Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Era Merak ve Çözüm ?

'Genel Sorunlar Ve Çözümleri' forumunda DoğukanGeyik tarafından 11 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. Dumanyack

Dumanyack Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Ahmet
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Sevgili ayer abi. Aracım Era Start 1.5 VGT-turbo. Ben 6 aydır shell v-power nitro kullanırım ve hava filtremde servisten değiştirilmişti ama o ön sağ kapıdaki sinir bozucu titreme sesi bende de var malesef. hatta hız göstergesinin üstünden de geliyor. Dediğiniz yöntem belki azaltabilir ama o trrrrr şeklindeki ses malesef bende de mevcut.

2. ayer

ayer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    AHMET YAŞAR ERDEN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Benim demek istediğim, titreşime bağlı olan sesler demekki sizinki titeşimden dolayı değil bir yerlerde gevşek bir yerlerde olabilir, bilemiyorum, ama sanırım sizde titrşim yoktur zaten..

3. ayer

ayer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    AHMET YAŞAR ERDEN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kapı içinde bir yerler gevşemiş olabilir içten kapı içi döşemesini sökün 2-3 vida ve tırnakları vardır bir bakın bakalım sıkılacak yerleri kontrol et.
    Titreşim yapıyorsada mazot iyi hava filtreside tamam acaba mazot filitren nasıl geçirgenlikte zorlanıp titreşime mi sebeb oluyor acaba.
    Doğukana gelince far konusunda çok bilgim yok yardımcı ve fikir yürütemeyeceğim.

Bu Sayfayı Paylaş