Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Era 1.6 Style Sports vs i30 1.6 CVVT Mode

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda powerstage tarafından 19 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. powerstage

powerstage Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gerçekten Hyundainin Amiral gemisi i30 aynı paraya alabileceğim modellerle kıyaslama yaptımda en donanımlı aracı veren Hyundai.

2. arslanbay

arslanbay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araban hayırlı olsun arkadaşım.
    Rahat konforlu ve güzel bir araba.

3. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    15 inç 6 kollu jant + spoiler diye biliyorum

4. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçmiş olsun öbemli bişey yok ya gerisini boş verbu arada bi sorum olacak 1.4 motor 1370 kg lık kasayı çekmekte zorlanmıyor mu?
    İ30 alan arkadaşa da hayırlı olsunen iyi tercihi yapmışsınız kazasız cezasız sürürşler.
    Düzenleyen : Davtor

5. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar , sağolun ;) Allah beterinden saklasın !!!

Valla aslında 1.4 motor performans ve çekiş olarak oldukça istikrarlı ve beklenmedik oranda güçlü !!! Tabi bazı hallerde yetersiz kaldığı oluyo ama orada durum farklı !

Daha doğru açıklamam gerekirse; yokuş tırmanırken aniden hız kesmeniz gerekipte iyice yavaşladığınızda veya durduğunuzda motor biraz silkeleme yapabiliyor veya patinaja geçiyor buda bence oldukça normal hem araç en iyi ihtimalle 1350 kilonun üzerinde bir ağırlığa sahip!!!

Benim asıl kızdığım nokta hala çok sert ve kemikli vites geçişleri değişmedi , öyleki bazen eski kamyonlarda olduğu gibi trafikte çift debriyaj yapmaktan gına geldi yahu !!!Yani aracı alalı 4 ay oldu 3400 km civarı yol yaptı ama hala vitesler ve şu debriyaj pedalı bir türlü oturmadı ara sıra beni harbiden çıldırtıyohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

Acaba benim şansımamı sorunlu denk geldi bilmem ? Bide şu dönüşlerde direksiyondan gelen tık sesi sinir ediyor off !!! Ya ben çok pimpirikliyim yada harbiden şansıma oluyo bunlar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

Son olarak Eskişehire gidiş-dönüş 780 km den fazla yol yaptım bir depo benzinle 55 litre almıştı takip eden arkadaşlar bilir ,ve hala 7.4 L/100 km menzil veriyo bir türlü daha aşağı çekemedim bir arkadaş şehirler arası 6.5 şehir içi 7.1 - 7.2 L/100 km değerlerine ulaştım demiş demekki benim kullanmamda bi sorun varhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

6. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kaan arkadaşım vites zamanla daha da alışacaktır biteki 170 binlerde bir araç kullandım ve giderken dururken fark etmiyo debriyaj kullanmadan vites değiştirebiliyordum yani bu zamanla kullanımla alışacaktr senin kullandıkça kolaylaşacaktır ve ufak tefek şeylere çok canını sıkma evet biraz pinpiriklisin gibi geldi bana her sesi duyma altındaki araca yakışır davran aç müziği ver bası bas gaza ritme kapıl başkahiçbirşye duymazsın.

7. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yalnız arkadaşlar şöyle bir durum var araç sıfırda olsa dişli alışması diye birşey yok,eskiden ustalar öyle der sallarlardı başından,tam tersi şimdiki araçlarda vites geçişleri çok yumuşak ve sessiz oluyor,bence siz bir servise gidin yada aynı araçtan kullanan bir tanıdığınız varsa onun aracındada bir test yapın,çift debriyaj yapılarak vitesegeçen bir otomobil normal değil bence.

8. sellom

sellom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun.
    aradaki fiyat farkı na rağmen buna değer diye düşünüyorum.
    kazasız belasız sürüşler dilerim.

9. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aynen nitekim i30 daha kaliteli bir araçtır yol tutuşu güvenliğ vs düşünüldüğünde o farka değer.

Bu Sayfayı Paylaş