Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era , rüzgar sesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda newera tarafından 14 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. zeox1

zeox1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011 model 1.4 era team aldım Camlardan rüzgar sesi geliyor... servise götürdüm fitiller yeni oldugundan cam tam kapanmıyor dediler zamanla yumuşar sorun kalmaz dediler . eyw. dedim cktım geldim 10 ay oldu henüz değişen bişi yok müzik sesini açıorum ki rüzgar sesini duymim diye cok can sıkıcı bi durum...

Acaba cam spoylerı alsam sesi keser mi Madem cam tam kapanmıyor :S varmı spoyler deneyen ?

2. hakkans

hakkans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konuya genel olarak şöyle bi bakınca gördüm ki genelde 2010 modeller muzdarib bu konudan acaba bu yılda üretilenlerde assanın eksilttiği bir şeyler mi var?

3. hacimin

hacimin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar , bende de 2011 TEAM ABS var.Aynı dert bende de var.sağ ön cam ayna tarafından rüzgar sesi...Can sıkıcı, iki farklı serviste söyledik derdimizi ama çözüm önerisi yok.İnternet üzerinden bayiler hakkında şikayetimizi yazdık ama sanırım 4 aydır kimse okuyamadı.Alırken aklımda elli bin soru işareti ile almıştım zaten.Bir daha Hyndai'ye zor binerim..

4. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    daha önce de okumuştum bu konuyu ama 2 aydır söylediğiniz süratlerin üzerine de çıktım ama ses duymadım.geçen gün 70-80 gibi bir hızda acayip bir ses duydum,önce camları kontrol ettim hepsi kapalıydı,teyp radyoya geçti o hışırdıyor sandım ama sonra aklıma geldi bu rüzgar sesi meselesi.ama o gün rüzgar tam karşıdan geliyordu,onun etkisi diye düşünüyorum.doğan da bile yaşamadım böyle bir sorun.aracım 2011 model,2 aylık araç.çok can sıkıcı bir durum.

5. era24

era24 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aynı sıkıntı bendede var. 2010 ağustosta 2011 model era start klm aldım.80-90 km hızda içeriye müthiş derecede rüzgar sesi alıyodu.garanti kapsamında fitilleri değiştirdiler.çok az kesildi hala devam ediyo o şekilde biniyorum artık bu işe çözüm aramaktan çok sıkıldım

6. Ersin Dur

Ersin Dur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011Haziran başında Hyundai Accent Era Dizel Mode araç aldım. 90 kmden sonra başlayan ön kapılardan gelen Rüzgar sesi bende de var. Ankarada`ki Konya yolu üzerindeki Neziroğlu`nun servisine götürdüm.
    Önce test aracıyla bakalım, sonra sizin aracınızla karşılaştıralımdediler. Test aracında sadece aynalardan değil, her taraftan rüzgar sesi geliyor. Parça değiştirsek bile bir şey değişmeyecek tasarım böyle dediler. ikna olduk, kendi arabamla teste çıkmadan bir çözüm arayışındanvazgeçtim.

120 km`nin üzerinde içeriye çok ses alıyor. Bunun için gövde altı ses yalıtımı serviste öneriliyor. %40 ses azalıyor deniyor. Yol ve motor sesi bakımından bir azalma imiş. Hyundai içinde Liberte şirketi adıyla bu işlem yapılıyor. Bunu yaptıran var mı? Öyle ise sonuç denildiği gibi mi? bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız, sevinirim.

7. Ersin Dur

Ersin Dur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ses sorununu 3,5 TL`ye çözdüm! Eczaneden bir çift silikonkulak tıkacı aldım.
    İstanbula gidip gelirken taktım. 140 km hız için kesinlikle takılması gerek.

Net%50 gürültü daha az.

8. kicker

kicker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Fahri ŞEN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız daha ii olur

9. zemin51

zemin51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar benim araba 2011 model 1.4 team abs lpgli. bu ses bendede var . şehirler arası otobanda (asfalt sesi yok haliyle) hafif bir rüzgar sesi geliyor. arkadaşların dediklerine katılıyorum kesinlikle aynalardan .çünkü aynalar tüm markalara göre büyük. reno fiat seat vb . aynaları küçük. bunun ki büyük olduğu için sürtünmeden olabilir. müziği kapatın 100 ü geçince herkez duyar bu sesi . uzun yolda hele sıkılınca kafaya takıyon . ney bu ses nerden geliyo diye :))

10. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçen eniştenin kardeşi 91 model Bmw almış. Aynalarına özellikle dikkat ettim. Kaportaya birleşen parçanın ortası boştu. Sanırım bu rüzgar sorununu engellemek için bu boşluğu bırakmışlar. Bize de böyle bir şey lazım aslında :D

11. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    kardeş, şu aynanın resmini ekler misin bir görelim nasıl bir boşluk imiş?

12. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Resim ekleme şansım yok. Araç şu an Ankara'da. Kaportaya tek parça birleşmiyor üstte ve altta kaportaya birleşen yer var ve ortası açık. Sanırım daha rahat canlandırabilirsiniz kafanızda.

13. otastekin

otastekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende 2011 era 1.4 mode aldım. en fazla 120 km hız yaptım ama böyle bişi farketmedim ve şimdi kıllandım. dışarısı yağmurlu. yağmur kesilince deniycem hemen. inşallah bizdede öyle bişi yoktur...

14. komikaze

komikaze Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Arkadaşlar merhaba 2012 dizel otomatik mode accent era kullanmaktayım. özellikle şoför tarafında yol gürültüsü fazla geliyor. Aracı daha sessiz hale getirebilecek önerilerinizi merak ediyorum

15. DoktorÇeyreği

DoktorÇeyreği Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    381
    Ad Soyad:
    Alp
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Hocam tahminim çamurluk davlumbazı ve B sütunu fitilleri ile büyük oranda çözülüyor. Özellikle B sütunu fitilleri yetersiz olduğundan kapıların arasından ses alıyor.
    Bir de komple kapı ve taban yalıtımı önerebilirim ancak çok fazla maliyetli oluyor.

komikaze bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş