Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Era Yakıt Sorusu ?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda aky38 tarafından 3 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    abi bence sıkıntı şehir içindeki trafik yoğunluğudur birde kullanımdan kaynaklıdır... :)

2. mates

mates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani normal mi dir? kullanımdan yana sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü ne aracı kasacak bir harekette bulunurum ne de zorlayacak derecede kullanırım. trafik yoğun değildir burda, sadece bayram arifesinde bazen tıkanır onun haricinde sakindir... zaten en fazla sehiriçi gidebileceğin yer 4-5 km geçmez. acaba kısa mesafe gidildiği için olabilir mi? motor tam ısınmadan gidilecek olan yere varılıyor zaten...

3. era erdi

era erdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    merhabalar

Ben dizel era kullanıcı olarak depoyu en son fulledim ve 670 km yaptıktan sonra tekarar fulledim 670 km nin yaklaşık 350 km resi uzun yol diğeri ise şehir içi evden işe işten eve şeklinde sabahları akşamları araç boşta ortalama 2 dk kadar ısınma ve yağlama yapsın diye beklerim bu gün aldığım mazot litre fiyatı 4tl21kuruş diye gördüm tolam 170 tl lik yakıt aldım 170/4,21 =40,38 litre almışım.670/40,38= 16.59 km/litre başına 170tl/670 km=0,25 kruş km başına eranın gücüne göre normal bence eramdan yakıt ve güç konusunda şikayetim yok fakat şu kaisilerde engebede zıplaması olmasa virajı yok buna hyundainin garanti kapsamında çözüm bulması gerekir bence
    saygılarımla...

Bu Sayfayı Paylaş