1998 model hyundai accent 1.3 lx manuel arabam var. Focus 1 Sedan 1.6 lpg manuele geçmek mantıklı olur mu? İstediğim; konfor, sorunsuzluk, daha iyi performans
Mantıklı olabilir çünkü segment atlanıyor, ancak Focus'tan bekleyemeyeceğiniz tek ve en önemli şey sorunsuzluk, bu da ciddi bir risk demek. Accent yürütmesi kolay, parçası ucuz ve sorunsuz kale gibi bir araba. Yerinizde olsam model değiştireceksem, biraz daha yüksek modelli, geçilmeye değer bir araca bakardım.
Sürekli sorun çıkartıp sanayiye gideceksem istemem tabiki ama uzun yola gidince daha konforlu yolculuk yapmak istiyorum
Sadece Ford özelinde değil, alacağınız tüm 20 yaş ve üzeri arabalarda bunun garantisini kimse veremez. Daha yeni bir araç alabiliyorsanız alın, yoksa elinizdeki araç kullanıcı dostu bir araç, bununla devam edin derim.
Evet ekonomik anlamda arabam güzel ama klima ve hidrolik direksiyon olmaması, motor performans zayıflığı uzun vade kullanma düşüncesinden uzaklaştırıyor beni. Elentralara bir ara baktım ama tutulmaması ve diğer karşılacağım sorunlardan dolayı uzağım biraz accent benim ilk arabam güzel bir tercihti benim için devamında sorunlu bir arabaya sahip olmak istemiyorum. İllaki eski arabanın sorunları olur ama accentte eski ama sürekli sorun çıkarmıyor ve bu anlamda güven veriyor. Sonraki arabamda buna benzer olsun isterim
elantra gayette tutulan bir araç. özellikle xd2 bakanlar çok, kroniği olmayan neredeyse kusursuz bir model. sadece otomatiği çok yakıyor, o da 1.6 motor / 4 otomatik olduğu için. Hafif bir araba değil.
Elentralara baktım mantıklı duruyor ama sanki çoğu kişide uzak duruyor satılmıyor gibi geliyor neden böyle
Sizin gerçek anlamda beklentinizi ve işinizi görecek elantra xd2 ve 1.6 admiredir.Harici o model araçların hepsi başınızı çok ağrıtır.Almadan satma mantığınıda anlamış değilim.Kullanmanın keyfine varmak yerine nasıl satılıra takılıyoruz.Alın elantra veya admireyi,yağ-su-yakıt eksik etmeyin,arkanıza bakmadan kullanın.
Genel olarak milletçe arabayı kendimize değil satacağımız kişiye alıp onun rahatı için aracımızı kullanıyoruz çünkü ekonomik olarak bir araç almak ve satmak bizim ülkemizde çok zor. Lazım olursa satamam ya da hızlı satılmaz, piyasadan düşüğe mi gider korkusu oluyor o sebeple. Aslında konforunu ve rahatını beğendiğimiz bir çok arası ikinci elde satışı zor diye almıyoruz. Zaten uygun fiyata alıyoruz o durumda olan araçları satarken de ona göre fiyat ile satıyoruz aslında onu kabul etmek zor geliyor bize. Ben farkında olmadan 3 sene evvel vectra aldım. Fiyatı uygundu. Güzel araba diye de düşünüyordum. Aldıktan sonra öğrendim ki çok sıkıntılı araçmış. Şansıma araç 1998 modeldi ve satın aldığım adam 2000 yılında 90.000 km'de iken almış ve 2023 yılına kadar araç 220.000'e gelmiş. Sadece tek elden kullanıldığı için arabanın tesisatına el değmemiş. Motorda yağ kaçakları vardı onları yaptırdım. Yağ yakıyordu sonra yaptırırım dedim. Ufak tefek hortum sorunları dışında sorun yaşamadım şükür. Hortumlar değişirken de kaputu açan usta bu nasıl araba hiç ellenmemiş maşallah demişti. Bir kez arıza verdi. Bilgisayara bağlanmaya gittim. Usta bilgisayara bağlamak için obd soketini açtı. Abi bu araba ne zamandır sende dedi. 1 yıl olmadı alalı dedim. Abi bu kısım hiç açılmamış. koruma kapağı bile duruyor. Burası normalde perişan olur ve bu kapağı duran hiçbir vectra görmedim dedi. Motoru yaptırdım 15 gün sonra müşteri çıktı. Satarken aynı nasıl satacağım bu arabayı korkuları yaşadım o kadar sorunlu araba dedikleri için ama alan kişi ustasına gösterdi. Araba temiz duruyor motoru da yaptırmış abi dedi. öyle satıldı. Vecrtadan sonra sıkıntısı olmayan her arabanın satılabileceğini öğrendim. Vectra kullanan bir çok kişi bu arabalar sabah marşa basınca ne sorun çıkartsam diye düşünür gece boyu diyordu ama piyasada da bir sürü var araçtan. Hatta eski müdürlerimden birisinin proton arabası vardı adam sattı 2021 yılında. Elantra da piyasada gördüğümüz ve satılan bir araç. Satacaksan accent bineceksen elantra diyorlar genelde. Sizin satma niyetiniz olduğu için piyasası olan araca bakıyorsunuz anladığım kadarıyla.