Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admire kullanıcılarına bir soru

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda admire01 tarafından 27 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrıca bu koltukların altında kanalların ağızı açık çok çabuk içine toz pislik birikiyor veya gazete parcası buna benzer şeyler tıkıyabılıyor bu özelliği eğer ihmal etmeden sıkça ayaklara vererek kullanırsanız kanallarda tıkanma minumuma iner aklıma gelmişken aslında o kanalların agzını estetik bir biçimde kafes tarzı deliklibişeyle kapaya biliriz adamlar koymuşlar araca bu özelliği niye kullanılmsın

2. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üstat ben o işi çok zor kıvırırım servise soralım bakalım ne diycekler tşkr

3. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen yine sor servise hem bende öğrenmiş olurum yazarsan sevinirim ama zor bişey değil onu sana söleyim sadece ucu fırcalı esnek bişey bulcaksın

4. abilerim idda ederim 1,5 milenyumun performansı başka oluyor yolda kafa tutamıyorlar sana (kendi sınıfında amahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif)

5. 44kdr046

44kdr046 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    a.s gardas bende yenı katıldım admıre hakkında yeterlı bılgım oldu bılıyorum o dugme fabrıka cıkıslı alarm dugmesı ordakı kaput kaldıgı zaman alarm calmaya baslıyor deneye bılırsınız camları ındır aracın dısına cık kapıları kıtle sonra elını sok ve kaputu ac dırek alarm devrede

6. Misafir

Misafir Guest

Walla kardeş Bırakın şu admireleri geçin eraya herşeiyn yenisi yok alarmmış bilmem ne açın kullanma kılavuzunu okuyun ((ÇAĞIN EN ÖTESİ )) ERA ERA ERA

Bu Sayfayı Paylaş