Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era select otm. almayı düsünüyorum

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda serdal45 tarafından 26 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ve bence ben dinlemem yani insanlar diyorki motor yag ve filter ve radiator coolent 1 sene de deigistir, bence 6 ayda deigistir daha iyi olur araba icin. ve automatic arabalr icin lutfen lutfen unutmayin to change your transmission fluid!! kirmizi bir seydir bir sivi coook onemli onu da 6 ayda bir deigistir!!!!! otomatik icin !!!!!! onemli yoksa your gears will SLIP@@

2. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklisinizis chiptuner, ben sadece onlari dedim, yani ball bearings ve u joints icin cunku yani biliyorsunuzuz dunyada her sehir de yollar emmm harika deil :p ve onun icin onlar cok cabuk bozulurlar, yani acilirlar (gevserler?_) dogru mu dedim? yani onun icin, aslinda butun arabalar icin bu onemli bence :) hyundai accent gercekten guzel bir araba ve guvenli araba :) no problem, :) guzel guzel!! :)

3. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    :) komik....

4. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  5. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  6. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lütfen TÜRKÇE kullanınız......
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    biliyorsun aslında..

8. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lütfen TÜRKÇE kullanınız.....
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

9. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    durali79 bey. Şartlar farklı, yakıt farklı yollar farklı v.s.

4 silindirli araçlardan performans beklenmez gib ibarelerinizle bence genelleme yapıp büyük bir yanlışın ötesindesiniz.

Size ufak bir örnek 1.3 cc Mazda RX8 sanırım komik ve gülmenize noktayı koyacak bir araçtır. Kusurma bakmayım komiklik anlayışınıza ve eğlencenizi kısa bölmüş olabilirim.

4 Silindirli araçlardan bahsetmişsiniz yazınızda 4 silindirli olupta Porsche gibi araçlarla motorları ve hp başına düşen ağırlığı kıyasladığınızda Renault Clio 2.0 cc 172 hp daha iyi olduğunu görebilirsiniz ( Sonuçta 4 silindir ).

Yine farklı bir 4 silindirli araç ile örnek Golf 1.4 TSI 170 hp. Sonuçta 4 silindir ve 1.4 cc.

Bu kadar örnek sanırım yeterli düzeydedir...

Teşekkürler.

10. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    :) okie :) ama 170 hp 300 deil :) :) ben sadec diyom oyle tabiki haklisiniziz ama bence genede 4 bangerler, bilmiyorum belki deigisk kutlur :) 440 big block all the way baby!!!!

11. Yunus KINALI

Yunus KINALI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif.bravo GRAFFT.Benzin benim ülkemde de damacana su gıbı satılsa 4 silindirli araçtan bende performans beklemezdim...

12. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracın gücü 300 hp yakın ama motor cc olarak 650 x 2 = 1.3 cchttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Sonuçta 1.3 cc. Türkiye'de 1 galon benzin 8 $ olduğunu düşünürseniz, performansı küçük cc araçlarda aramanın zorunluluğu anlaşılabilir.

13. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Rica ederim. Örnek olarak Arabistan'da çok ses çıkarıyor diye büyük yolcu otobüslerini dahi benzinli özel olarak taleb ediyorlar.

Akabininde araç vergilerini hiç yorumuma dahil etmedim. 3.0-4.0 araçların 4-5 yıllık vergisi ile sıfır bir araç alınıyor ülkemizde.

14. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende dedim zaten bunlari :) turkiye de tabiki olmaz :) yani 4 silinder burda olmasi tamamen normal benim dedim atak ve hiz ariyorlar, hyundai motorun da :) tabiki burda benzin cok pahili dedim evelden :) 1 gallon aliyoruz americada burda 1 litre :( bir gallon 4 litre :) katiliyorum anyi seyi diyoruz :) yani no problem :) relax buddy :)

15. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben dedim baska yerdenim baska kutlur baska ama ayak uydurmaya caliyhorusum :( please im sorry ozur delirim kimse kizmasin lutfen yanlis anlamaiyin Asla dalga gecmek deil sadece fikir, ve deigisk seyler :) mutlu yillar herkeze :)

16. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Durali bey son yorumunuzda kırmızı renkli alanda, 4 silindirli Hyundai motoru olarak kasıt etmişsiniz. Akabininde ise benzinin pahalılığında değinmişsiniz çok güzel. Fakat Ülkemizde sadece yakıt pahalılı tek problem değil.

Aracın Servis fiyatları.
    Aracın fiyatına oranla verdiği hizmet.
    Aracın vergisi v.s gibi alınan bedelin değeri.

Bunların hepsi bir etken. Ki bence Hyundai bunların hepsini son derece iyi karşıladığı için ençok seçilen marka klasmanında. Hyundai dünya dev otomobil üreticilerinin içeresinde olan marka. Ve hızlı biçimdede gelişmekte.

Kısa lafın özünü özetlemek gerekirsede ; Hyunda araçları Türkiye yolları ve halkının yaşantısına oranla seçilebilecek otomobiller arasında ilk sırada yer almaktadır...

Bu suretle Hyundai araçları bu kadar ülkemizde rağbet görmekte. 4 silindirlide olsa bizim ihtiyacımızı doğru orantıda karşılıyor.

17. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Durali bey estağfurullah, şu anda bulunduğumuz ortam paylaşım platformu, burada herkes bildiğini yada düşündüğünü dile getirerek fikir alışveriş yapmakta özgürdür. Tabikide saygı çerçevesi içeresinde ve uygun üslub ile olduğu sürece.

Ki sanırım durumumuzda bahsettiğim gibiki sizinle fikirlerimiz paylaşıyoruz...

Saygılarımla.

18. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende hyundai accent aldim :) ondan dedikleriniz den icin ve guzel bir araba :) ama diyorum ki yani beklemsin kimse hizli olsun cok, veya guclu. veya atakli :) okadar :0 cok guzel aliye arabasi, bi yerden bir yere :) normal araba onun icin dir zaten :) hehehe sorry yani cok dediklerinizi anlamadim kelemeleri yani bilmiyorum :( ama bir sey demedim hyundai icin, belki yanlis anlattim kendimi ozur delirim ;0

19. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Durali bey sizinde dediğiniz gibi kelimeleri anlamadığınız, bundan ötürü doğan anlatımda eksikler oluştu. Aramızda olmaya devam ettikçe birbirimiz daha iyi alayacağımıza inanıyorum.. Şimdilik hoşçakalın.

20. durali79

durali79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    p.s. note, accent 2000, coooook sevdim bayrak i :) naah veririz demi??? lutfen vermiyelim :) benim babamin rahmetli onun abileri attaturkun yanin da dusdu :( please vermek yok :) okadar ben de biliyom :p hehehe :) coook guzel bayrak ve symbol bravo :) bunu hertarafa yapistiralim :) thank you thank you thank you :)

Bu Sayfayı Paylaş