Merhaba arkadaşlar, Aracımda bir sorun var sanayiye gitmeden size danışmak istedim aracım 1.5 crdi admire araç motor soğukken 3-4 defa marşı çevirerek alıyor motor sıcakken bu daha da artıyor ve sürekli olarak geç çalışıyor.Bazen 6-7 defa çevirip öyle alıyor. Kızdırma bujilerini yeni değiştim üçünüde akü voltajı da normal sorun neyden kaynaklanıyor olabilir acaba
Bilgisayara bağlandığında herhangi bir sensör arızası görülmemişti pompayıda 1 yıl önce değişmiştim çekişte hızlanmada vs herhangi bir problem yaşamadım yalnız araç çalışınca motorda böyle hafif sarsıntılar dalgalanmalar vs oluyor basıncını da ölçmüştü usta normal demişti kontrol ettiririm tekrar. Bunun dışında sistemde hava olup olmadığını nasıl anlarız
Krank sensörü, arıza kaydı bırakmaz. Marşa bastığınızda devir saati hiç hareket etmiyorsa krank sensörü arızalıdır. Hareket ediyorsa sorun başka yerden kaynaklıdır. Krank sensörü arızalıysa orijinal parça almanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Saolun. Marşı alana kadar O da aldıktan sonra yükseliyor normal . Ben o zaman pompa ve yakıt sistemindeki hava olayına yöneleyim. Tekrar teşekkürler
Bugün pompacıya gittim sıkıntıyı anlattım yakıt basıncına baktı sıkıntı yok dedi enjektörlere baktı bir tanesi yakıtı hemen geri bırakıyor sökülüp bakılması lazım dedi . Bu sorun enjektörden dolayı yapar mı acaba araçta tekleme stop etme vs yok. Sadece ilk çalıştırmada sarsıntı var . Ayrıca aracın çalıştırma videosunu aşağıya ekledim
krank sensöründe arıza yok, devir marş sırasında kalkıyor. enjektörden yapabilir ama hemen geri dönüşe yakıt veren enjektör olsa rölanti bu kadar düzgün olmaz. kompresyon kaybınız olabilir, kilometreniz yüksek.
Evet ancak motor yeni daha 40bin km oldu yapılalı sanırım enjektörden olabilir şamandıra problemini çözmeden önce 2-3 kere stop etmişti o ara tıkanmış olabilir. ilk çalıştırmada ufak dengesizlikler oluyo rolantide sonra kesiliyo gün içinde rölantide düzgün çalışıyo.
Tavsiyenize istinaden 3 farklı yere enjektörleri gösterdim tekrar geri dönüşlerde sorun gözükmüyor dediler. Biri pompa elemanlarından falan bahsetti sökülüp bakılacak 10-11 bin vs dedi diğeri yüksek basınç pompasından yapabilir dedi . Ayrıca dün yaylaya çıkarken araç 2 kere stop etti . Geri zor çalıştı. 2.stoptan sonra hararet ibresi bir tık yukarı çıktı . Kaloriferi sıcağa vererek düşürdüm sonra problem çıkarmadı daha . Ustaların hiçbiri kesin birşey söylemediği için boşa parça değişmek istemedim sizce nerede olabilir sıkıntı.
sisteminiz hava yapıyor olabilir, şamandıradan başlayıp enjektöre gelene kadar bütün sistem kontrol edilmeli. bu olaylar bir bakımdan sonra başladıysa ve bakımda mazot filtresi değiştiyse öncelikle bu bölgelere bakılmalı.
Mazot filtresini bugün değiştim bosch marka ile usta takarken el pompasıyla havasınıda aldı ama yine aynı hat üzerinde başka biryerden hava alıyor olabilir belki . Şamandıra içindeki pompayı yan sanayi taktırmıştı babam zoren diye bir marka orjinal olmamasından basınç üretemiyor olabilir mi ?
ilk çalışma için yüksek basınç gerekli değil. ilk marştan önce el pompası sertleşene kadar pompalayıp çalıştırmayı deneyin. rahat çalışırsa hava alıyor bir yerden demektir.
Aynı sorun bende de vardı 2 kez arka koltuk altındaki pompa değişti yan sanayi soğukken araç zor çalışırdı sonunda Ankara İvedik sanayi sitesinden çıkma orijinal komple (Samandıra+pompa) aldım şuan sıkıntı bitti 5 aydır sorunsuz kullanıyorum
Benim araç soğukken hemen çalışıyor ısınınca zorlaşıyor çalışması ayrıca bugün yolda kaldım mazot filtresinden motora giden yakıt borusunda delik vardı heralde patladı kaput içi vs hep mazot oldu hortumu değişmeye gideceğim. Motoru üstten yıkatacağım bu mazot zarar verir mi motora acaba