Arkadaşlar, aracımın sis farına led lamba takmak istiyordum fakat türkiyede H27 led bulamadım. Aliexpressten sipariş verdim ve 35 günde elime ulaştı. Tabi gelir gelmez hemen lambaları değiştirdim ve sonuç aşağıdaki resimlerde. Şimdi birde H4 led far takmayı düşünüyorum ama acaba karşıdaki sürücünün görüşünü engeller mi? Muayneden geçer mi? Daha evvel denemiş olan arkadaşlarımız varsa fikir almak istiyorum. Farı beğenip almak isteyen arkadaşlar olursa alta linkini ekledim. https://tr.aliexpress.com/item/2x-X...erfeMO&detailNewVersion=&categoryId=200002080
İlker Bey şunuda ekleyeyim, lambanın etrafında birkaçtane led olduğundan aydınlatma olarak odak noktası olmuyor. Sadece dağınık bir görüntü oluyor ama aydınlatma olarak resimde gördüğünüz gibi başarılı.
Görsel olarak çok güzel görünüyorlar, sarı farlar arabayı biraz eski gibi gösteriyor bence.. Benim de led far veya led xenon yaptırma niyetim vardı. Dün aksesuarcı arkadaşımın yanına gittim, led far elinde varmış ancak tavsiye etmedi bana.. Karşıdakinin gözünü çok alıyor, söverler dedi Sislere de sadece şekil olsun diye uygulayabilirsin ama sislerin de görevini görmesi için sarı olması lazım dedi. Beyaz sarı kadar iyi göstermez dedi. Öyle olunca ben vazgeçtim.
Evet bende o yuzden farlara takmadim parklar led sadece ama orjinal farlari degisip bosch un farlarini taktim harika aydinlatiyor.
Şu an sisler adeta fardan daha fazla yanıyor göz alıyor gibi mümkünse 20 mt uzaktan ve karşı araç seviyesinden bir resim atar mısın?
Önceki halinide eşit şartlarda resimleseydiniz çok güzel olurdu. İyi günlerde kullanın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi