Accent era dar teyp yerine genis olan usb auxlu olan modeli takilir mi yardimlariniz için simdiden teşekkür ederim
Takılır konsolu değiştirmemişlerdir lakin aşağıdaki boşluktan feragat etmeniz gerekebilir . Oraya uygun parçayı nereden bulacaksınız?
buraya resim koydum üstadım ben buraya double din olandan takacagim buldumda lakin adamda soketi yokmuş buraya uyarmi ayrica soket bulunurmu.
eskiden soket dönüştürücü yoktu, hepsi kesilip birleştirilirdi. yani en kötü öyle yapılır. benim bildiğim bu iki teybin soketleri farklı.
Cevaplar icin cok teşekkür ediyorum teybin altindaki boşluktan fedakarlık yapabilirmiyim geriye kalan mesele bu artık
Bence yapma . Tam cd sığacak boşluk olarak düşünülmüş . Telefonu oraya atıyorum mükemmel oluyor. Yeni modellerde tek bir arabada bu rahatlığı gördüm sanki. Era iç tasarım olarak çok kullanışlı ve başarılı . B segmenti lakin c segmentine yakın arka havalandırma koysalarmış 2006'da daha ne olsun. Çıkma orjinal teyp al devam et.
Eyvallah usta teşekkür ediyorum üstadım bende bu halinden memnunum teypte calisiyor hiçbir sıkıntı yok sadece evdekiler bundan istiyor abimin aracinda bu var dedigin gibi ben araca biner binmez telefonu oraya atiyorum