Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent ERA kullanıcıları buraya!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Coşkun Özcan tarafından 2 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    peki zorla inandıramam kimseye boşuna tartışıpta kimseyi kırmaya gerek yok siz nasıl biliyorsanız öyle bilin.ayrıca acemide değilim 14 yaşından beri araba kullanıyorum bir önceki eramızla babamla beraber 182.000 km yaptık ondan önceki admirelarında en düşüğü 130.000 de sattığımız oldu şimdiki arabamızı 86.000 de aldık şuan 91.500 de.dediğim gibi inanmıyorsanız kimsenin hakkında sen yalancısın diyemessiniz laflarınızın nereye gittiğine dikkatli olmak lazım.illa bir insanı inandırmak için video çekmek lazım değilmi?neyse uzatmaya gerek yok kimse inanmasın sallıyorum ben kafamdan uydurdum keyfime göre yazdım https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konu uzamasın.Kimse sana inanmak zorunda tabiiki değil.Konu uzarsa uzatanı askıya alacağım

3. tako19051994

tako19051994 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008accent era 1.5 crdi-vgt

4. BEDEVİXUS

BEDEVİXUS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai Accent Era 2011 select beyaz orjinal brc lpg. 2010 yılı ekim sonlarında aldık. Showroom malı olarak aldık keşke showroom aracını almasaydık çünki sanırım birilerinin gözü kaldı araçta. Aracımı alır almaz 0kmde kaza yaptı babam. (tır yandan sürterek geçti) 2 kapı değişmesi ve çamurluk hafif onarım için servis beni tam 1.5 ay oyaladı ha şimdi ha sonra çıkacak diye aralıkta teslim oldu yani anlayacağınız. Servis yüzünden ve araçtan felaket soğudum ilk başta. Şimdilik iyi gibi ama yine de hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. araç nerdeyse 13 bin kmde. Bu yaz bütün akdeniz sahilini gezdik. (fethiye-adana arası sahil yolu takip ederek tüm yerleri gezdik) Araçtaki en büyük sorun süspansiyonlar. Arkada oturanlar haşat oldu bir ara ben de arkaya geçtim ben bile mahvoldum. Görünmeyen eğimli yollarda bile 110-120 ile giderken fena zıpladık. Ananem de lafı söyledi ne kadar dandik araba almışsınız oturamıyoruz zıplamaktan diye. (Annem de bir viyadükte hafif tümsek vardı araç felaket zıpladı kafasını tonk diye vurdu abartmıyorum tonk sesi geldi o kadar zıplıyor yani. :D ) Olsun yine de araç fiyatına göre iyi. Bu kadar ekmeğe bu kadar köfte diyebilirim. Araç hınca hınç doluyken bile hız olarak düzlükte klima açık olduğu halde çok iyi gidiyor lpgde. Ancak yokuşlar başa bela. Pek yemiyor sanki ama yine de 1.4 benzin/lpgli araçlar arasında en iyisi olduğu kanaatindeyim. Almak isteyenlere tavsiyem eğer dizel araç kullanma kültürüne sahipseniz bu aracın dizelini alın. Bizim peder bu konuda epey noksan olduğundan bu aracı aldık. ;) Bakım maliyetleri konusunda, benzinli aracın servis bakım fiyatı dizel araç bakım fiyatından bazı bakımlarda başabaş bazılarında da daha pahalı gidip bakabilirsiniz fiyat listesine. Benzin/lpgli olduğu için ekstra olarak 15000 lpg bakımını da unutmayalım. Geçenlerde sordum 10000 değil 15000 dedi yetkili servisi (bayide 10000 denmişti bana). 110 tl imiş lpg bakımı dudağım uçuklaya yazdı. Kısacası benzinli/lpgli era bence alınmaz ama tercih sizin. Ben babamdan bağımsız bir araç alırsam bu mutlaka temiz kullanılmış bir dizel araç olacak. ;) Sorusu olan olursa cevap yazabilirim. Hepinize sevgilerle iyi bayramlar... :))

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

6. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    gezt de okadar yok da erada zıplama hoplama yüzünden..prestij gidiyor markada tabiki..bügün arkadaşım şirketde kulandığı era için hundai alınmaz..yol tutuş sıfır nerdeyse zıplıyo araba dedi benim dogan daha sağlam gidiyordedi.. 1/2 parça için..prestij kaybı olmamalı..

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Sembolü Hakediyor O Zaman :) Ona Binsin Araba Kullanmadan Nefret Eder

8. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Eniştemdeki mercedesde tumsege hızlı girildiginde zıplıyor.. Her arabanın bir limiti var. O limitlerde kullanıldıgı sürece zıplamaz. Ama limitlerin ustunde kullanılırsa zıplarda takla atar..

9. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    kim ne derse desin ben Era'mı seviyom arkadaş...herşey bir tarafa yakışıklı araba vesselam tıpkı benim gibi :)))) Erabam ve ben, birbirimizi gösteriyoz...bu arada herkesin bayramı kutlu olsun :)))

10. tersaneci

tersaneci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tüm eracıların bayramı kutlu olsun.Bence her araç zıplar Türkiyede yolların durumu malum.Bence Türkiye şartlarında binilecek araba ,çok kilometre yaparsanız dizelini alın ama yıllık 10-12000 km yapacaksanız benzin+lpg çok iyi olur.

11. BEDEVİXUS

BEDEVİXUS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Öncelikle geçmiş bayramınız mubarek olsun. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifSizin bazı söylediklerinizekatılmıyorum. (çok kilometre yaparsanız dizelini alın ama yıllık 10-12000 km yapacaksanız benzin+lpg çok iyi olur.)Bence busöylediğiniz Türk halkınıneskiden kalma kulaktan dolmasüregelen bilgisni savunmaktır. Yine de saygı duyarım.Bana sorarsanız eğer gerçektendizel kullanmayı biliyorsanız, benzin/lpg'li araç almakgayet mantıksız. Çünki benzin/lpglieranınperformansı yokuştave düzlükte dizline oranla dahakötü,ayrıca benzin/lpglininservis bakımı dizeline oranladahamasraflı. (hyundai bayisine gidip era bakım fiyat listesini ve brc firmasının garanti devamı için şart koştuğu bakım fiyatını(bana 110 tldendi)inceleyebilirsiniz. Bu arada orjinalbenzin/lpgli aracın brc bakım fiyatını da bakım maliyetine ekleyiniz) Sadece maliyet değil eksi tarafı,stepne yüzünden bagajım küçüldü vearka koltuğuyatırsam bile istedeğim yük performansını lastiğin konumu itibariyle alamıyorum. İstediğiniz kadar km yapın bana göredizel her zaman benzinliye oranla avantajlı. Bu arada kendimi nerede tanıtacağım link verirmisiniz? Teşekkürler. ;)
    Düzenleyen : BEDEVİXUS

12. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Aramıza hoşgeldiniz kendinizi verdiğim linkten yeni başlık diyerek kendinizi tanıtabilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_topics.asp?FID=2
    Düzenleyen : sarıaccent

13. BEDEVİXUS

BEDEVİXUS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çevrimiçi olupyeni başlık dememe rağmen kayıtlı kullanıcı değilsiniz demesinden ötürü kendimi tanıtamıyorum bilginize.

14. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    10 mesaj atmadan her bölüme koonu açamazsınız

15. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    google chrome kullanıyorsanız normal

16. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
  17. BEDEVİXUS

BEDEVİXUS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim işe yaradı. Normalde google chrome kullanıyordum ama bu foruma kendimi tanıtmak için konu açmaya çalışırken tarayıcım internet exporlerdı. Ayrıca chrome bana göre en iyisi... ;)

18. coban

coban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Düzenleyen : coban

19. ozanmalkoc

ozanmalkoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    hundaı accent era 2011 4 ay cıkıslı 7200km de mode paket dızel son zamanlarda fazla yakmaya basladı bırde dun cakmak ve yanındakı elektrık yuvası bozuldu cakmak basılı kaldı ısıtıp vermıyor elkektrık alamıyorum sanırım sıgortası fılan bozuldu ne yapmam lazım yardım

20. güner sarı

güner sarı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba 2009 era 1,4 select beyaz (atiker lpg) benim sorunum boyalarında. kaputta ve ön çamurluklarda boyalar resmen dökülmeye başladı.

Bu Sayfayı Paylaş