Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent ERA kullanıcıları buraya!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Coşkun Özcan tarafından 2 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. pokomon

pokomon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Harun güler
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    2007 model Accent era 1.5crdi vgt select sarıyer...

2. hafizates

hafizates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 1.6 Era Select gri 23bin km-bursa

3. Tesla

Tesla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar era bakıyorum ancak dizelmi alsam benzinlimi alsam karar veremedim.Yılda en fazla 15 bin km yol yaparım.Sizce 1.5 dizel mi 1.4 benzinli mi almak daha mantıklı

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    öncelikle tanışma bölümünden kendinizi tanıtınız
    sonrasında bu konular size yardımcı olacaktır, daha fazla bilgi için arama butonunu kullanınız
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=23680&KW=dizel+benzinli

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=23633&KW=dizel+benzinli

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=23337&KW=dizel+benzinli

5. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011 Accent Era Start 1.5 CRDI ,0 km. Bursa/İnegöl

6. mahmuder

mahmuder Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Accent Era 1,4 Otomatik Gümüş Gri Lpg'li 2010 model 17.000 Km (Engelli Aracı)

7. mahmuder

mahmuder Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar 2010 accent era var sıfır almıştım alalı yaklaşık 10 ay oldu . Ben fark etmedim ama arkadaşların dikkatini çekmiş benim aracın sol ön kapı ve sol ön çamurluğun renkleri diğer taraflara nazaran daha açık renkte dediler , dikkatlice bakınca bende fark ettim sonra kaportacıya götürdük o da ton farkı var dedi. Bu nasıl olur arkadaşlar sıfır arabada ne yapmalıyım içimi kurt yiyor

8. mutluberke

mutluberke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar herkese merhaba..

2007 era crdı aldım.teriyer zinciri değiştirmek istiyorum maliyeti serviste bayaa bi fenaymış:)tavsiyelerinizi bekliyorum.

9. oktayturan

oktayturan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 era team kahverengi bej izmir arkadaşlar birkaç ay önce aracımın bagaj kapağı su yolunda cama doğru pas farkettim servise götürdüm hallettiler aynı sorun yine başladı bu nasıl iş daha 1.5 yaşında araba sizce normalmi

10. revolver40

revolver40 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar, bende 2008 Accent Era 1.4 Team ABS Gold rengi mevcut. Aracım tertemiz, hatasız. Kaza, değişen, boya filan yok. 4 lastik Michelin Energy Saver yeni, CD çaları Pioneer USB'li ile değiştirdim, Akü Mutlu ve sıfır yeni takıldı. Servis bakımlı ve her türlü faturası mevcut. Demek istediğim ben aracımı satsam 20 bin liraya gider. Kafama takılan bir şey var arkadaşlar. Aracıma LPG kiti uygulatmayı düşünüyorum. BRC harici de pek güvenemiyorum. Şimdi LPG taktığım zaman motor garantisi bitecek. LPG + Ruhsata işletme masrafı 2 liraya yaklaşacak. Acaba LPG mi taktırsam, yoksa aracımı satıp 2-3 bin lira koyup dizel mi alsam? Kendiminki kadar temiz bir araç bulabilirim sanıyorum. Ne yapsam kafam karman çorman. Era'dan memnunum ama şu yakıt konusundan memnun değilimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifDizel almayı düşündüğüm araç gene Era olacak tabi.

11. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dizelde benzinliye ve lpg'liye göre çok fazla performans var.110 beygir ve 245 tork kendini hissettiriyo.Rampaları roket hızıyla çıkıyosun.Bence aracınıza tüp taktırmak yerine satıp dizel almalısınız.Ancak temiz bir dizel bulmak çok zor.Acele etmem sabırlıyım derseniz sorun yok ama genelde dizel araba alan kişi çok fazla kilometre yapıyo.Kilometre ile oynama olayları çok fazla.Bizde benzinli arabamızı sattıktan sonra ikinci el temiz bir dizel era almak için yola çıktık.25 bin lira bütçe ayırmıştık ki temiz denk getiremedik.Biraz da acelemiz vardı.Bizde bi miktar tüketici kredisi çekip sıfırını alırız dedik ve öyle yaptık.İyiki de yapmışız.Şimdi çok memnunuz arabamızdan.

12. dikmener

dikmener Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Bende de 1.6 select Era var ve orjinal LPG'li 112 Beygir Gücü ile çok seri, bu aracın 1.4 motorunu kullanan arkadaşlar çekiş gücünden şikayetçiler idi. ayrıca dizel aracın bakımı ve yedek parçaları benzinliye göre daha pahalı yılda 25-30 bin km yol alınıyor ise tabiki dizel motor olmalı, 20 bin ve aşağı km yapılıyor ise benzinli + LPG'li daha ekonomik olur diye düşünüyorum

13. revolver40

revolver40 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    @AmonRA34, Hocam çok teşekkürler cevap için. Ben Mersin'deyim. Zaten aracımı satmaya karar verirsem dizel olanı sadece Adana ve Mersin'den bakarım. Almadan servise götürüp ekspertiz yaptırırım. LPG kitini temmuz ayı gibi düşünüyordum, dolayısıyla Dizel alırsam da temmuz - ağustos ayları gibi alırım. 23500 lira gibi fiyatlara var; ancak ABS olmayan modeller. Hatta Mersin'de şu anda 2008 19 bindeki dizel Era 23500'e satılıyor ama dediğim gibi ABS yok. İşte bakalım, bir karar vereceğim. ABS yi gözden çıkarsam bütçem müsayit oluyor. Ya ABS yi gözden çıkıcaz, ya da km yi. Benim aracım 49 binde. Dizel olarak ben de en fazla 50-60 bin arası bakıyorum. Hayırlısı bakalım yaz gelsin. Eğer temiz dizel bulamazsam bütçeme göre, LPG kitini attıracağız. LPG olayında sıkıntı yaptığım noktalar da, LPG nin bakımlarının ayrı olması, Motor kontrol lambasının kimi arkadaşlarda yanıyor olması, ya bagajdan feragat edecek olmam ya da stepneden, performansın düşecek olması gibi etmenler mevcut...

Düzenleyen : Passenger

14. zaralırıdvan

zaralırıdvan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar bende bugün sizlere katıldım yeni üye oldum...bende 2011 model accent era team var..brc tüplü servis çıkşlı..yanlız benim şikayetim arabam çok yakıyor şuan 4000 km.de 250 km ye 70 tl.yaktı 500km ye 140 tl.yaktı bu normelmi sizce::::?süratim ise 90 ila 120 arasıydı...bu arada..eğer ilgilen olurda cevap yazan olursa sevinirim..saygılar..rıdvan..

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    aramıza hoşgeldiniz, öncelikle tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz, ayrıca arabanız daha yeni ilerde yakıtı azalacaktır
    ama eralar emsallerine göre daha güçlü motora ve daha ağır kasaya sahip olduğu için yakıtı bira daha fazladır

16. zaralırıdvan

zaralırıdvan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoşbulduk hocam...teşekkür edrim..ben rıdvan sivasın zara ilçesindenim kuaförüm..hayatımda ilkdefada sıfır aaraba aldım buda hundayı accentera team 1.4 16w. servis brc tüplü araba 2011 model arabamda absyok tek hava yastığı var..benim şuan teksıkıntım yakıtı.bana göre çok arabam sıfırda olsa çok değilmi sizce?tanıştığımıza menmun oldum aranızda olmak çok güzel...saygılarımla

17. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    istersen brc bayisine bi uğrayıp ayar yaptır, belki ayarlarından olabilir, gaz ayarı önemli tabiki yakıtta

18. aytan12

aytan12 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb arkadaslar yenı üye oldum foruma elınde fazla accent era stepnesi olan varsa uygun fıyata vermek ısteyen olursa alabılırım msj atarsanız sevınırım

19. atabarii

atabarii Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai era 2008 1.6 Team ABS 34.000 Km. aracı tam olarak test edemedim ama yinede kötünün iyisi sayılır...

20. udalkiran

udalkiran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2007 team bende yeni katıldım

Bu Sayfayı Paylaş