Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent gls alıcam lütfen bilgilendirirmisiniz

'Accent Forum - Club' forumunda hektor tarafından 11 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif İşte Bu

2. hektor

hektor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arac aslında bana uygun gibi geliyoda ilk aracım oluca için çekiniyorum daha oto pazarı ve galericileri de gezmedim

3. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Hevesiniz kırılmazsın,

Siz sanırım bu aracı almaya niyet edip niyet eylemişsiniz.

Fiyat makul, Sizin yapmanız gereken aracı genel bir kontrolden geçirip bir vukuatının olup olmadığıdır.

145000 km de 96 GLSsattım 1 yıl önce 7800 TL ye KLİMASIZ
    aracın yürü mükemmeldi.uzun yolda 140-160 basar giderdim. 600 km yl da aşırı sıkıştırma yaptığımda 150-180 uzun süre otobanda,
    500 gr yağ eksiltirdi.

120-140 arası gram yağ eksitmiyordu.
    Mekanik kaporta, yürür motor mükemmeldi.
    arasında 30 000 km var. neden olmasınalacağınızda iyidir.

SAdece aracınızı kontrol ettirin.
    Baştan LADES demeyiniz.

4. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Ogun beyin yazdiklarini onemsiyorum, belli bir mantik silsilesi icinde, karsilastirmali,acik ve net yaziyor. '96 Accent GLS A/T kullanicisi olarak yazdiklarina katiliyorum. Arac hakkinda da ilave degerlendirmem soyledir: Bu km.ye kadar motor hicbir islem gormemisse muhtemelen yag yakiyordur, icinizin rahat olmasi icin en az 1.000TL (segman, kapak contasi kontrolu, triger degisimi icin) bir masraf edebilirsiniz. Araci almadan once paradan kacinmadan mutlaka ekpertiz yaptirin veya guvendiginiz birkac iyi ustaya gosterin. Arac yorgun olmasin, yoksa ilk araciniz sizi uzebilir...

5. hektor

hektor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    accent kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum lütfen arkadaşlarpazar günü bu aracı alıcam

6. hektor

hektor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

7. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hocam baya bi abartmışsınız olayı kocaaaa Bursa da başka accent mi yok Allah aşkına... Bakın sitede Hüseyince die bi arkadaş var oda balıklama atladı bi arabaya ondan sonra başına gelmeyen kalmadı...
    arkadaşlarımız size gereken tüm açıklamaları yapmışlar. bursada illaki vardır compitest götürün aracı komple baksınlar vereceğiniz 50 lira falan...
    yok orayada güvenmem derseniz servise götürün checkup yaptırın ona göre alın....

8. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bilader ucuz etin yahnisi yavan olur.....İnternetteki fiyatlar türkiye genelinde 500-1000 lira oynayacak şekilde değişir daha fazla ne düşer ne çıkar....daha aşağısını bulurum diye boşuna bekleme..bulsanda arabadan hayır gelmez....satacak adamda internet piyasasına göre fiyat veriyor arabasına sende alırken ona göre aşağı çekmek istiyorsun...bu 1+1 daha 2 değişmez....
    piyasada kazık direksiyon 90 model şahine bile 5-6 bin lira para isteniyor....ona göre yap hesabını....98 model 1.5 gls hidrolik lpgli en kötü hyundai bile 8000 lira eder....
    tekrar söylüyorum ben biniciyim arabama 3-4 yıl kafam ağrımadan binmek istiyorum diyorsan 1000 lira fazla para verecen temiz yıpranmamış araba alacan.....1000 lira ucuz diye alırsın bir pert fazlasını sanayide verirsin...piyasada ne uyanıklar var valla bir çarparlar seni ne olduğunu anlayamazsın...elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış misali.........

9. hektor

hektor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arac için yorum yapcak biri varmı şimdiden teşekkürler

10. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam xenonunu çelik jantını boşver arabanın motor durumu nedir?Yürüyeni nasıl?Büyük kazası değişeni varmı ?Kazalı olma riski 177 bin km de değil 1000 km de de olsa vardır.İçine sindiyse eğer servise götürüp iyice baktır en fazla 50 tl den olursun ama milyarlarca masraftan kurtulmuş olursun.İçine sinmediyse hiç bulaşma derim.Allah gönlüne göre versin.

Bu Sayfayı Paylaş