Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent ERA kullanıcıları buraya!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Coşkun Özcan tarafından 2 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. kcelen

kcelen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    30 Haziran 2010 tarihinde Accent Era Dizel Styl Otm aldım '0'. Ancak aracı 16 Ekim 2010 tarihinde aldığım bayii olan Neziroğlu oto nun servis bölümüne araçta sola dönüşlerde sürtünme sesi gelmesi şikayeti ilegötürdüm, yapılan incelemede aracın fren hidrolik hortumunun sol tekerin arka kısmında bulunan kurşun aksama sürttüğü anlaşıldı. Bu kadar ülkeden güvenlikte 5 yıldız alan bir araçtaki bu üretim hatası beni şok etti. Arıza21. yy da levye ve çekiç ile vura vura düzeltildi. Tabi böyle mükemmel bi araçtaki bu inanılmaz hata beni arabadan soğuttu. Bilmiyorum başka arkadaşlarda varmı aynı hata zira hidrolik hortumu aracın can damarı allah muhafaza en küçük bi arızanın ölümle sonuçlanması içten bile değil aynı aracı olanlar lütfen kotrol etsinler ve dikkatli olsunlar.

2. acar

acar Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende geçen yıl neziroğlundan almıştım. daha aracı aldım kapının önünde opetten benzini aldım yola çıktım araç sola çekiyodu. ilk kavşaktan dönüp geri geldim servise soktuk rot ayaı yaptırdık. aldığınız aracı bilirseniz araçtan soğumanıza gerek yok. era dediğiniz araç mükemmel bir araç değil. bende kullanıyorum ama sadece şöyle demek daha doğru olur, bu fiyata alınabilecek en iyi araç.

3. 34 TN 3122

34 TN 3122 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.4 era team 2011 istanbul ama dun yandan carptılar :( daha alalı 20 gun oldu :((((

4. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Çok geçmiş olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

5. 34 TN 3122

34 TN 3122 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    PERSEMBEYE KADAR SERVISTEYMIS :(:(

6. yunus taha

yunus taha Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kayseri 1.5 crdi 2010 ve 1.4 benzinli 2011 ikiside harika

7. e1f2e3

e1f2e3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2011 1.5 crd team abs 20 km iki gün önce aldık

8. ottoman43

ottoman43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba. yeni katılıyorum. 2006 era 1.5 crdi team gümüş gri afyon.

9. e1f2e3

e1f2e3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmişş olsun kardeş allah kazasız belasız sürüş nasip etsin

10. colorotti

colorotti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun.ne kadar a aldınız,bende 2 ay oldu alalı .

11. mert25

mert25 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şimdiki aracım 2007 1.4 era, 37.740 km de. Fakat bunu verip 2011 1.5 crd otomatik vites almak üzereyim.

12. kcelen

kcelen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de aynısının beyazı var (1.5 crdi styl otm 6600 km de) 34 500 e aldım.

13. odanir

odanir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2006 Select 1.4 Otm. 63.000 Titanyum Gri + Atiker SafeFast https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

14. nüfren

nüfren Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bütün modellenrinde yok benim arac 2009 bendede yok 2008 ve öncesi var diye biliyorum

15. 77cafer

77cafer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim eram 2011 gri(m.füme) 1670 km'de dizel araç güzel motor olarak sadece iç aksam plastikleri ,cam düme ledleri ve boyasına fazla özenil memiş bence ama gidişi ve performansı çok güzel.

16. teko60

teko60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 1.4 era team beyaz 12.000km

17. extraslan

extraslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2007 1.5 crdi vgt team ..78000 de füme renginde,tek sorunum sol arka hoparlör ses yapıyo onun dışında süspansiyonları,yol tutuşu,hızlanışı,frenlemesi çok iyi..

18. sekoera

sekoera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 model 1,5 dizel yakut kırmızısı 85 000 ben baran izmirden...

19. mehmetki

mehmetki Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de beyaz 2006 1.4 select zavolli tüplü var. 46000 km de. bir depo gaz ile (80 tl litre fiyatı 2.10 opet ) 385 km yapıyorumşehir içi.

cam açma-kaldırma dügmelerinde ledler var. ayrınca çok bahsedilen amortisör problemi bende yok.acaba benimki kore malı ondanmı.

20. hamza salih

hamza salih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    HYUNDAI ARAÇ ALACAKLARIN DİKKATİNE !

Ben bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışmaktayım. Benim birikimim birde eş dostun yardımlarıyla sıfır Hyundaı araç almak için bulunduğum şehirdeki Hyundaı bayisine 22/12/2009 tarihinde saat 13.00 te Dizel Hyundai Accent Era araç almak için gittim.
    Bana stoklarda ve fabrikada dizel aracın kalmadığı ve şu an benzinli aracın olduğu söylendi ve Hyundai Accent Era Orijinal Lpgli araç almaya bir nevi zorlandım. O gün araç değerinin %80’i civarında parayı verdim. Aynı gün saat 17.00 gibi telefonla öğrendim ki İstanbulda dizel araç var. Hemen bayiye gittim durumu anlattım paramı iade etmelerini ve İstanbulda dizel araç varmış oradan alacağımı söyledim. Bana bunun mümkün olmadığını söylediler ve sonuç olarak Hyundai Accent Era Orijinal Lpgli aracı almak zorunda bırakıldım ve kandırıldım.
    Aracı aldıktan 2 hafta sonra Lpg sorunu oldu ve bulunduğum şehirdeki servisine her götürdüğümde sorunun çözülmesi bir yana sorunlar büyüyerek çoğaldı. Bu sorun 10 ay sürdü. Bayi ve servis sorunu çözme konusunda hiç yardımcı olmadılar. Servis raporu verilmedi. Bayiye söylediğimde öyle bir şey yok dendi. Yani araç satıldı bizimle işiniz kalmadı gibi tavırlar içine girdiler.
    Defalarca genel merkeze mail attım müşteri hizmetlerini aradım. Olayları anlattım. Aracımın dizeli ile değiştirilmesini talep ettim. Hyundaı yetkilisinden hiç biri ne aradı ne sordu. Ben hata yaptım Hyundaı araç aldım. Sizde benim gibi hata yapıp,
    .....SAKIN HYUNDAI ARAÇ ALMAYIN.... benden söylemesi

Bu Sayfayı Paylaş