Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era 1.5 eko

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda samura tarafından 28 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

era-era-era dostum kusuruma bakma haksız yere sert çıkmışım... Son olarak kendi adıma düşüncem şudur. Sıfır aldığımaracımın 15.000 de 4 amortisörünün kilitlenip devre dışı kalması nedeniyle her tarafından türlü ses gelmesi, garantiden değişmesine rağmen bir süre sonra yani şimdi benzer seslerin yine gelmesi nedeniyle, 20.000 de yolda 120 km/h hızda giderken durduk yerde aks sıyırıp yolsa kalmam nedeniyle, şu an direksiyonumda oluşan boşluk nedeniyle aracımı sıfır değilde sanki 100.000 i devirmiş bir araç olarak hissesiyorum.
    Hyundai nin aldığı ödüllerin tümünün de 2006 dan önceki modeller olan Accent admire, milenium kasalara ait olması zaten düşüncelerimi doğruluyor gibi. Her zaman belirttiğim gibi Admire ve daha önceki Milenium kasalar gerçekten taş gibi hiçbir problemi olmayan araçlardır... Malesef Era nın albenisi görüntü olarak iyidir. Motorunada sözüm yok ama mekanik aksam berbat. Bu nedenle aldığı söylenen ödüllerin hiçbiri, bir kullanıcı olarak beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Bu ödüllerin hiçbiri birşey ifade etmiyor bana... Herkese selamlar, saygılar...

2. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    tabi o senin görüşün ama burdaki eracıların çoğu aracından memnun tabi böyle istisna araçlar çıkıyo bu sadece hyundai mi hayır çoğu araçta bu böyledir 100 arabadan 5 bilemedin 10 tanesinni kusuru olabilir

3. Misafir

Misafir Guest

Bütün bu olanlara rağmen elbette bende memnunum en azından kendi sınıfındaki ve fiyatındaki diğer markalara göre çok daha avantajlı. Süspansiyon iyileştirilirsezaten üzerine başka araç tanımam...

4. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tekrar merhabalar.raven sonuçta yani hyundai ile benimde bir ilişiğim yok.mesela era yı satıp başkamarka aracada binebilirim.o yüzden ben sadece 1 . olmuş dedim.zaten 1.si olması bana bişey kazandırmıyacağını biliyorum.bu süspansiyon konusu sadece bizde değil herkeste var.bizde böyle olmasını istemezdik ama olmuş bir kere.fakat mesela diğr arkadaşların sorunları bende yok.torpido gıcırtısı olsun,başka yerlerden gelen gıcırtılar olsun,direksiyon problemi filan bende yok.ama sen süspansiyonları değiştirirsen bir bilgimiz olsun.bu arada o mesajlardan dolayıda kusura bakma.sende sert çıktın.olur böyle.bu kriz ortamında olur.zaten forumda bir agresiflik var bu arahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gifyeni yılınız kutlu olsun bu arada.

5. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    motor,tamam sen koşullanmışsın sana ne desem dönmezsin bu kararından.benide ilgilendirmiyo sonuçta hyundaiyede hissem yok.ama koskoca otomobil firması yalandan ödül almış gösterirmi saçmalama allah aşkına ya.be senle burda tartışmak istemiyorum.bu ödül hem en güvenilir,hemde en sorunsuz araç seçildi.biraz daha araştırmaya devam edersen,bu ödülün ne anlama geldiğini maddler halinde sıralı zaten.bu ödül bana bişey kazandırmıyo ama sen yalan dolan diyosun.ben hyundainin amigosuda değilim.yarın satarım başka araca binerim.ayrıca kendinden laf uydurma.okuyanda ben yazdım sancak.ayrıca ben arabayı aldım alalı 3 kere servise gittim.ilkinde xenon için.ikincisinde yıllık bakım için.üçüncüsünde de süspansiyon için.onada iyileştirlmiş çıktı.bu kadar.sendeki sorun bende olcak değil.seri üretimde her araçta belli bir sorun olur.neyse bu basit konu uzamasın.

6. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hiçbirisini okumuyorsun değil mi yazılanların.Hayır eğer okuyupta anlamıyorsan bu daha da kötü.

Arkadaşım benim herhangi bir koşullanmam filan yok senin doğduğun tarihte benim otomobilim vardı. ben hyundai markasını inceleyip tercih ettim,tekrar araç alsam yine hyundai era alacağımı söylüyorum.araçla ilgili herhangi bir sorunum yok.aracımı da çok seviyorum.

ancak sana hyundai eranın dayanıklılık yada güvenirlilikle ilgili y a da az sorun çıkardığıyla ilgili hiç bir ödülü olmadığını ispat ediyorum.JP powerin ödül verdiği otomobil 2005 model accent (admire).

Eranın diğer ödülleri de beğeni anketlerinden ibaret hepsini araştırdım.Yabancı dil okutmanıyım bir üniversitede,ingilizce ve almanca dillerine hakimim.Koskoca firma dediğin assan iddaa ediyorum tarih vermeden yazdığı ödülle tüketiciyi yanıltıyor.

Sen bulabilirsen dayanklılık ve sorunsuzlukla ilgili bir ödülünü sana arabamın anahtarlarını veririm.

7. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hatasını kabul edip yanlışından dönmek bir erdemdir."Abi haklısın linkleri inceledim gerçektende 2006-2007-2008-2009 değerlendirmelerinde öyle bir ödül filan yok.Assan zaten tarih yazmadan "jd power en güvenilir araç demiş" accent evet ama accent era değil. 2005 yılına baktım tam da bu isimde bir ödül var.. aa harbiden accent admire almış bu ödülü." desen ölürmüsün.

Ben bir hipotezden bahsetmiyorum gözle görülür bir gerçek bu sen hala yok aldı diyorsan komik duruma düşersin.

Düzenleyen : motor

8. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siz tartışmak için bahane arıyosunuz galiba.ben önceki mesajımda konu uzamasın dedim.ama hala diretiyosunuz.benden büyük olabilirsiniz ama unutmayın akıl yaşta değildir.insanlar yaşlandıkçada zeka seviyesi düşer.agresif tavırlar takınıp böyle kafa tutcağınıza,milletin yaşını sorgulayacağınıza ilgili mercilere şikayet edin ozaman assanı.ama siz sadece net ortamında konuşanlardansınız.madem bu kadar güveniyosunuz kendinize çıkın assan yetkillerin karşısına söyleyin.sahtekarsınız deyin.sizin söyledğiniz konu sahtekarlıktır.koskoca hyundai alınmamış ödülü sitesinde göstermez.ayrıca bu ödül daha bu ay verildi.böyle sahtekarlık yapsalardı era nın çok satılması için erayı ilk çıktığında yaparlardı.ve era şuanda türkiyenin toplam araçlar arasında en çok satan 2.modeli.bizde sizin gibi aracımızdan şikayetçi değiliz.benim attığım mesajlara bakabilirsin.bir tane negatif yönde yorum yapmışsam ben sana aracımın anahtarını vercem.ama ilk önce iddian karşısında emin ol.sonra böyle konuşun.ayrıca hyundai sadece o siteden değil 4 tane farklı yerden aynı ödülü aldı.ama siz bunlara yalan diceksiniz.

9. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Artık sana birşey demiyorum.Yazdıklarımı keşke en baştan tekrar okusaydın. Era-era yeni yılın kutlu olsun.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Düzenleyen : motor

10. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sizinde yeni yılınız kutlu olsun.ben bu forumda kimseyle tartışmak istemiyorum.tabi bazı konularda tartışma olcak fakat bu birbirimizi kırıc şekilde olmamalı.ben önceki mesajlarımdada söyledim.bu ödül ne bana ne size bişey kazandırır.aracımdanda çok memnunum.neyse tekrar mutlu yıllar

Bu Sayfayı Paylaş