Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ah! Yan Ayna!!

'Getz Forum - Club' forumunda cnyt17 tarafından 1 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    illa ki değiştirirler. bir sorun olmaz. ama sendeki sıkıntı da bendekine benziyor. hatta aynı gibi. ne yaptıysam geçirememiştim. son olarak bu yöntemi denedim ve dediğim gibi sonuç mükemmeldi...

2. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    inşallah düzelir ya acayip bunaldım çünki yarın denizcem gelişmelerden haber veririm.olmadı aynaları değiştiricem artık napim.bu arada sirkeye bişey ilave etmediniz dimi kutuya koyup üskürttünüz 2-3 dk bekledikten sonra sildiniz.normal cam siiler gibimi yoksa bastırıyomuyuz silerken.

3. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    hocam git bir yıkamacıya onlarda hertürlü leke için özel sıvıları var, iki dakkada hallederler.

4. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer kazımayı düşünürseniz cam temizleme için aparatlar var...tarif etmek gerekirse..şekli şemalı spatula gibi zaten spatula mantığıyla çalışıyorlar..fakat maket bıçağı gibi de uçları var..mesela apartmanlarda oluyor bu sıkıntı...bina boyanırken camlara boya sıçrıyor ve hepsi çıkmıyor..işte bu tarif ettiğim cihaz bunun gibi şeyleri temizleme de yardımcı oluyor

5. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet arkadaşlar aynacuya gittim tek aynayı 15e değiştiriyolar 2 ayna 3o tl yapıyor.ama kafama takılan bişey oldu o yüzden sizler danışayım dedim.benim aracın aynaları ısıtmalı.reziztansı nasıl söküp takacaklar ya sökerken bozulursa napıcam oyüzden adama hafta sonu gelirim dedim :)) sizce reziztans sökülüp takılabilrimi acaba? değiştirmelimiyim sizce? teşekkürler.

6. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    sıcak su ile yıkamayı da bir düşün.

7. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hiç denemedim sıcak suyu. tecrübeniz varmı acaba yada gördüğünüz duyduğunuz bu tür sorunlu araçta denenmişmi sıcak su boyayı matlaştırıyo o yüzden sorayım dedim.

8. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    bir ara arabanın üzerine mum gibi birşeyler damlamıştı epeycede sertleşmişti. gittim yıkamacıya sıcak su ile o noktaların üzerine hafifçe dökünce çıktı boyada da birşey olmadı. tabi boylu boyunca değil sadece o noktalara döküldü.

Bu Sayfayı Paylaş