selamün aleyküm benim yolcu direk bakalitini sökmem lazım yalnız bu yeşil şeyi nasıl söküleceğini çözemedim bir türlü kırmaktan koruyorum sökme nedenim ise alt tarafı oynuyor yerine itince oturuyor elimi çekince tık geri atıyor ondan çıkarıp bakıcam kırık büyük ihtimal şimdiden teşekkürler.
A.s. Direkt çekerseniz, aradaki plastik kopabilir. Üstteki trimi tutan yeşil plastiği, düz tornavida yâda plastik düz uçlu birşeyle, dibinden esneterek çıkartın. Üstte ki parçanın altında ki 2 yuva, alttaki sabit yuvarlakta ki çıkıntılara oturur. Yuvarlağı da çıkarmayı ince bir şeyle deneyebilirsiniz. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öncelikle teşekkür ederim kesinlikle gösterdiğim yerden sökmeyin çünkü orası + şeklinde diyebilirim yanı orayı sonra çıkarıyoruz yapacağımız çektiğim yerin gözükmeyin parçanın diğer tarafını ayın bu şekilde sayılır onu özellikle düz tornavida ile azcık gözükecek şekilde yaptığımızda düz tornavidanın girebileceği gibi bir yeri var oraya sokuyoruz hafiften kanırtıyoruz çok sert olmadan sonra tık diye atıyor
Tam olarak nerede bu parça resimden çok belli olmuyor Mi Max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi