Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

admire 1.6 & accent 1.5 GLS

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda i_zec tarafından 11 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Orjinal olmayan bujiler endüksiyon bobinine zarar verebilir. O yüzden kullanıyorum ama kimseye tavsiye edemem.

2. tamam abi anladım ya tamam modifiye etcen motoru yada filtreye devam...:D

3. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
  4. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Altını çiziyorum. LPG'DE hiç bir faydası yoktur. Orjinal olmayan buji endüksiyon bobinine zarar verir.

5. Misafir

Misafir Guest

Bende bu mesajın altına imzamı atıyorum...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracım 1200/82 =14,63 kg/hp. Bu listeye göre bunların hepsi geçer CRDI admire arabayı. Yukarıdaki gibi hesap yaparsanız yanılırsınız. Rüzgar katsayılarını, torklarını vb. hesaba katmanız gerekir. Bu millenium kasaları ferrari ettiniz.

7. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dizel'le neyi kıyaslıyorsunuz? Dizel kaç devirde o gücü üretiyor? Lütfen dizelle benzinliyi kıyaslamayın. Milenyum'a kimse ferrari demiyor, sadece emsallerinden performans olarak üstün.

Dizel motor 4000 'de max. gücü ürettikten sonra ivmelenme grafiği düşerken, benzinli 6000 devire kadar güç üretmeye devam ediyor. Sapla samanı ayırmak lazım...
    Düzenleyen : MSC

8. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bırak Era 1.6 yı Admire 1.6 yı bile geçemez millenium dediğiniz araba. Antalya da denemesi bedava.

9. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. milenyum kasa aracımnız var ve çok rahat 220 yi geciyor km sayacına deyiyor neyin hesabını yapıyorsunuz????? admira dizel ilemi milenyum 1.5 e kafa tutacağını sanıyorsun?? admira değil era 1.5 dizel yada admira 1.6 benzinli ile gel sen

11. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Beyler ayıp olmamış mı biraz?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif

12. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Seri demiş olmam bu arabayı süper spor yapmıyor bildiğimden konuşuyorum bilmesem susarım. Alıp veremediğim ne ki 1.5 ile. Çok abartıldığını belirtiyorum.

13. ruysall

ruysall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğanyanmış sen arabanı abartmışsın sanırım. Era 1.6 lar crdi 110 luk lar. Uçmuşsun. Her zaman beklerim antalya ya dediğin bütün model arabaları çıkartacağım karşına.

14. sana tek lafım var abi milenyum accenti ancak (era dizel admira )park halindeyken gecer baskada gecemez bence era 1.6 için ben laf dememişim unutma era 1.6 ya bişey demedim benhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : Doganyanmis

15. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Anlamıyorsunuz galiba, dizel ile halen benzinliyi karşılaştırıyorsunuz. Dizel kalkışta benzinliden iyi kaçar ama son sürattede haddini bilecek. Bu arada aynı araca sahip arkadaşıma sordum son sürat 210 yaptıran varmış diye, kendisinin cevabı:

"Box taktırdıysa ve rüzgarı arkasına aldıysa rüyasında 210 yaptırabilir."

Yorum yok.

16. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

Doğan fazla laf yapmaya gerek yok.. Kaldıralım iki aracıda videosunuda çekelim.. Koyalım siteye. Alırsın büyük ihtimalle ama nekdr boyla aldığını vs herkes görsün.. 1.5 Yumurta kasa kullandım 4 sene.. Gaza bastımmı arabaya yön veremiyordum. 1.4 Erada bunu yaşayamıyorum malesef.

17. buradaki performans olayı drag tarzında ise dizel torku ile kalkışı ezer ama max sepeed ne olur orasını düşünmem bilehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

18. laf yaptırıcı sekilde cvb gelirse yine cvb mı veririm bundan hiç süphen olmasın... ayrıca koyu ile yazdığım yazıda kendi görüşümü belirmiştim doğruyu diyipte era 1.6 yı kast bile ettim..

19. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    arkadaşlar konu benzinli admire ile benzinli milenyum değil mi? dizeli nerden soktuk ki işin içine, birbirimizi incitici sözler bize fayda getirmez, benim düşüncem ise milenyumun 0-100 performansının admireden iyi olacağı yönünde ama pratikle teori arasında ufak farklar olabilir de kesin şöyledir kesin böyledir diye aşırı iddiacı bir tutum takınmamak lazım

20. Misafir

Misafir Guest

Rampada 1.6 16v benzinli yeni kasa Megane'yi hallettim daha sonradüzde'de 190'a kadar kovaladısonra bitti Megane, daha sonra yanıma gelince kedi gibi efendi efendi geçti gitti...aslında bende benzinli'nin sonradan uzayacını düşünenlerdenim ancak bu olay beni düşünmeye zorladı, hadi rampada tork farkıyla ben yürüdüm,düzlüğe çıktığımızda 140 150 cıvarında idik, peki190'a kadar kovaladığı halde niye beni yakalıyamadı,o 1.6 ben 1.5 güçler ise aynı, ikimizde 110hp üstelik bende 5 kişi bagaj full, onda sadece 2 kişi...var bu işin içinde bir iş, aslında müsait bir yer bulsakta deneme amaçlı yürüsek....

Bu Sayfayı Paylaş