Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent için Hangi marka ve ölçüde lastik?

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda mutantx tarafından 23 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. akıncıatıcı

akıncıatıcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    uzun bir araştırmadan sonra continantal alacaktım continantal premium contac 5 serisi. biraz daha araştırdım ve Nokian Line serisinde karar verdim bütün testlerde çok çok iyi sonuç vermiş. bende bu tarz markalara bakmıyordum ön yargı vardı ama bu lastikler baya iyi teknolojiyle üretiliyor. toyo Proxes CF2 istediğim ölcüde yok 15 " janttan başlıyor. bende nokian line karar verdim kesinlikle continantal premiumcontac5 ten daha iyi ıslak ve kuruda çok iyi birlastik nokian line serisi mutlaka araştırmanızı tavsiye ederim. ve fulda EcoControl HP serisini öneriyorum. bu tablo illaki hersene değişebiliyor yeni lastik serileri bir öncekinden iyi oluyor. bu nedenle lastik alırken yeni üretilen modelleri araştırıp almak.
    örnek ben bridgestone turanza er300 ü çok beğeniyordum ve çokta iyi bir lastikti hala öyle ama yeni çıkan lastiklere göre çok geride kaldı üretim teknolojisi ve hala bir bir çok araçta fabrika çıkısı veriliyor. yada bilinçli olmayanlar bu lastiği satıcı öneriyor diye alıyorlar. ben bundan vaz geçtim conti premium 5 almaya karar verdim derken bu arada zaman geçti ve yeni lastikleri keşfettim uzun araştırmalar forumlar ,yorumlar testler derken fikrimi değiştirdim nokian line karar verdim. mutlak araştırın bu markalar varken ben lassa kullanmam diyorum ama büyük konuşmuyorum tabiki :)

Bu Sayfayı Paylaş