Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Admire Dizel neden benzinliden Daha Ucuz

'Accent Forum - Club' forumunda AhTeke tarafından 17 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

2. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Arkadaşlar admire kasanın dizeli gerçekten ikinci elde ucuz gidiyor. nedendir anlamadım? Aslında performanslı ve az yakan bir araba ama ikinci elde ucuza almak mümkün

3. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    o ucuza gidenler miadını doldurmuş arabalar, çoğu motor görmüş araba yada km si ile oynanmış araba, adam ortalama 100.000 km'de şirket çıkması alıyo, tepe tepe 100-150.000 de o kullanıyo sonra km'ye bi operasyon, aldığı km ile satıyo tekrar, birazda fiyattan kırıyo çabuk gitsin diye piyasa bunlarla dolu, şuan 2006 CRDİ sahibiyim geçmişini araştırıp şirket çıkması aldım 94.000de, şuan 107.000 de arabam ve 15.000 tl den aşağı vermem, sonuçta ucuza çok var ama önemli olan temizini bulmak

4. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10

zaren 2006 dizel bir araba 15000 tlden aşağı alınmaz. alınırsa bile şirket çıkması olduğu göze alınmalı veya iyi bir kontrol edilme ve öyle alınmalı.Ama piyasada şirket çıkması ve kmsi oynanmış araba çok miktarda var. o yüzden piyasası biraz ucuza gidiyor

5. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende aynı şeyi söylüyorum zaten, farklı bişey demedim, arabam temiz olduğu için 15.000 den aşağı vermem, benim konumumda olan hiç kimseninde vereceğini sanmam, şirket arabası alınmaz diye bişey yok, temizse neden alınmasın, kazası yok servis bakımlı araba, alırkende serviste adam gibi kontrol ettirdinmi hiçbişey olmaz,
    Adam gidip 100.000 de şirket arabası alıyo, 1 ay sonra mazot pompası kaçırıyo ondan sonra şirket arabası kötü, kardeşim bu pompanın 100.000 km de bakının yapılması tamir takımının değişmesi gerekiyo zaten, bu gibi nedenlerle arabaları kötülenemim anlamı yok, sonuçta her markada olan sorunlar, haa araba hor kullanılmıştır, yağ yakıyodur, turbo bitiktir, kazalıdır, 250-300 kmde iken 80-90.000 kmye düşürülnüştür o zaman ucuzda olsa tabiki alınmaz o araba

6. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu konuyada kendi şahsi bir yorumumu katmak istiyorum müsadenizle. Öncelikle tüm Admire sahiplerinin yazacaklarımı üstüne alınmamasını ve şahsi yorumum olduğunu dikkate almalarını istiyorum.
    Geçen hafta Bodrum'da araç kıtlığı(!) olmasından dolayı Admire Dizel kiraladım. Ve yola çıkınca nasıl bir hata yaptığımı anladım. Aracın tek güzel tarafı tüketimi. Gerek motor gürültüsü, gerek yol tutuşu, direksiyon tepkileri, ve araç içindeki çıtırtılar delirtti beni. İzmir'e gidene kadar akla karayı seçtim. Bide aracın Bafa virajlarında kafadan kayması çok canımı sıktı. Tamam kiralık araçta bu sorun olabilir ama dayımın Admire'side aynı çıktı. Daha önce kiraladığım Admire'lerde böyle. Yani Milenium ve yumurta kasa özellikle yol tutuşuyla bence Admire'nin önünde. Bunuda paylaşayım dedim.

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    yumurta kasayı bilmem de milenyumların altı yere daha yakın olduğundan yol tutuşu daha iyidir zaten ancak sen de fazla mı zorladın aracı acabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : Köksal Yılmaz

8. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu saydıkların motor gürültüsü haricindekiler benim arabamda olmuyor nedense, çivi gibi 170-180 gidiyor, sen galiba bakımlı temiz bir admireye denk gelmemişsin :)

9. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tayfun Bey. Dayımın 2006'da sıfır aldığı Admire'de de aynı şeyleri gördüm. Araç bana güven vermiyor nedense. Dediğim gibi bu benim kendi görüşüm. sizin aracınız herhangi bir diyeceğim yok. Ama oturma pozisyonu, ve direksiyon tepkileri çok boş. Kaldıki 4-5 admire bindim. Bunların hepside bakımlı ve temiz araçlardı.

10. Mustafa Şengil

Mustafa Şengil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    41
    Ad Soyad:
    Mustafa Şengil
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    evet araç kafadan kayma yapıyor dikkat edilmediğinde...

11. mehmetfe

mehmetfe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar. benim 2006 model admirecrdi im var. 40 000 de almıştım. şimdi 46 000 de değeri nedir. içinde 1 000 tl lik ses sistemi 4 alaşım jant var. sizce ederi nedir. yorumlarınızı bekliyorum.

12. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aracınıza yaptığınız extra harcamalar malesef satarken fazla yansıtılamıyor. sadece exstra puan kazandırıyor. km çok düşük bu büyük avantaj bir o kadar da önemli olan kaza boya değişen durumu?

13. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kesinlikle 3 silindir olmasından kaynaklanıyor............itiraz edenler olacaktır ama şöyle bir durum var, eğer ağır bir bakım geçirmek zorunda kalınırsa 3 silindir dizeller pek dikiş tutmuyor. en basiti gürültüsü bayağı bir artıyor...................yoksa mümkünmü aynı aracın benzinlisinin daha pahalı olması (genel itibari ile kast ediyorum)

14. obayazit68

obayazit68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tabiki genellerseniz ucuzdur.

Çünkü Hyundai Accent 1.5 CRDI araçların en az %80 i ticari kullanılmış, aşırı km yapmış ve yenilenmiştir.

Benzinli kullanan ticari ben pek görmedim, ya siz?

15. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    İyiki Bu Aracı Almışım Allahıma Şükür Hala Sorunsuz Kullanıyorum

16. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    taksiciler için en önemlisi yakıttır. admire dizel kmde en bakımlısı 0,23 TL yakar, lpg de bu rakam 0,18-19 civarındadır. taksicilerin 1. tercih sebebi budur

yani en çok benzinli admire vardır taksicilerde, ben bizzat konuştum taksici arkadaşla, admire dizelin motor gürültüsü çok, müşteri kıllanıyor, arıza var sanıyor , bu yüzden admire dizel tercih etmiyoruz .hemde yakıtı lpgye göre çok ve bakımı daha masraflı dedi.

ben olsam bende tercih etmem

Düzenleyen : ankarali2010

17. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    ilk başta taksiciler ve şirketler çok rabet gösterdi belirli bir süreden sonra taksiciler gene alıştıkları üsül olan lpg ge döndüler maliyetler yüzünden

18. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    katılıyorum +1

19. replank

replank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    alper kultufan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    o fiyat farklılığı arabaya göre değişir.benim 2006 dizelim var 18 000 verdiler.18000 ne 2009-2010 era alırsın aslında.ama piyasa budur.dizel benzin fark etmez araba temiz ve sorunsuz olsun yeter.

Bu Sayfayı Paylaş