Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admire kullanıcılarına bir soru

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda admire01 tarafından 27 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    beyzade dostum bu hıza bağlı silecekleri teknik olarak yani tam olarak nasıl kullanıyoruz

2. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    farklar var bende yok demıyorum ama cok ıhtıyac duyulan bı fark yok hanı bu olmadan olmaz denecek bırsey yok.sıs farı elektrıklı ayna yol bılgısayarı 2006 1.3 admırelerde var
    Düzenleyen : hmzycl

3. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.5 kullandım itiraf etmeliyim aracın kalkıştaki ivmelenmesi kendi aracıma göre çok daha güzel. benim aracın birden ivmelenmiyor tahmin ediyorum agırlıkla ilgili birşey ama yol tutuşu 1.5 ten çok daha iyi bence tek fark ilk kalkış vede devirlerde .. yolunu aldıktan sonra admire 1.6 lar da yabana atılacak değil....

4. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işin tekniğini bilmem ara ara çalışan kademeye alıyorum sileceği.... görüş mesafesinin durumuna göre silecek kolunun üzerinde küçük bir hareketli mekanizma var yada adı her neyse, onu görüntünün kapanma durumuna göre durup durup çalışma aralığını sıklaştırıyorum ve yanılmıyorsam 60 - 70 km hızla giderken durup çalışan silecekler 100 km ve üzerine çıkıca kendiliğinden sürekli çalışıyor. bende öyle teknik açıdan yanlışım varsa düzeltin.....

5. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 1.5 kullandım çok fazla bir fark yok az olan farkta dediğin gibi ağırlıkla alakalı

6. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.5 lerin hafif olduğunu biliyorum benim araba ruhsatta yazan kilosu 1200 lpg dahil, bende 80 - 90 kilo varım etti 1300 kilo 4 yaşındaki kızım ve eşimde ikisini toplasan 50 kilo anca gelir anlıycağın bu araç 1350 kilo ağırlıgında ve sürekli sabah akşam bu yükle gidip geliyor....

7. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evt bende kendiliğinden çalıştığını biliyorum kademeleri evt dogru o şekilde ama belli bir sürattan sonra kendi otomatik çalışıyormuş test etmişler ama işte kaç km hızdan sonra olduğunu bilmiyordum saol.

8. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama bu silecek kolunu otomatik hıza duyarlı çalışması için hangi konumda tutacağız (int) yazan konummu

9. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir itirafta daha bulunayım bunuda istanbul dönüşü yeni öğrendim.... konum olarak nerde durması gerektiğini tam bilmiyorum ya 3 yada 4 cü seçenekti.. gişelere kadar silecek durup durup çalışıyordu fakat 3-4 araçtık gaza getirince beni bastım 130-140 la falan gideken hiç dokunmadığım sileceklerin sürekli çalışır olduğunu gördüm. önce bozuldu sandım hızımı azalttım durup çalışmaya başladı yani bir duruyor bir siliyor sonra tekrar hızlandım sürekli siliyor ve o an işte dedimki bu dalga bu işe yarıyormuş... gülmeyin ha..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

10. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bunu bende denemek ıstıyorum belkı bızım arabalardada vardır https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence denemeye değer... ben hala diyorumki bu arabanın bilmediğim ne özelliği var kimbilir.. sürekli biniyorum ama hiç karıştırmıyorum belkide merak etmiyorum... inanırmısınız motor kabutu bile servisten servise açılıyor... servistekilerde artık bildiği için her 5.000 km bir gel diyorlar önceleri bakımları 10.000 km de bir yapılıyor şimdi niye 5.000 km gel diyorsunuz dediğimde ise aynen şunu dediler " abi sen kabutu dahi açmıyorsun hiç olmazsa gelde biz bakalım mazallah birşey olur başın ağrımasın" ve arabayı aldığımdan buyana her 5.000 km de kabut açtırmaya her 10.000 km rede de servis bakımına giriyorum onlarda alıştı bende alıştım...

12. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşı aradım 1.3 kullanan denemiş onda olmamış benımki arızalı değil ise 1.3 lerde yok sanırım diyor

13. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    demekki bilmediğimiz birçok özellik mevcut 1.3 lerle 1.6 arasında mesela benim araçta sanırsam 1.3lerdede var ön koltuk altlarında arkadaki oturanlar için ayak ısıtma kanalları var ilk fark ettiğimde pek randımanlı çalışmıyordu ama fıltre temizliği ve kanal temizliği yaptırınca baya soğuk ve sıcak hava üflemeye başladı

14. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hımm anladım tsk ederım ben yınede bı ara denerım

15. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğru diyorsun o dediğin koltuğun altındaki kalorifer peteğinden bende de var paspaslar halı olduğundan ve toz yaptığından havayı ayaklara hiç vermiyorum....

16. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evt haklısın ama temizletince düzeldi benimki baya iyi üflüyor arkadaki hissedecek kadar

17. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

nasıl temizlettin?

18. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kanal içlerine flexıble rodlar var uzun ucu fırcalı aslında klavuz olarak kullanılıyor tıkalı yerlerı amak için onunla kanalın içine göndererek önce fırcalandı daha sonra ucuna bez sarılarak ıslak bezle yine fırçalandı sonra ön konsoldaki petekleri elle kapatıp havayı dırekt alta verdik ve baya pislik kanaldan dışarı ıktı ayrıca fıtre temizliğide

19. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tüm bu dediğin işlemleri siz kendinizmi yaptınız yoksa servistemi yaptılar ????

20. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir arkadşımda bizim araçtan var o yapmış onunda bir arkadaşı yapmış faydasını görünce bende yapmak istedim onlarla beraber yaptık ama bu flxble klavuz şart yoksa kanalın içinde ilerlemek zor onuda su tesisatı tamircilerinde bulursunuz onlarda temizler sanırsam cüzi bir rakamla serviste böle bir hizmet varmı bilmiyorum ama o dediğim rod bulursanız kendiniz dahi çok kolay yaparsınız

Bu Sayfayı Paylaş