Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Era Ses Sistemi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda terries tarafından 17 Ağustos 2015 tarihinde açılan konu

1. 35Ugur35

35Ugur35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Uğur Ak
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Köprü yapılıp bass a besleme yapmalısınız direk bağlantılardan ses kalitesi almanız zor. Ben orjinal teybi kullandım dönüştürücü takarak anfiyi de bassı ve iki tane oval hoparlör bağladım ses +8 oldumu çok tatmin edici bass ı ve tizi alabiliyorum. Bağlantılarınızı bi baktırın tekrar.

2. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    o ses sistemini bağlayan arkadaş 5 kanal amfi gibi hepsini 4 kanal amfiye girmiş.bunu en cahil bir çırak dahi yapmaz.bunca masrafa gerek yoktu. arkaya bas koyulunca aracın kendi hoparlörlerinin bası kısılır ve mid+tiz ağırlık olarak ses verilir bass sesi de arkadan sağlanır taş gibi olurdu. ben de era varken aynı piooner ovalleri arkaya bağlamıştım ön hoparlörlerim orjinaldi.sadece bas ve amfi ekledim bu sete mis gibi kullandım. sizin yapacağınız ön veya arkaları amfiden alıp teybe bağlamak boşa çıkan iki kanala da(genellikle arka kanallar basa ayrılır) köprü yaparak bası bağlama olacaktır.iyi bir ayar ile güzel bir ses alabileceğinizi düşünüyorum

3. terries

terries Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    terries seirrert
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Saolun anladım şimdi olayı yalnız teyp de tek rcalı pioner 171ub arka ovalleri anfiden alıp teybe bağlasam
    60 rms teyp karşılar mı önlerin rms değeri 75 ama 100 110 a kadar güç verebilir ve db si düşük yani mid takımına anfi şart ordan alamam ama ovallerin dbsi yüksek güce ihtiyacı yok gibi

4. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Ovaller anfiye hpf olarak bağlanacak kolonların basları filitre edilmiş olacak orta seste ciddi artış olacak yoksa bas orta sesleri yutar öyle bir hata yapma. :) Sana 5 yada 6 kanal anfi lazım yapman gereken elindekini satıp yeni bir anfi alman daha mantıklı olacak :)

Unicorn bunu beğendi.
  5. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,960
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadan ses daha iyi gelmeli ovalleri bağlaman lazım
    önleri teybe bağla önler kısman lazım zaten normalde önler kısık olur bişey olmaz teybe.

Cilo bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş