Herkese hayırlı günler şimdiden yunurta kasa aracıma led xenon takmayı düşünüyorum hangi marka takmalıyım daha önce takan oldumu hic SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halojene devam yani hocam ledler hosuma gidiyor ama yapacak birşey yok SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yazık ki öyle,merceksiz farları güçlü bir halojen ampul kurtarır.Philips Racing/Extreme Vision,Osram Nightbraker Laser gibi seçeneklere bakabilirsiniz.
Bu ürünü bir denemenizi tavsiye ederim, düz bir ufuk çizgisi oluşturabildiği ve karşıdan gelenleri rahatsız etmediği söyleniyor, nette daha uygun fiyata da bulabilirsiniz. https://www.photononline.net/urun/photon-mono-h4
Hocam sanki zaten vazgecmissiniz ama diğer arkadaşlara ilave olarak bir de işin yağışlı havası var ki hepsinden beter, sıfır görüş.. o kadar diyim..
Halojendede aynı sorun oluyor sağanak yağmurda heleki ıyice karanlık ise hava SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte merceksiz ledde ondan da beter oluyor Siz arkadaşların dediği gibi kuvvetli halojene gecseniz çok daha rahat edersiniz, inanın tecrübeyle sabit. Ha bir de imkan varsa (bir de kirliyse) farın içini dışını güzel bir temizletin, baya fark ediyor
Kesinlikle katılıyorum ben de bunu anlatmaya çalışıyorum.Mercek olsa farda direkt LED yapıştırın geçin derim gerçekten güzel teknoloji,6000k'ların aydınlatması daha beyaz olduğu için yağmurda aydınlatma düşüyor halojene göre,ancak diğer bütün şartlarda aydınlatması kusursuz,4300k'ledler yağmurda daha iyi.Ancak farda mercek yoksa hiçbir led daha iyi aydınlatmıyor,yani geceleyin inanın söve söve gidiyoruz o kadar göz alıyor ki.Benim arabada da mercek yok mesela,8 yıldır orijinal farları üstünde aydınlatması cidden rezalet ama idare ediyorum patlayınca o söylediğim üç seçenekten birini takacağım.