Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era dizel sahibi olanlar yardım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda batu_18 tarafından 10 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlarbenim era kumbeji.bu renkte metalik öyle değilmi:) bu arada direksiyon çok konforlu fakat çok bozuk yolda tıkır tıkır ses geliyor.acaba bozuklukmu var
    Düzenleyen : era-era-era

2. batu_18

batu_18 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yardımınız için tşk bu iyi oldu

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    gayet ekonomik,sorunsuz,performans olarak rakipleriyle kıyaslanamaz,dayanıklı,konforlu,güzel ve bakımlı kullanıldıktan sonra uzun yıllar ve uzun km'ler arıza vermeyen,parasını son kuruşuna kadar hakeden tek araçtır.

120 bin km'dir kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadım,select veya style donanımını ve bej veya yeşil rengini seçmenizi tavsiye ederim.pişman olmayacaksınız,şimdiden hayırlı olsun.

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    2008 ve 2009 larda hidrolik direksiyon kullanılmış ve sorunsuzdur.tekrar söylüyorum 2006-2007 modellerde çıkan eps arızası sadece 1 parti araçta çıkmıştır,diğer eps olan modellerde arıza yoktur.fakat öyle bir dillendiki hepsi arızalıdır gözüyle bakıldı...

5. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    +1

6. alp35

alp35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle katılıyorum;kum beji araçlarda krem iç döşemesiyle mükemmel uyuşuyorlar.donanım olarakda select modelinden şaşma derim.
    Dizel yerine 1.6benzinli al dersem başta Mehmet Abi olmak üzere bütün dizelcilerin bayram günü beni döveceklerinden eminim.http://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif..Coşkun Abi biraz daha ılımlı olduğundan bana yüklenmiyeceğini biliyorumhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif......Hayırlı kararlar vermen dileğiyle...SELAMLAR...........

7. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era nasıldır bilmem ancak hyundai kaliteli araçlar üretiyor.Pişman olmayacağından eminim

8. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede 2007 era kum beji var style modeli crdi:)demekki doğru seçim yapmışım:)

9. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kum beji iç döşemelerle birlikte çok şık duruyo hemde toz toprakla aynı renk olduğu için fazla bellide etmiyo donanım olarak min select düşün tabi maddi imkanlar el verdiği sürece
    motor konusunda yılda kaç km yapıcağına bak araba yüklüyken 1.4 biraz hantal kalıyo ama devrini verirsen alıp götürüyo o ayrı eğer benzinli düşünürseniz 1.6 daha iyi olur ama ztn dizel istiyorsunuz crdi üzerine konuşmaya gerek yok gerçi biraz turbo basıncını düşürmüşler galiba ama yinede tatminkar olur diye tahmin ediyorum

10. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet fiesta1903 gerçekten çok şık duruyor.birde yeni bej rengi çok güzek kılıf taktırdım 10 numara:)bu ara bir cam filmi taktırmayı düşünüyorum.ozama daha fiyakalı oluyor.ilerde de sıra janta gelcek nasipse.bence yılda kaç km yaptığınıza bakmayın.gerçekten era nın dizel motoru süper.

11. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3. vitesde 120 mi :S :D ne etti ya 5 e dayıyon heralde motor ibresini

12. gti_onur

gti_onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabanın olumsuz yönü yok 240 nm torkuna ılk aldıgında cok müthiş geliyo tabi bu eskı arabanızada baglı bızımkı bradway di ondan sona era super gelmişti hızlanması super 180 190 km ye kadar fişek gibi.Orta ayar arabalardan ayar weremeyecegın makıne yok desem yerı war istisnalar hariç.Yakıt tüketümüde performasına göre cok deıl ; +1

13. Misafir

Misafir Guest

Süspansiyon ve vites geçişleri dışında bir problemi yok pişman olmazsınız...

14. Misafir

Misafir Guest

Direksiyon tıkırtı buçları yapıyordur, değiştirilmesi basit ve ucuz.

15. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bayramda 250 liraya 1800 km yol yaptım ki bunun 3te 2lik kısmı otobanda 120 ila 140 rasında değişen hızlarla alındı..
    cok azcık bir mazotta kaldı depoda ki onu hesaplamıyorum bu hesap içinde..

16. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2007 kasımda alınmış 2008 model dizel team abs aracım var. Genel olarak memnunum.
    Eksileri
    1-Yumuşak süspansiyon
    2-Verdiğin para kadar iç mekan kalitesi yani az para az kalite iç mekanda
    3-Her marka dizel araba gibi buda fabrika verilerinin yaklaşık 0.5-1 litre arası fazla tüketiyor
    4-aşınan parçaların ömürleri opel benzeri araçlara göre yarı yarıya(Eski astramda ön fren balataları 60.000 km de değişmişti bunda galiba 30.000 km de değişecek öyle gözüküyo, astra ön balata 120 ytl ise eranınki 70 ytl buda bu eksiyi biraz olsun kapatıyor)
    5-Bayiler kime ne tutturursa o fiyatı çekiyor yakın illeri ve diğer bayileri muhakkak ara

Artıları
    1-Frenleri iyi tutuyor
    2-Motor çekişi harika
    3-Genelde sorunsuz
    4-5 yıl garanti

Düzenleyen : polimer

17. WEBBEE

WEBBEE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gercekten guzel arac
    bende yoldan geldım surusu cok guzel yakıtta
    150km suratle rampalarda banamısın demedı otobanda

18. 16efe16

16efe16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 select dizel var. 28500 km oldu. Eps haricinde bugüne kadar en ufak bir problem yaşamadım. Bursada kullanıyorum şehir içi trafiğinde kış olmasına rağmen 750 km yakın gidiyorum. 2.58 lira aldığım mazotta 161 lira civarı yakıyordu. şu anda mazot 2.43 lira ve bu 155 filan düşer. Motor performansı çok iyi. Ama alırsan kesinlikle abs liolan modelden al ve eğer paran varsaselect modeli veya style al. Bugün serviste baktım ayın aracı diye model yapmışlarçelikcant ve lastik, siyah cam çok güzel duruyor. Bu fiyataalabileceğin en iyi araba. Kesinlikle tavsiye ederim.

19. memorable

memorable Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    renk bakımından platin gri en güzeli bide alabilirsen select ya style modelini al şimdiden hayırlı olsun

20. erahg33

erahg33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben dizel eramdan cok memnunum kronik sorunlar harici süper bi arac ekonomik performans süper şiddetle tavsiye ederim

Bu Sayfayı Paylaş