Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent ERA kullanıcıları buraya!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Coşkun Özcan tarafından 2 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. mhsn

mhsn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    97
    Ad Soyad:
    Muhsin
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2009 accent era 1.4 team abs expo gri 9000 kmde

2. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    vallahi temiz bulabilirsen 2006-2007 en son 2008 eralardan almaya bak.

3. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    istanbul beylikdüzü beykent fullpetten fulledim 3.67 den 43 litre 157.81 lira aldı.istanbul-abant-bartın-cide toplam 677 km yaptım ışığın yanmasına gene 50 km vardır yol bilgisayarı 5.9 gösteriyor 5 kişi+bagaj ağzına kadar dolu 170 km den aşağı düşmedim kimi yerde 190 gördüm bence ona rağmen gene az yaktı

4. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA

5. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    170 den aşağı düşmedin ? 190 la gittin, 5.9 litre yaktıı ?

Sen boşverde ne kadar yaktığını yaşadığına şükret git bi adak kurban kes :D

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Yalan söyluyorsun demek istemem ama dupe duz yalan soyluyorsun. Hiç araba kullanmasak inanırdık belki...
    Birincisi sürekli o hızlarda gitmen için sürekli dip gaz olması gerekirdi.. İkincisi o kadar yolu min 170le gitmek demek max devir cevirmek demek.. Bu sekilde o kadar yol gidilmiş olsaydı suanda motor sorunu ile ilgili başlık acardınız..
    Acaba 170 yerine 70, 190 yerine de 90 mı demek istedin?

Düzenleyen : qaan88

7. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    he he he doğru demişsin valla https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

8. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eger 170 le surek gıdeydın ve anlık bilgisayar olsaydı era da emınımkı yakıt degerı 10 lt falan yazacaktırr. bmw de bıle oyle kullandımda anlık 18 -19 a kadar cıktı. normelde 13 lt-km.

9. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    eskiden arabaların arkasına yazılan bir yazı vardı aklıma o geliverdi birden

hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun

inşallah temennim böyle olmamasıdır

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,133
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  11. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    askı? nasıl yani?

12. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    kimseye zorla inandırıcak halim yok kainmisin?yalan söylüyormuşum neye dayanarak bu kanıta vardın?5 kişi var diyorum bagaj full dolu diyorum az önce ışık yandı 690 km oldu ister inanın ister inanmayın kimseye yalan borcum yok https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

13. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    evet yol bilgisayarı hatalı olabilir ben orada yazan değeri ve yaptığım hesaplamayı yazdım.

14. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    her dakika aynı süratte gidilicek bir kanun yok kimi yerde 80lede gittim kimi yerde 190 da gördüm yorumu tam okumadan abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    600 km boyunca 190la gittimmi yazmışım?bartına kadar 170le geldim izmitten bolu dağına gelmeden 190da gördüm. oradan sonra malum yollardan dolayı kimi yerde 50yede düştüm kimi yerde 80de gördüm kimi yerde 120de gördüm yolun çoğu kısmı düz olduğu için öyle gittim

16. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    dostum araç Dizel mi? bende 2011 1.6 Benzinli LPG'li select era var, ben bu değerlere hiç bir zaman ulaşamadım aracım şu an 12000 km de, hem benim aracımda benzin ışık ikazı yok :))

17. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    evet aracım 2008 dizel 1.5 VGT style.

18. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Birincisi yukarda 170km den asagı dusmedim demissin.. Bu ne anlama geliyor, git türkçe ögretmenin bir sor hele... İkincisi ehliyetinin oldugundan bile süpheliyim. Üçüncüsü, o araba ile o hızlara cıkmıs olsan bu sacma seyi yazmadın.. Araba kullanan insanlar, özellikle b sınıfı arac kullanan insanlar o hızlarda arabanın durumunu bilirler.

bende eskiden uzun yolda bazen gorurdum yuksek hızlar. ama 140 ı gordumde arabanın kontrolsuzlestigini hissedince ayagımı gazdan cekiyorum.. Biz bu aracları kullanmıyor olsak, aractan az birazda olsa anlamıyor olsak yukarda yazdıgın seye inanırdım. Buradaki insanlar okuldaki hikaye yazdıgın arkadaslardan değil. O yüzden, mesajlarında böyle yalna seyler yazma, komik oluyor...

19. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    birincisi ortalama hızım çoğuyerde 170le geldiğim için 170 yazdım.ikincisi ehliyetim var ayrıca bana ait arabamda var şüpheniz olmasın era babamın arabası.2006 grandepuntom var istanbulda şuan.bu arabada bizim ilk eramız değil hatta ilk hyundaimiz değil bundan önce 3 tane admire değiştirdik 2 tane era değiştirdik erayla kazada yaptık pert oldu(konusu var arattırsanız görürsünüz).. eraların yol tutuşunu çok iyi bilirim sağlamlık konusundada bilgim vardır.ayrıca işimiz gereği bu yaşıma rağmen kullanmadığım araba kalmadı her aracın hıza karşı tepkilerini çok iyi bilirim.arabada 5 kişi var diyorum bagaj dolu diyorum arabada rahat 300 kg vardır belkide fazladır.arabanın yola oturma oranı daha fazla olduğu için boş olduğu gibi tepki vermez.üçüncüsü yazdığım şeylere dikakt ederim ben bu siteye ne zaman üye olmuşum?mesajlarıma bir bakın bakalım kime karşı ters bir yazım ters bir davranışım olmuş.benden saygı beklemek için önce bana karşı saygılı olunmasını isterim ki bende karşımdaki kişiye saygılı olayim.ilk önce geriye dönün bakın kendi yorumunuzu bir daha okuyun.. sizin yazdığınız mesajı ben yada başkası size yazsaydı sizin tepkinizi merak ederdim biliyorum yaşıma göre muamele yapıyorsunuz ama emin olun salak değilim eyw abi çekemem https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif yanlışsam affola...

20. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    İstedigin kadar araba kullanmıs ol.. Yazdıklarına bakılınca hala inanasım gelmiyor.. Ayrıca, ben 2009 agustosdan beri getz kullanıyortum. Suanda 24bin km oldu. Bunun cogunu uzun yolda yaptım. Cok kaza atlattım. O yuzden hem getz hemde era nin içine 5 kişi olsada olmasada o hızlarda nasıl oldugunu biliyorum. O hızlara bizde cıktık "acemiyken".. O hızları denemiş olupta o hızlarda direksiyon kontrolun olmadıgını bu forumda bilmeyen söför yoktur.. O hızlarda bırak sürekli gitmeyi 5 dk bile gidemezsin.. O hızlarda arabanın içinde ne kadar agırlık olsada araba kus gibi hafif olur ve direksiyon kontrolu minimum olur. Ben 4 kişi ve bagajda 100 kilo yukle 800km gittim. Beni bilenler bilir ne kadar agır oldugumu.. Toplamda belki yolcular, bagaj ve arabanın içindeki mazlemelerle 500kiloyu tasımıstır araba.. O kadar yukde 170 i gormedim ama 150 de bile araba kus gibi olmustu.. O hızlarda agırlıgın pek önemide yok. Hele bide agırlık dengesiz dagıtılmıssa arabanın direksiyon kontrolu o kadar guvensiz olur ki...

Forumdaki abilerimize göre cok fazla deneyim olmasada o hızlarda arabanın uzun süre gitmeyecegini ve ister yuklu ister yuksuz o km lerde arabanın direksiyon kontrolunun olmadıgını bizzat deneyim ettigim için yukarda yazılana hala inanmıyorum. He dersenki ortalama 90 ile gittim, ara sıra 170 i gordum.. o zaman anlarım ama 170den asagı dusmedim demek baska ve inandırıcılı yok!

Düzenleyen : qaan88

Bu Sayfayı Paylaş