Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi MAF Healt Checker

Accent Milenyum Için Kışlık Lastik Önerisi

'Kışlık Lastik Tavsiyeleri' forumunda Mustafa... tarafından 1 Ekim 2026 09:15 tarihinde açılan konu

1. Mustafa...

Mustafa... Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    Mustafa...
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Yeni araba aldım işe git gel yapıyorum denizlide 2 ilçe arası ve dağlık tek şeritli bir yol. Kışlık lastik almak istiyorum ama malumunuz 175/70/R13 için lastik bulmak zor oluyor haliyle bu ebatlarda kışlık lastik kullanıp memnun olduğunuz lastik modellerini yazarsanız sevinirim.

Ben araştırdım biraz ama etiket değerlerine vs baktım internette ama kullanıcı deneyimi önemli haliyle.

Benim bulduklarım (yanlarındayazan harfler etiket üstünde yazan yakıt ve yağmur performansı):
    Petlas snowmaster 2 (etiket:C-B - 2. Sezon kullanımında kauçuğunun sertleşmesinden çekiniyorum.)
    Lassa snoways 3 (E-C)
    Goodyear Ultragrip 8 (D-E)
    Hankook Winter I*Cept RS W442 (D-C)
    Laufenn i Fit+ LW31 (D-C)
    Matador MP93 Nordicca (D-C)
    Barum Polaris 5 (D-C)

Başka markalarda var ama çoğu petlasın alt markası yakıt verimliliği pek önemli değil ama yagmur ve kar performansı daha önemli kauçuk yapısı sırt deseni önemli birde 3-4 sezon kullanabileyim.

Önerilerinizi bekliyorum.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,809
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, petlas 1 sezon işe yarıyor, sonrasında sertleştiği için direkt çöp. goodyear ve lassa bakabilirsiniz.

3. Era1028

Era1028 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    153
    Ad Soyad:
    Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC

2 sezondur Hankook Winter I*Cept kullanıyorum ıslak zemin ve kabul edilebilir oranda kar ve buzlu zeminde çok memnunum . birkaç gün önce yine kontrol ettim gayet yumuşak duruyor. Accent Erada kullanıyorum.

Bu Sayfayı Paylaş