım araçta.
    2. yakıt sarfiyatı çok fazla. shellden aldığımda 820 km menzil gösterirdi ama en az 800 km yol giderdi. Opetten aldığım benzinde daha önce de söyledim menzil 820 gösterse de araçta çok az benzin kalıncaya kadar kullandım. 30 km kala shellden fullettim. toplam yaptıım yol + 30 km kalan benzinle birlikte 710 km oldu. Benim aracımda ve bulunduğum bölgede durum şunu göstermektedir ki opetin benzini berbat.
    3. Shell den aldığım benzini kullanırken aracın anlık yakıt tüketimleri 1 ve 2 viteslerde maksimum 22 23 lt olurdu. Ama opetten aldığım benzini kullanırken 2 viteste 28,5 lt yi gördüm.
    4. opetin benzinini kullanırken aracın hızlanması çekiş gücü düşüyor. Shel den aldığım son benzinle bunu daha net farkettim.

Sonuç olarak çok çok zorda kalmadığım sürece asla opetten benzin almam. Tavsiye de etmiyorum.

4. Duygu

Duygu Guest

bakın gerçekten bölgeden bölgeye şehirden şehire hatta ilçeden ilçeye değişiyor. Bir yerdeki benzin veya gaz başka bir yerdeki ile tutmuyor. bence insanlar yaşadığı bölgedeki benzincilerin hepsini denemeliler ve ona göre karar vermeliler. Hepsini denensin zaten anlaşılır , denemeden tavsiye almayın diyorum ben .

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. Agririch

Agririch Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    Abdulkerim ZENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    tabiki duygu hanım katılıyorum size. ben kendi ilim olan Konya merkez için söyledim bunları. Ama başka şehirlerdeki arkadaşlardan da opet in benzini konusunda sıkıntıları oluyor. Amacımız firmaları kötülemek değil kendimizi aracımızı ve en önemlisi de cebimizi düşünmemizdir. Opetin lgp si yıllarca kullandım çok memnundum. İstasyonların temizliği düzeni vs açısından da opet bir numara ama konya merkezde benzinde sınıfta kalır.

Duygu bunu beğendi.
  6. 35Ugur35

35Ugur35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Uğur Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Evet PO sinide eledim arkadaşlar, 34 gün önce almış olduğum 100 tl Mazot ile 436 km menzil gördüm. Ş.içi
    tekrar Shell e döndüm 164 tl ile Fulledim . shell i bir daha değiştirmem sanırım.

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

shell ile ne kadar menzil yapıyorsunuz

8. 35Ugur35

35Ugur35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Uğur Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Po sinden önce 145 tl ye 732 km gitmiştim iki firma arasında litre başı fiyatta 2 krş fark vardı.

9. eren baba

eren baba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Merhaba duygu Hn forumu takip edemiyorum. hangi marka kit kaca taktirdiniz menmunmusunuz nerde yaptirdiniz bilgi verebilirmisiniz

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duygu bunu beğendi.
  10. Duygu

Duygu Guest

kit nedir tam olarak bilmiyorum ama brc taktırdım, memnunmusun diye soruyorsan eğer memnunum deyip seni kandırmak istemem eren, kesinlikle iyi bir ustaya yaptır. Bizim araçlar brc uyumlu çok güzel uyuyor, ama takılırken çok önemli, 1750 liraya yaptırdım, gül gibi geçinip gidiyoruz şimdilik ama, arabayı bazen çalıştırırken yığılma oluyor , kontağı bir kaç kez çevirmek zorunda kalıyorum vsvs, kesinlikle iyi bir ustada yaptır. Ben antepte yaptırdım tüpü

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  11. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,104
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Kötülenen bir markanın lpg kiti bile iyi bir montaj ve ayarla bile iyi sonuçlar verebilir , ben zamanında Opel Astraya Lovato kit taktırdım 2,5 yıl sorunum bitmedi bu Lovato kötü demek değil , araca uygun kiti iyi belirlemek ve usta eller tarafından montaj ve ayar bunlar çok önemli, ben Astramı sadece bu lpg nin sorunları ve ortaya çıkardığı negatif sonuçları yüzünden sattım , lpg kitiniz uyum sağlamışsa daha yeniyse arabanın ciğerleri bir lpg ye alışsın ve tekrar bir ince ayarla iyi sonuç alırsınız inşaallah.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Duygu bunu beğendi.
  12. eren baba

eren baba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Teşekkür ederim duygu hnm. Yakıtta düşme ve aracın performansında çok bariz değişiklik oldumu acaba

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duygu bunu beğendi.
  13. Duygu

Duygu Guest

inşallah bakıma girdiğinde bakıcam

14. Duygu

Duygu Guest

O zaten oluyor ama bu sefer de gazın da fiyatı arttı. ne biliyim Allah yardımcım olsun :)

15. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Aynen katılıyorum çünkü marka önemli değil o petrol işletmecisinin kim olduğu önemli ve nerden nasıl yakıt alıp sattığı önemli yıllarca sahtekarlık yapıp mimlenen petrol sadece ismini değişip bilmeyen müşterileri çekiyor ha opettir diyede insanlar güveniyor çok belirsiz markalar harici pek takılmayıp denemek lazım.

Duygu bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş