Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admire amortisörler hakkında

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda admire01 tarafından 12 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bugün arka amortisörlerimi değiştirdim gazlı monreo, tanesi 80tl işçilik dahil 180tl maloldu bana, dünya varmış arabanın arkası bariz yükseldi, artık çukurlardan geçmek zevk veriyo :) arabanın arkası 100km geçince gezinmeye başlıyodu şimdi çivi gibi gidiyo araba, gazlı pek konforlu değil diyorlar ama bence gayet konforlu araba süzülerek gidiyo şimdi, tavsiye ederim

2. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    güle güle kullan,çok memnun kalacaksınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

3. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    hayırlı olsun.

4. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkür ederim, gayet güzel yol tutuşu konforu tatmin edici, umarım diğerleri gibi çabuk patlamaz bunlarda

5. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    hayırlı olsun

6. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler

7. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pekı gazlı nasıl eskısı gıbı konforlumu yaglılar gıbı

8. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aslında biraz sert, yani bu arabanın arkasına göre biraz sert kalıyo, önlerde tamam motorun ağırlığı olduğu için gayet başarılı ama araba boşken arka biraz sert kalıyo, ama araba doluyken hem konforu hem yol tutuşu gayet başarılı bence, yağlı amortisör kötü demiyorum ama yol tutuşu açısından pek parlak değil

9. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    konu biraz eskı ama olsun ihtıyacı olan yada ilgili olnlara yönelık bu anlatımım.2 hafta kadar önce almış olduğum 2005 71 bin km de kı admire nın arkadan çok olmak üzre bayaği bi lokurtu geliyordu.eskden de bi hyunda kullanıcısı olmam hasebiyle viraz denge takozlarından olduğunu düşünerek bi kaç ustaya baktırdım yetkili servise baktırdım. hepsı ön takımda yada takozlarda vs herhangı bi sıkıntı olmadığını amortısörlerden kaynaklandını ve amortisörlerin değişmesi gerektiğini söylediler.bu doğrultuda farbul.com adresınde admireye uygun monreo marka 4 adet amortisöru sipariş ettim ve dun elıme ulaştı.önce arkaları taktık usta önlerın sağlam olduğunu bu şekılde bi kullanmamamı beğenmessem önlerı de değişebileceğini söyledi.denedım arka taraftakı sesler kesılmıştı fakat tam olarak istediğim gibi olmamıştı ustanın yanına gidememdım ama bu gün önlerı de değiştım kendım. biraz fark etti gibi ama hala tam bi rahat ettiremedim aracı ,anladım kı bu araçların suspansiyonu biraz sert çalişiyor neyse bizde kı durumda böyle...

10. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Herkese mrb forumda biraz araştırma yaptım ama genede size bir danışayım çünkü kafama çok takılıyor.araçda 5 kişiyiz arkada 3 yetişkin bindiği zaman arkası resmen yere yapışıyor düz yolda giderken aracın önü hafif kalkıyor sanki ayrıca kasıslerde ve set lerde çok yaylanıyor bu normalmi?araç park halinde iken arka amortisörleri yaylandırıyorum baya bi yaylanıyor bu amartisörlerin özelliğimi böyle cok yaylanması yumusak olması virajlara girdiğim zman yaylandıgı için kontrolü kaybedicek gibi oluyorum.değiştirmeyi düşünüyorum ama sert olmasını istiyorum yani değiştirsem gene yumusakmı olur cokmu esner?yardımlarınızı beklıyorum tesekkürler.

11. unluibrahim

unluibrahim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    ibrahim
    Yaşadığınız Şehir:
    40-KIRŞEHİR
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    aynı sorun bende de var. arkaya 2 kişi oturunca araba yere yapışıyor ama pek anlamadıgım için sanayiye sordurdum. takoz falan zarar verir dedi bende bıraktım öylece kaldı

Bu Sayfayı Paylaş