Arkadaşlar Kore araçların gözünü seveyim arıza ışığı yakmayan araç modelleri nedense hep kore'de arkadaslar gönül rahatliği ile xenon uygulayabilirsiniz. saygılarımla Tuningci Ferdi.
Servisten aldığım bilgi bozuyo yönünde. Hatta söylenen o ki, herhangi bir elektrik değişiklik bozuyomuş. Mesela ışıklı kapı eşiği çıtası...
Ben de öyle biliyorum. Geri görüş kamerası takmayı istediğimde assana kadar yazdılar 1 aydır hala cevap bekliyoruz. Elektronik donanıma dokundurmuyorlaar
Arkadaşlar bunlar servis tuzagi servis kendi taktıgı Xenonda garantiyi bozmuyor sorun şu ki servislerin bir çoğu xenonu ithalatci firmalardan temin etmektedir Örneğin; Mtec. bende satiyorum servis saglayicinizda. bugun bir arkadaşima xenon verdim. montajini serviste yaptirmazsan garanti dişi imiş ben montaj ücreti 20 TL aliyorum. Arkadaşimin Servisi 120 TL'e takariz dedi. 120 TL'e montaj mi olur? he olur ise farlarin garantisi bozulmaz. neden biz aksesuarcilar yapinca bozuluyor bunun cevabini verir misiniz?
Sizde servis açın o zaman Adam dünya kadar para bağlamış, mekan almış, mekanikeri eğitime yollayıp cebinden ödemiş, tabii ki fiyatı farklı olacak. Ticaretin içindesiniz sizde, sizin daha iyi anlamanız gerekir.
Bizim Burdaki Abi Diyorki Böyle Banada Geliyor Müsteri Bozuluyor Filan Diye Adam Garanti Veriyo Ben Takıyimde Onlar Garantiyi Bozsun Diye Direk YurtDışı Mail Atıyo Adam Böyle Bişeyin Yazılı Belgesini İstiyo.Ve Hiç Bir Firma Da Bunun Belgesini Gösteremiyo.
Serdar, Adamlar para bağlamiş bizde para bağlayip 8000 takım Xenon geetirtiyoruz. Aksesuara karişmaması lazım servisin o zaman dostum. Zorunlu kılacak bişi yok çünkü Aksesuari Satma zorunluluğu yok.
Arkadaşlar servis bir çok noktada saçma sebeplerden bizleri engelliyor. Mesela ben aracıma zenon takmak istiyordum takamadım maliyeti çok yüksek onun yerine beyaz faz kullanıyorum. Işıklı kapı içi eşik takıcaktım garanti yüzünden takamadım, ışıksızını kullanıyorum v.s Ama bir yönden haklı adamlar. Eskiden bilgisayarla uğraşırken (Donanımla) kasa garantili makine aldığımda kasanın içini açmasınlar diye güvenlik bandı yapıştırıyorlardı ve açınca garantiyi devre dışı bırakıyorlardı. Buda ona benziyor. Serdar ın dediği gibi servisler büyük paralar bağlıyor bu işlere ve bunun acısını birazda bizden çıkarıyor. Ama şölede bir yönü var işin: aracımda bazı sıkıntılarım var ve bu sıkıntılarımı servis garanti kapsamında ücretsiz karşılıyor. Ben bu hizmet karşılığında yükümlülüklerimi yerine getiriyorum. Memnunmuyum değilim ama kurallar... Düzenleyen : Coşkun Özcan
Kaliteli diye hiç mi sorun çıkmıyor kardeş? Her üründe mümkün, servis markaya mı bakıyor sanıyorsun?Kaliteli bilindik marka sorun çıkarmaz demek değil.Arıza sebebi bakılır çok karışık ise akla xenon gelir suç ona atılır.
Kesinlikle katılıyorum. Eski bir telefonumun sim kilidini kırdırdığımda kaportasındaki çatlağı değiştirmek istemediler ama mahkeme yoluyla halletmiştim. Malesef garanti bir nevi boyunduruk ama adamlarada hak vermek lazım yeri geldiğinde 6000 tl lik şanzımanı değiştirrecek.