Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Era arka park sensörü ?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Dragger106 tarafından 21 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ve herseye ragmen bir gözünüz arkada olsun...

2. bladebjk

bladebjk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaş, ben arabamı alırken taktırdım, markasını bilmiyorum. 350 demişlerdi 200'e indiler.100 verdim. gayet memnunum. park işini çok kolaylaştırıyor. tavsiye ederim....

3. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben serviste taktırmştm ücretsiz aracı alırken... benim garajda arkada alçak bir merdiven var bende arabayı geri geri sokarım herzmn eğer park sensörü olmsa arka tamponun durumu vahim.. Aama şöylede bi dez avantaj var :D sensörsüz arabaya binince geri geri giderken ses bekliorm bikere vuruodm az kalsınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

4. hakan1717

hakan1717 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşımın arabası Doblo, park yerinden geri çıkarken sinyal sesi duymuş ve inerek bakmış küçük bir çocuk arkada oyun oynuyormuş.Bunu anlattıktan sonra hemen taktırdım özellikle eşleri araba kullananlara tavsiye olunur.

5. Misafir

Misafir Guest

ya bugun sınır oldum..arabayı park edicem yokus bır yerdeyım gerı gerı yanasıyorum arkamda honda hrv var onumde clio var...dıkız aynasından bakıyorum arabaya vurucam sankı ona guvenerek baya ugrastım gırmek ıcın ama park edip indiğimde gordugumden daha fazlası vardı..bende en kısa zmanda taktırıcam birtane..uğraşmaya değmez..

6. Misafir

Misafir Guest

Park olayını kolaylaştırdığı gerçek. Yalnız alışmak lazım mesela iş yerimizin otoparkında büyükkolonlar var. Bazen geri gelirken bu sütunlara çok yakın geçerken yine ötüyor. Kurtarıyorum aslında ama açısından dolayı hemen algılıyor ve vuracakmışım gibi ötüyor. O anda arkada gerçekten birşey olsakolondan dolayı ötüyor deyip vuracağım... Yinede arkanıza bakın...

7. mustafa9182

mustafa9182 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracı alırken hediye olarak taktılar tampona 4 tane sensör taktılar içerdede yolcu tarafına göstergesini koydular memnunum

8. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    gece park etmek için alınabilir... gündüz çokta gerekli birşey değil ...sağdaki aynada arkadaki araçın sol farını gördüğün açıyla park alanına geri girmek en başarılı sonucu oluştur zaten...

Bu Sayfayı Paylaş