Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era 1.4 team mi ? 1.6 select mi ALAYIM?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda takota63 tarafından 20 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence alacağınız select modeli 24.700 TL artı 1.000 TL daha verin 1.5 CRDİ Team ABS alın. Aynaları ve kapı kollarınıserviste boyarlar anlaşırsınız para vermeden. Böylece gaza basarken ayağınız korkak alışmaz madem o kadar parayı gözden çıkardınız. İstediği kadar 1.6 olsun dimiki benzinli şehir içinde klimayı bi aç gez sonrada 1.5 crdi ile klimayı aç gez bakalım hangisi daha seri. Sadece kliman manuel olur. Yok güneş gözlük cebi harita okuma lambası, 100 km deki ortalama tüketim bunlar senin için önemli değilse kesinlikle mazotlu al pişman olursan benim kulaklarımı çınlat. Ama bu dediğim iki aracıda klima açık bi kullan.

2. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    katılıyorum mademki dizel alabilcek paran var sonradan pişman olmaman için bencede dizel al donanımın yerine performansı ve ekonomiyi tercih ederim

3. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle haklısın...

4. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence aksesuar da önemli neticede lpg de taktırabilirsin garantiyi bozmadan ama diğer olmayan aksesuarları taktıramazsın

5. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O araca LPG takınca zaten dizel fiyatına geliyo.Birde o kol dayama ne öyle arkadaşlar ya bildiğin 1 cm genişliğinde bir çubuk kolunuzun onun üstünde durması için 3 yaşındaki bi çocuğun kolu gibi olması lazım. Eğer aksesuar buysa krlını dışarda taktırabilirsiniz.

Düzenleyen : polimer

6. murat yağcı

murat yağcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende 1.4 alacaktım hyundai fabrikasından bir arkadaşım dizel al dedi dizel team aldım harika bir araba bence 1.6 alacağına dizel al çok tasarruflu aradada az bir fark var

7. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    aracı alan arkadaşaracını teslim almıştır bile..bu konuyu yeni okuyan arkadaşlara önerim gücünüz yetiyorsa dizel yada 1.6 alın derim 1.4 bazı yerlerde yetersiz kalabiliyor, özellikle yokuş yukarı yollarda

8. adonmez

adonmez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaklaşık 1,5 aydır 1.4team expo kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım, araç 97 beygir ve çok seri bir araç.Eski arabamla (2000 model 1.6 honda civic 120 beygir)70 ile çıkabildğim yolu 1.4 era ile 90 ile çok rahat çıkıyor. Bide aracım lpg'li. Bence 1.6 falan fazla para vermeye gerek yok. Aradaki fiyat farkı sizin 1-2 senelik yakıt paranız sayılır.

Düzenleyen : adonmez

Bu Sayfayı Paylaş