1998 model hyundai accent 1.3 lx manuel arabam var. Focus 1 Sedan 1.6 lpg manuele geçmek mantıklı olur mu? İstediğim; konfor, sorunsuzluk, daha iyi performans
Mantıklı olabilir çünkü segment atlanıyor, ancak Focus'tan bekleyemeyeceğiniz tek ve en önemli şey sorunsuzluk, bu da ciddi bir risk demek. Accent yürütmesi kolay, parçası ucuz ve sorunsuz kale gibi bir araba. Yerinizde olsam model değiştireceksem, biraz daha yüksek modelli, geçilmeye değer bir araca bakardım.
Sürekli sorun çıkartıp sanayiye gideceksem istemem tabiki ama uzun yola gidince daha konforlu yolculuk yapmak istiyorum
Sadece Ford özelinde değil, alacağınız tüm 20 yaş ve üzeri arabalarda bunun garantisini kimse veremez. Daha yeni bir araç alabiliyorsanız alın, yoksa elinizdeki araç kullanıcı dostu bir araç, bununla devam edin derim.
Evet ekonomik anlamda arabam güzel ama klima ve hidrolik direksiyon olmaması, motor performans zayıflığı uzun vade kullanma düşüncesinden uzaklaştırıyor beni. Elentralara bir ara baktım ama tutulmaması ve diğer karşılacağım sorunlardan dolayı uzağım biraz accent benim ilk arabam güzel bir tercihti benim için devamında sorunlu bir arabaya sahip olmak istemiyorum. İllaki eski arabanın sorunları olur ama accentte eski ama sürekli sorun çıkarmıyor ve bu anlamda güven veriyor. Sonraki arabamda buna benzer olsun isterim
elantra gayette tutulan bir araç. özellikle xd2 bakanlar çok, kroniği olmayan neredeyse kusursuz bir model. sadece otomatiği çok yakıyor, o da 1.6 motor / 4 otomatik olduğu için. Hafif bir araba değil.