Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

$Accent-ERA$ Sinyalli Yan Ayna Modifiyesi Resimler

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda @ykut tarafından 23 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    evet orjinalhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. Mustafa Tahir

Mustafa Tahir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kardeşim iyi geceler demekki anladım araba ve aksesur işinin yaş veya hevesle ilgisi yok tamamen tutku imiş bende 38 den sonra arabayı alır almaz önce xenon sonra deri direksiyon, arka bagaj krom kaplama ve son olarakta sinyalli yan ayna aldım ama sanırim ben aynaları biraz hesaplı almışım Çorum servisten bana 150 ye mal oldu boya ve işçilik dahil

3. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    burda fiyatlar hep böle, bölgeden bölgeye değişiyor fiyatlar size de hayırlı uğurlu olsun . . :))

4. Mustafa Tahir

Alınan Beğeniler:
    0
    bundan sonra bir ihtiyacin olursa her daim yardımcı olurum satış müdürü arkadaşım hem misafir ederiz

5. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    tamam abicim bundan sonra aklımdasınız antalya'dan bir arkadasımız da metal konsol ve deri vites topuzu sormuş serviste 300 - 350 tl gibi bir fiyat vermişler ben de arkadasa yardımcı olmak için buradan sipariş verdik 135 TL 'ye şuan beklemekteyiz gelince aksesuarlar arkadaşa yollayacam kargoyla ... arkadasımız bu forumda antalya ' lı
    edit: bu arada krom kapı kolları hakkında fiyat öğrenebilirseniz sevinirimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : @ykut

6. Mustafa Tahir

Alınan Beğeniler:
    0
    benim fikrim kapı kolları bırak gövde rengi kalsın metal zamanla hem gevşiyor hemde kışın soğuk oluyor ama burda 4 adeti sanırm 59 tl

7. Alper Çakıroğlu

Alper Çakıroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanırım servislerde tanıdıklarınız var bana 2005 benzinli admire için 4 adet jant ve göbek takım fiyatı alabilirmisiniz burada 140 lira diyorlar 4 adetine

Bu Sayfayı Paylaş