Arkadaşlar herkese selamlar iyi günler dilerim, öncelikle aranızda yeniyim konu doğru yerde mi emin değilim. Ben yeni bir era aldım, 1.5 CRDI Team paket aracım henüz daha 134 bin km'de motor mekanik aksamı gayet güzel. Aklıma takılan bir şey oldu sizlere danışmak istedim araç çok seri evet ama sanki gaz tepkimesi yavaş gibi geldi bana. Örneğin 2 bin devirde 2. ya da 3. viteste fark etmez 4. ya da 5. seyrederken gaza dibine kadar bastığım da 1-2 saniye sonra ivmeleniyor bu düz CRDI olduğundan dolayı mı ? VGT'nin farkı burada mı ortaya çıkıyor? Şimdiden teşekkür eder kazasız belasız sürüşler dilerim.
Aramıza hoş geldiniz , arabanız hayırlı olsun , Eracılardan cevap gelecektir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Turbo lag olabilir mi acaba. Çünkü turbonun gücü hemen etkili olmaz biraz gecikir. Bendeki benzinli era, sadece dizel olanlarda turbo var.
Bendeki de benzinli . Turbo gecikmesi mevcut aracınızda. Vgt turbo olunca daha da erken dolabilir. Dizel getz - era kullananlar cevaplayacaktır.
Değerli yanıtlarınızdan ötürü teşekkürler, bildiğim kadarıyla turbo 1.900 RPM'den sonra güç vermeye başlıyor. yani bu devirden sonra ne zaman basarsak basalım direkt olarak alıp götürmesi gerekiyor. Benim yaşadığım şey ise önce 1-2 saniye gecikme
Sesin normal turbo sesi olduğunu düşünüyorum. Örneğin gazlıyorum aracımla turbo devreye giriyor hiç sorun yok alıp götürüyor, vites arttırıyorum gayet seri bir şekilde yine turbonun devreye girme süresi oluyor
ERA'ların tamamı VGT turbolu. aracınız 2000 devir altında cansızsa ve arıza lambanız yanmıyorsa muhtemelen havaakışmetreniz sorunlu. emanet bulup denemelisiniz.
Değerli yanıtınızdan ötürü teşekkür ederim, bahsettiğiniz durumu göz ardı etmeyeceğim dikkate alıyorum. Peki hepsi VGT ise CRDI ve CRDI VGT arasında ki fark nedir? @MSC
crdi enjeksiyon sistemi, vgt ise turbonun çalışma karakteristiği. vgt alt devirlerde normal turboya göre daha fazla basınç üretebiliyor. rica ederim.