Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Milenyum Kasa Far Yıkama

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda Halil ŞAHİN tarafından 14 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    doğanınkini düşündüm ama gözüme çok kaba geldi. belki üzerinde modifiye yapıp bmw ninki gibi gömmeli olursa kullanabilirim. 2 fıskiyeye 100 tl az para değil.

2. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    haklısın..az para değil.tercih meselesi :))

3. blackman_mib

blackman_mib Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    FERHAT ŞAHİN ASLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    konuyu birz hortlatıyorum kusura bakmayın ama uzun zamandır siteyi takip etmiyorum öncelilkle hayırlı olsun güzel olmuş; aynı sistemi bende yapacagım ama benim sormak istediğim şey sistemde kullandıgınız motor universal bir motormu aynı sistemi ben tofaş far fıskıyelerini değilde tofaş çiftli cam fıskıyelerını kullanarak yapmak istiyorum ama nasıl bir motor kullanmam gerektiği hakkında kararsız kaldım universal motorlar yeteri kadar iyi su fişkırtmıyor sizin kullandığınız motor hakkında bilgi verebilirmisiniz

4. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Far yıkama motoru kullanmanız gerekir. benim tavsiyem far yıkama fıskiyesi kullanmanız. aksi takdirde yapacağınız sistem çok fazla işe yaramayabilir. buradaki amaç basınçlı suyla farların temizlenmesi.

5. blackman_mib

blackman_mib Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    FERHAT ŞAHİN ASLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    benim daha önce yani 2000 yılında orjınal klimali tofaş doğan aracım vardı milletvekilinden almıstım ve butun sistemi orjinaldi üzerindede far yıkama sistemi vardı ve o zamanlar onun sistemine hayran kalmıstım neyse konuya geleyım=) benim amacım alında üniversal bir motor kullanarak ( verim alamaz isem sayet tofaş far yıkama motorunu kullanarak) tofaş çiftli cam fıskıyelerini kullanarak bu sistemi yapmak sistemde kullanacagım su borusu normal cam fıskıyesınde kullanılan borudan olucak sistem yeteri kadar su fişkırtmayacak belki ama tanzıklı bır su fişkıratacak bu sayaede harıcı bır depo kullanmak zounda kalmayacagım ayrıca sistemin motorunu accentin normal cam fiskıyesi bidonuna takacagım bugun sis lambalarım yanmıyordu tamponu indirdim su deposuna gözüm çarptı bir baktım bır motor daha koymak için yer var kısmetse önümüzdeki hafta sonu deneyecegım;)

Bu Sayfayı Paylaş