Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era , rüzgar sesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda newera tarafından 14 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    2010 ve önceki modellerin bazılarında sürücü tarafında bulunan kumanda düğmelerinin hepsinde ışıklandırma varmış, bu durum gece sürüşlerinde sürücünün dikkatinin dağılmasına sebep oluyor imiş, bu yüzden 2011 modellerinde sürücü tarafındaki düğmelerin sadece sürücünün cam açma düğmesine led ışıklandırma yapmışlar, mavi ışıklandırma gerçekten çok hoş olmuş, göstergelerde çok net ve rahatsız etmiyor :)))

2. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    98 model clio hatchback arabamda gösterge panosu dahil tüm araç iç ışıklandırmaları ayarlayan bir reosta vardı ,(direksiyona yakın).gözünüzü rahatsız ederse.ayrıca sis.uzun kısa hangi durumda olduğunuzda panelde gözükür dü.fakat eskidi işte mübarek, klima ve abs yoktu ama çok gezdim çok. sattığım alıcıda çok memnun.saat gibi verdim,era da ne olacak bakalım.

Düzenleyen : rüçhanabi

3. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    rüçhanabi valla bende 7 sene 88 model renault tx'e bindim çok kahrımı çekti benim...bu yeni era'yı alırken takasta kullandım, araç teslimi yapıldı, oradan ayrılıyordum eski arabamın önünden geçerken sanki beni uğurluyor gibi geldi, çok acayip oldum, neredeyse ağlayacaktım

4. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

araba başına bela olmayınca öyle oluyor.bir sürü anı birlikte gidiyor sanki.
    rüzgar sesi falan yoktu hiç.çok seri bir araçtı.bu symbollerle alakası yoktu.orjinal fransız clio idi. aynı şekilde bakım ve dikkatle kullanarak erayıda bir 150000 km götürmek inşallah kısmet olur, değiştirmezsem.

5. SNACTEX35

SNACTEX35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Ben Mesir oto ya götürdüm teknik mühendislere mail atıldı sonuç bekliyoruz 15 gündür lanet olsun era aldığım güne diyorum çözümü bilen yok mu bu rüzgar sesi nasıl engellenir delircem artık sıfır aldım 2011

6. yasar77

yasar77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba uzun yolda rüzgar ve lastik sesi sesi şikayetinden dolayı bende ğittim servise kapıları ayarladılar ses kesilmedi, kapı fitillerini değiştirdim yine ses kesilmedi en sonunda zibarta ses yalıtımı ve camlara film yaptırdım yol ve rüzgar sesini büyük ölçüde kesti fakat uzunyoda giderken 100 - 120'yi geçince rüzgar sesi yine geliyor,

7. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ses yalıtımı kaç liraya mal oldu acaba ve ne tür bir işlem yaptıkları konusunda bilginiz var mı?

8. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ

hocam bahane sürücü dikkatı dağılması falan. resmen üç beş dirençten ledden kaçınmışlar.

9. SNACTEX35

SNACTEX35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar

Ben bu foruma rüzgar sesi ile ilgili birkaç yazdım sanırım bunun çözümü yok bende aynayı kapatıp denedim ses kesildi hem araçla 140 km falan yaptım çok az bir ıslık sesi kaldı ama o da o suratte normal herhalde fakat biz hep ayna kapalı mı gideceğiz bende 2011 aldım 1.4 team abs araçdan memnunum fakat bu ses beni araçdan soğuttu manisa servis aracılığıyla hyunda merkeze mail attırdım fakat ne cevap geldi ne çözüm nerdeyse 10gün oldu bekliyorum hep berbaer bu sorunu yaşayanalar birleşiü konuyu mahkemeye taşıyalım koca hyundai buna bir çözüm bulsun benimle aynı fikirde olanlar için mailim

SONER_KOK@YAHOO.COM

10. yasar77

yasar77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cam filmi + ses yalıtımı +boya koruma + koltuk koruma = 1100 tl.

11. hanas

hanas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Rüzgar sesi yüzünden 3 kez servise gittim. Her seferinde bir bahane uydurup bakmadılar araca. En sonunda yıllık bakımda hallederiz dediler. 2 gün önce yıllık bakıma verdim aracı. Hallettik dediler. Kapı ayarlarından olduğunu söylediler. Hemen denedim aracı.
    Sonuç: Hiçbir şey değişmemiş. Aynı ses devam ediyor.
    Bu ne beceriksizlik, bu ne vurdumduymazlık.
    Faydası olur mu bilmem ama Hyundai Assan a şikayetlerimizi bildirelim.

Düzenleyen : hanas

12. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Heryeri sorunlumu olur bir aracın ya.
    Düzenleyen : erainy

13. SNACTEX35

SNACTEX35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben servise götürdüm hyundai assan a bile şikayet ettim bölge müdürü bile geldi aracın kapısı 2 mm içeri alındı sankç ses azaldı 120 den sonra yapıyor

14. ege-04

ege-04 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bende de var servıste ne yaptılarsa kesılmedı enson kapı fıtıllerını pudraladılar ses bırazdaha kesıldı ama halen var zamanla kesılecek dıyorlar ben tekrar pudra surecem bıraz faydası oldu ama tamamen sorunu cözen olursa lutfen bizle paylassın

15. semkosemko

semkosemko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Rüzgar sesine çözüm bulan var mı? Gerçekten çok sinir bozucu ses. Herzaman teybi açmak zorundamıyız ki duymamak için.Bunun gereğinden fazla titizlikle alakası yok.Bariz rüzgar uğultusu geliyor.

16. hakan74

hakan74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    garantiden fitilleridegiştirdim ama tamamen kesildi diyemem 130 -140 hele bide rüzgarlıysa hava cam açık git daha iyi .Bence asıl problem özellikle 2011 lerde bazı parçaların kar ederiz anlayışıyla eksiltilmiş olması meselaön sag ve sol çamurlukların içinde kapı iç sacı denilen bir parça 2006 larda var 2011 lerde gerek kalmamış nası olsa araba satıyo anlayışıyla birde motor kaput içinde köşe kapatıcı küçük plastik kapaklar eksik rüzgar davlumbazlardan cup içeri herşeyin farkındayız hyundai... bidaha kesinlikle türk montajı tövbe :)

17. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bu dediğiniz parçaları nerden bulabiliriz daha önce de birisinden duymuştum ama tam olarak parçaların şeklini de bilmediğim için arayamıyorum ben işe yarar diye düşünüyorum

18. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Mayıs ayında 5 yılı doluyor aracımın, zaman içerisinde türlü sorunlar çıktı ama rüzgar sesi hiç sorun olmadı.2006 ve 2007 lerin fitilleri sonrakilerden farklı, çift renkli yarısı gri yarısı siyah bir fitil daha dolgun.Sonra çıkanların fitilleri daha yumuşak ve tamamen siyah bir fitil.Belki ses bu yüzden daha çok hissediliyordur.

Aynadan ses geliyor diyen arkadaşlar için,2006 era aynası söküldüğünde bağlantı yerindeki izolasyon malzemeleri beni şaşırtmıştı.Belki eksiltilen onlarca donanımdan birisi de bu izolasyonlardır.

19. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Cam açık git daha iyi mi?Bu yazdığınız gerçek mi yoksa mübalağa mı var anlıyamadım.Cidden bu derece ses var mı aracınızda?Ben bugün otobanda 140-150 gibi hızlarda gittim ama hiç bir rüzgar sesi duymadım.Hatta ben bu kadar sessiz bir arabaya hiç binmemiştim.Motor sesi zaten yok.Birde rüzgar sesi sıfır bende.

20. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    aracımı ikinci el almıştım.üzerindeki lastikler 175/70/14 debica markaydı. frene bastığımda sürekli kızaklayıp düşük hızlarda bile (30-40) kayıyordu. hatta yağışlı havalarda bir kaç kez sipin attım. her araçta aynı mıdır bilmiyorum ama 4 adet 185/65/14 toyo lastik aldım uğultu yok oldu. kime sorduysam ilk önce söylediklri uğultunun lastikten yada bilyelerden olabileceğini söylüyordu.rot balanscı bilyelerde sorun olmadığını söylemişti. bazı arkadaşlar aynalardan olabilir diyorlardı ama benimki lastik değişimi sonrası uğultu kalmadı. belki diğer arkadaşlara bir fikir verebilir

Düzenleyen : cellini

Bu Sayfayı Paylaş