Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire Far Karartma.Angel Resimler Eklendi

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda Hamza YÜCEL tarafından 17 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Hamza YÜCEL

Hamza YÜCEL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı marka var arkadasım ondada motor yok bılgın olsun 65 lıra tanesı

2. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    çok yakışmış eline sağlık.

3. cherkeskopat

cherkeskopat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla görüüntü güzel ama şimdilik güzel yakında o yuvarlar angellar eriycek çünkü moralini bozmak istemem ama harbi görüntü dehşet şuan yakında yamulcak o halkalar haberin olsun farın ısısına dayanamıyo ben bide baya bi uazagıan koymuştum farların hatta konulardada var burda bi zaman sonra halkalar yamulmaya başladı bence farları fazla kullanma sisilerle takıl farlarda sadece halkalar yansın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifyoksa söküp baştan yapman gerekecek

4. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam Öncelikle gercekten cok güzel olmuş.Ancak boyaların kalkması ledlerin erimesi gibi sorunlardan söz ediyorlar suan ne durumda acaba ? bi sıkıntı var mı ? birde karartma nsl oluyor normal farın parlak kısımlarını siyah fısfıs boya ile mi boyadınız? cok güzel olmus elinize sağlık.

5. mayktrk

mayktrk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    KARDESIM ACIL YARDIM LUTFEN BENIMDE ADMİREM WAR 2006 1.3 ONUNDA FARLARINI KARARTCAM BI YARDIMCI OL VE ANGELLER KAÇ MM LIK LERDEN KOYDUN BENDE YAPTIRCAKTIM ELEKTRIKCI OLMAZ BU FARLARA DEDI BI YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM LUTFEN MSN EKLE ersin.polat58@hot...

Bu Sayfayı Paylaş