Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accentlerde kapı acık uyarısı

'Accent Forum - Club' forumunda admire01 tarafından 14 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. arslan_52

arslan_52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya önemlimi uyarı sesi verse ne olur vermese ne olur kapıyı açınca kapatmayımı unutyon ha ses vermiş ha vermemiş ne farkeder???

2. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya bırak hocam ses vermesin . ben o sesi duyunca kan beynime sıçrıyor . era lardaki sistem süper olmuş kontağı çıkarıyorsun ve kapıyı açana kadar yanıyor far . kapıyı açınca otomatik olarak sönüyor. ses falan da çıkarmıyor.

3. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar kapıyı acık unutacak degılız tabıkı ama dıyelım arka kapıyı yola cıkarken tam ortemedıler ozman otmesı ıcın yapılmıs zaten o ses ayrıca admırelerın 1.3 lerınde kontak farı kapatmaz sadece ses cıkarır 1.6 da ıse hem farı kapatır hem seslı sınyal verır ayrıyeten gostergede kapı acık ısıgı var ama bazen dalgınlıktan goremeyebılırız seslı uyarı herzaman daha ıyı bır ozellık

4. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    admiredede aynı sistem var burhan.sesli sinyal durumu admire için orta konsoldaki arka sis farı düğmesinin (en sağdaki düğme)basılı konumda olduğu zaman sadece sürücü kapısı açıldığında o sesi alırsınız.

5. gunesburak

gunesburak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    admierelrde arka sis farı düğmesi basık se sürücü kapısını açtığınzıda uyarı verir benim aracımda kappı açık olduğuz zaman farlar yanıksa uyarı sesi gelmiyo ama arka sis farı yanıksa gelyo admirelerde anahtarı çıkardığnızda tüm farlar söner..

6. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evt denedım gunesburak dostum haklı aynen

7. ankebat

ankebat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet arkadaşım bende gecenlerde farkettim o durumu tesadüf oldu valla bende de admira var geçenlerde kontak kapalı iken arka sis lambasını yaktım ötmeye başladı bu bir arızamı yoksa özellikmi anlayamadım :)

8. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar 1.3 admırelerde on farlar acıkken kapıyı acarsanız otmeye baslar ama farları kapamaz. 1.6 larda ıse otme dıye bısey yok kapıyı actıgınızda hersey soner eralardakı gıbı sadece sıs acıkken ses uyarısı verır 1.3ler ayrı 1.6 lar ayrı aynı sanmayın tum admırelerı

9. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1.3 lerde verdigi ses veya 1.6 larda verdigi ses kapı acık uyarısı degildir eyer kapı acık uyarısı olsaydı 4 kapı ve bagaj acık oldugundada ses gelirdi 1.3 ler için söylüyorum şöför kapısı hariç kapıları acın ve arka sis leri veya farları yakın ses gelmiyecektir o gelen ses kapı acık uyarısı degil far acık uyarısıdır tekrar söylüyorum kapı acık uyasrısı olsaydışöför tarafı hariç 3kapıdan artı bagaj kapagı acıkken ses gelirdi deneyin göreceksiniz sesli far uyarı sistemi bu kapıyla alakası yok https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : matrax

10. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    Aslında 1.6 Admirelerde arka sis farı açıkken kapıyı açtığınızda gelen seste kapı açık uyarısı değildir..Sis farı açık uyarısıdır. Arkadaşında dediği gibi kapı açık uyarısı olsa tüm kapılar için geçerli olurdu.

11. admire01

admire01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evt bencede öyle ama dediğim gibi 1.6 larda farklı olay 1.3ilerde farklı arac donanım farkı 1.6 larda daha güzel yapılmıs bu benım fıkrım cunku farın 1.6 larda ne olursa olsun acık kalma ıhtımalı yok

12. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Benim admire 1.3 ama kontagi kapatir kapiyi acinca farlar kapaniyo far acik uyarisida sadece arka sis fari acikken geliyo

13. afk

afk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ahmet Fatih
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Benim 2005 model admire de motor çalışmazken bile dört kapıdan herhangi biri açıldığında ikaz sesi geliyordu. Farlarla alakası yoktu. Direkt kapı switch lerine bağlamışlar. Çocuklar için iyi oluyordu aslında, kapıyı falan açmaya çalışınca uyarıyordu. Ama sonradan kendiliğinden kayboldu bu özellik. Acaba buzzer da mı bi problem oluştu. Birkaç yere baktım ama bulamadım. Buzzer ın yerini tam olarak bilen var mı acaba.

Bu Sayfayı Paylaş