Kontağı açtığımda airbag uyarı ışığı yanıyor. (Sanırım normali bu) Çalıştırdığımda bir an sönüyor ve tekrar sürekli yanmaya devam ediyor. Normalde söndükten sonra yanmaması gerekiyor. Konu ile ilgili bilgi bulunan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Konuyla Bağlantılı belki benimde sorum olacak yolcu aribag açılmış durumda ben airbag lambasını söndürmek istiyorum ne yapmam lazım ? Elm cihazları ile söndürebilirmiyiz. Veya bu açılan airbagı tamir ettirince sönermi Airbagciler var gögüsü söküp tekrar kaplayanlar yapabiliyorlarmı bu işi
Benim de lastik basınç sensörü yandı 2 gün önce, indim baktım lastikte birşey yok. Yine de lastikçiye gittim, soğuk havalarda böyle olur dedi. Daha kışa girmedik bile. Kışın işimiz var sanırım bu lastik basınç sensörüyle. Zırt pırt yanacak demektir. Ekranda sürekli uyarı yazısını görmek sinir bozucu.
Kardeşim servise git cihaza bağlayıp neden yandığını bulurlar. Benim koltukta bağlantısızlık varmış ondan dolayı sönmeme durumu vardı. Şimdi yanmıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi